Перейти до змісту

[Куплю] Необрізні доски(пиломатеріали) 1-2 сорту

IH@R

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А саме:

-довжиною 4-4,5м

-товщина 40мм та 50мм

-Порода:Сосна

Доски можуть бути сирими (свіжо пилиними)

Вказуйте ціни!Можливо хтось знає де можна придбати за помірними цінами...

Зв'язок тема і ПП.

Актуально до 22.02.15

Опубліковано

Є одна надійна людина котра вже давненько регулярно постачає мені якісну сировину (вільха, сосну теж має, але мені вона непотрібна). Для мене дуже важливими пунктами є якість, стабільність постачання та ціна, по цих паоаметрах можу порекомендувати чоловіка, тел.скинув в пп.

Опубліковано

Є одна надійна людина котра вже давненько регулярно постачає мені якісну сировину (вільха, сосну теж має, але мені вона непотрібна). Для мене дуже важливими пунктами є якість, стабільність постачання та ціна, по цих паоаметрах можу порекомендувати чоловіка, тел.скинув в пп.

І мені номер скиньте =)

Опубліковано

І мені номер скиньте =)

Скинув в пп.

Опубліковано

Скиньте будь-ласка і мені контакти. Дякую...

Опубліковано

Скиньте будь-ласка і мені контакти. Дякую...

Будь-ласка :)

Опубліковано

егулярно постачає мені якісну сировину (вільха

i менi контактний телефон, будь-ласка?

надiюсь, там i дуб е.

Опубліковано

егулярно постачає мені якісну сировину (вільха

i менi контактний телефон, будь-ласка?

надiюсь, там i дуб е.

Вродь нема, телефонуйте та питайте.

Тел.скинув в пп.

Опубліковано

Ох нічого собі який ажіотаж :_09: І дійсно зараз з заготівлею проблемно. Раніше везли один поперед одного. А зараз тишина, прикрили тих хто крав, а тим хто хоче виписати офіційно, ціну в 5 раз вищу, біля 1000грн за куб кругляка. Все їде кругляком на Європу за єврикі. А з дубом то взагалі, всеодно що з доларом.

Опубліковано

Ті що крадуть пропонують свіжопил за 650 грн/м³ продають, я таких знаю не менше 3х майже особисто, та кілька десятків по чуткам. Прикрили одного-двох для показухи, а решта продовжують працювати та отстьогувати ''закривальщікам'' за протекцію, все, як завжди, на найвищих щаблях прикрито.

Єдина проблема лєвих дошок - відсутність паперів, тому з ними й не працюю, оскільки мені обробляють сировину не в Волинській області (в наших хлопців руки з ж0пи ростуть та нереальні фінансові апетити), а відповідно перетинаю кілька пунктів ДАІ вантажівками, де постійно документи дивляться.

Так, хто урвав собі європейця (клієнта) то як вареник в маслі, але на всіх європейців не вистачить :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...