talja Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 12:44 #51 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 12:44 але мене кумарять ті, хто думає що якщо людина не уступає своє місце то він скотина, а хто його знає, може в того молодого хлопця проблеми з хребтом, чи нога болить чи там ще щось.Якщо ти вагітна то якого "бена" ти пхаєшся в забиту маршрутку, почекай трохи, чи ти так спішиш, що готова навіть на те, що твою дитину хтось придавить, чи думаєш тобі всі зобов'язані місце своє давати.В 90 % випадків, коли молоді люди не уступають місце, то це не від того, що нога болить чи ще щось там. А просто від того, що не хочеться.Про вагітних зачепило. Особливо, на рахунок пхатися в забиту маршрутку. Таке враження, що, коли вагітна заходить в повну маршрутку, то це вас дратує, бо ви думаєте, що вона тільки й жде, поки ви дасте їй місце.Чи вагітні не люди? Вони не ходять до 7 місяця на роботу, не їздять на навчання, на аналізи в лікарню?Чи ви думаєте, що вагітні так мусять планувати свій день, щоб не пересікатися із "звичайними людьми", тобто ні в якому разі не їздити в час-пік?Повірте, вагітним теж зранку треба їхати на роботу (плюс до того терпіти токсикоз по ранках), записуватися на здачу аналізів на 8-9 год., їхати в повних маршртуках з роботи ввечері.От саме того я дуже часто ходила пішки під час вагітності, але це не завжди був вихід.Мало хто ж може собі дозволити собі щодня користуватися таксі, а не маршрутками.Тому скажу прямо вашими ж словами - тих, хто не поступається місцем вагітним, батькам з малими дітьми і людям похилого віку, я таки важаю скотами.П.С. Ми таки нація незавдоволених людей, бо більшість думає тільки за себе. Навіть на прикладі маршруток - невже так важко дати місце тому, кому важче, ніж тобі? І людина посміхнеться тобі у відповідь і подякує, і тобі буде приємно від того.
Miro Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 12:53 #52 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 12:53 П.С. Ми таки нація незавдоволених людей, бо більшість думає тільки за себе. Навіть на прикладі маршруток - невже так важко дати місце тому, кому важче, ніж тобі? І людина посміхнеться тобі у відповідь і подякує, і тобі буде приємно від того Нещодавно уступив місце дівчині в тролейбусі. Ніби звична справа, вона подякувала, сіла. І вийшло так, що виходили разом. Виходив першим, зійшовши, подав їй руку. Так вона настільки була спантеличена, що аж тричі подякувала. По обличчю було видно, що страшенно приємно, та й не чекала. Досі згадую й посміхаюсь. І людина посміхнеться тобі у відповідь і подякує, і тобі буде приємно від того. Абсолютно згоден, ще й як.
bublik007 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 13:11 #53 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 13:11 скажіть - можна жити з задоволенням вирощуючи необхідні продукти на городі?ну і? я хіба сказав що при цьому я не буду задоволений?ну дивіться, ви писали що наявність чи відсутність грошей не робить людину щасливою, тобто на рівень вашого щастя не повпливає те, що буде істи ваша сім'я, вам всеодно буде чи будете отримувати ви 400 грн в місяць чи 40.000 і т.д.?за такою логікою людина не може бути щасливою, якщо не буде отримувати певний рівень доходу. але ось у чому проблема. як показує практика - коли живеш у стані "НЕДОСТАТОК" то чи ти отримуєш тисячу гривень чи 10000 - тобі буде мало, і ти будеш незадоволений собою і своїми доходами.а ті, хто радується життю отримуючи мінімальний дохід - то і з більшим доходом будуть раді.скажіть - можна жити з задоволенням вирощуючи необхідні продукти на городі?є гарна притчаКак-то раз один бизнесмен стоял на пирсе в маленькой деревушке и наблюдал за рыбаком, сидящим в утлой лодочке, как тот поймал огромного тунца. Бизнесмен поздравил рыбака с удачей и спросил, сколько времени требуется, чтобы поймать такую рыбу.— Пару часов, не больше, — ответил рыбак.— Почему же ты не остался в море дольше и не поймал ещё несколько таких рыбок? — удивился бизнесмен.— Одной рыбы достаточно, чтобы моя семья прожила завтрашний день, — ответил тот.— Но что же ты делаешь весь оставшийся день? — не унимался бизнесмен.— Я сплю до обеда, затем иду на пару часов порыбачить, затем играю со своими детьми, после мы с моей женой устраиваем себе сиесту, затем я иду в деревеньку прогуляться, пью вечером вино и играю со своими друзьями на гитаре. Вы видите — я наслаждаюсь жизнью, — объяснил рыбак.— Я — выпускник Гарварда, — сказал бизнесмен, — я помогу тебе, ты всё делаешь не так. Ты должен весь день рыбачить и потом купить себе большую лодку.— И что потом? — спросил рыбак.— Потом ты будешь ловить ещё больше рыбы и сможешь купить себе несколько лодок, даже кораблей, и в один прекрасный день у тебя будет целая флотилия.— А потом?— Потом, вместо того, чтобы продавать рыбу посреднику, ты будешь привозить рыбу прямо на фабрику и, увеличив прибыль, ты откроешь собственную фабрику.— А потом?— Потом ты оставишь эту богом забытую деревушку и переедешь в большой город и, быть может, однажды ты сможешь открыть огромный офис и быть там директором.— И сколько всё это займёт времени?— Лет 15–20.— И что же потом?— А потом, — рассмеялся бизнесмен, — потом наступит самое приятное. Ты сможешь продать свою фирму за несколько миллионов и стать очень богатым.— А потом?— Потом ты сможешь перестать работать, ты переедешь в маленькую деревушку на побережье, будешь спать до обеда, немного рыбачить, играть с детьми, устраивать сиесту с женой, прогуливаться по деревне, пить вино по вечерам и играть со своими друзьями на гитаре… Ви знаєте, madkot, можна жити з задоволенням вирощуючи необхідні продукти на городі)))( тільки нюанс, одному чи з родиною?)Кажу без сарказму.Пригадались слова мого вчителя по фотокераміці - "був момент, коли моїм ЄДИНИМ ДОХОДОМ був город і пенсія по групі( хворів він), і я був задоволеним життям." Ви б чули, з яким він задоволенням росповідав, як він виходить з ранку на ганок, дивиться як виблискують крапельки роси на зелененьких листячках його городини - МУЗИКА))) Він був щасливий і задоволений. Потім система ціностей змінилась.... Пішов "лівий заробіток"( великі по тім часам гроші - 500-600 руб в місяць), і все.... Затягнули гроші, робота, "гонки з перепонами" і відкупи від обхс( читай, податкова). Так що задоволення, щастя, залежить від внутрішнього стану, і системи ціностей.
Miro Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 13:14 #54 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 13:14 А взагалі, на мою думку, культура нації визначається не тоді, коли все добре, і всі посміхаються один до одного. А саме тоді, коли все погано. Ось тоді головне залишитися людьми.
bublik007 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 13:27 #55 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 13:27 А взагалі, на мою думку, культура нації визначається не тоді, коли все добре, і всі посміхаються один до одного. А саме тоді, коли все погано. Ось тоді головне залишитися людьми.Згідний з Вами)) Легко бути добрим, щасливим і веселим коли все добре, коли не падають бомби на голову, діти не хворі, а в кишені є "якась" копійка. Знаєте, подумалось, як би хлопці наші на сході почитали наші роздуми на тему, напевне сказали -люди, та життя прекрасне вже тоді, коли просто тихо)))))
madkot Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 13:58 Автор #56 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 13:58 А взагалі, на мою думку, культура нації визначається не тоді, коли все добре, і всі посміхаються один до одного. А саме тоді, коли все погано. Ось тоді головне залишитися людьми.Згідний з Вами)) Легко бути добрим, щасливим і веселим коли все добре, коли не падають бомби на голову, діти не хворі, а в кишені є "якась" копійка. Знаєте, подумалось, як би хлопці наші на сході почитали наші роздуми на тему, напевне сказали -люди, та життя прекрасне вже тоді, коли просто тихо)))))от я і кажу - все залежить від внутрішнього задоволення. від внутрішніх цінностей.
Silva Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 14:05 #57 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 14:05 от я і кажу - все залежить від внутрішнього задоволення. від внутрішніх цінностей.+1. Я би наприклад точно не був би щасливий вирощуючи собі їжу на городі, а для когось більше нічого і не треба) Комусь треб бутилка горілки для щастя, комусь там яхта, комусь якісь більше духовні цінності, віра в щось і т.д.)
san4ez1 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 14:15 #58 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 14:15 Свіже відео "незадоволеного"Ненормативна лексика +18www.youtube.com/watch?v=en4M6nsysxA
yura-patriot Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 14:24 #59 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 14:24 А взагалі, здоров'я є, ніби не бідуємо, хоча можна було б краще, але всіх грошей не заробиш, на вулиці гарна погода, світить сонце, в дворі коти на лавочці гріються на сонці) Що ще потрібно для щастя?Порибалили ))))
sanbOK Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 14:38 #60 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 14:38 Свіже відео "незадоволеного"Ненормативна лексика +18www.youtube.com/watch?v=en4M6nsysxAеврі дей енд еврі найт
san4ez1 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 14:41 #61 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 14:41 sanbOK, Смішний екземпляр
konva Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 15:38 #62 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 15:38 Хочу попросити, щоб всі хлопці, чоловіки зараз трохи більше приділяли уваги своїм жінкам,матерям,колегам жіночої статі. Поясню:сімейне щастя залежить від жінки, час тяжкий, депресія жінки страшніше-нещодавно стала свідком як одна жінка на зупинці гамселила свою малу дитину і то по-дорослому(вона швидко пішла)але-я впевнена, що люба задоволена хоч трохи жінка не стала би так робити, можливо їй потім буде соромно, ось мені подумалося-що крапля уваги з боку близької людини була би їй дуже потрібна! і не тільки їй, а й кожному з нас.Допомагайте жінкам-як не ділом, то хоч словом! А незадоволений вираз вже приріс, щоб поміняти його-тре зусилля. Колись йду з роботи як завжди-з сумками, з думками що приготувати на вечерю і завтра на сніданок-коли платити за всяку срань і раптом якась дівчина каже-не сумуй-Бог тебе любить. Аж переклинило. а потім йшла і посміхалася-бо все таки-ходжу,бачу,чую, хліб є, діти є- і правда Бог нас любить. Ще згадалася історія про випадок на Параолімпійських іграх-бігуни з ДЦП, йде змагання, раптом один падає і не може встати, а решта -допомогли йому і всі разом дойшли до фінішу тримаючись за руки... Тримаймося разом...
kompanjonka Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 19:18 #63 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 19:18 А як щодо відмінностей у психології статі? Жінкам виплеснути своє невдоволення на оточуючих - значить, позбавитися (ну хоч трошки!) від власного стресу. Свого роду емоційна розрядка. Чи не так?
sss381 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 21:49 #64 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 21:49 Топ-10 самых несчастных стран мира13 февраля 201521:25Международный индекс счастья - исследование, отражающее благосостояние людей и состояние окружающей среды в разных странах мира. Этот индекс был разработан "Институтом Земли" Колумбийского университета под эгидой ООН в рамках глобальной инициативы "Сетевое обеспечение устойчивого развития".Основная цель его, по мнению разработчиков, - показать достижения правительств стран мира по обеспечению жителям счастливой жизни. Первый World Happiness Report был опубликован в апреле 2012 г. на Конференции ООН по счастью.Ниже представлен список 10 самых несчастных стран мира. 10. СенегалИндекс счастья - 3,959Экономика Сенегала слабо развита. После обретения независимости европейское население было изгнано из страны, а так как среди местного населения не было квалифицированных специалистов, промышленность была уничтожена. То же самое произошло и с сельским хозяйством.В стране очень низкие уровни образования и жизни.9. СирияИндекс счастья - 3,892Вооруженный конфликт на территории страны не способствует тому, чтобы население чувствовало себя счастливым. В итоге Сирия входит в десятку самых несчастных стран мира.8. Коморские ОстроваИндекс счастья - 3,851В стране очень плохо развита система здравоохранения, а доход на душу населения один из самых низких в мире.7. ГвинеяИндекс счастья - 3,847С 2009 г. ситуация в стране улучшилась, однако у Гвинеи до сих пор очень низкие показатели в области экономики, вследствие чего уровень удовлетворенности населения жизнью также очень низкий.6. ТанзанияИндекс счастья - 3,770Танзания - крупнейшая страна Восточной Африки. ВВП на душу населения - $502.5. РуандаИндекс счастья - 3,715Еще одно государство Восточной Африки в этом рейтинге. Здесь очень низкая средняя продолжительность жизни (44 года) и низкий уровень здравоохранения.4. БурундиИндекс счастья - 3,706Это государство в Восточной Африке, помимо прочего, является самым бедным в мире. Экономика страны демонстрирует самые низкие показатели по всем параметрам.3. Центрально-Африканская РеспубликаИндекс счастья - 3,623С момента обретения независимости от Франции в 1960 г. ЦАР сталкивается то с диктаторами, то с госпереворотами, то с военными конфликтами.В результате последней гражданской войны в стране погибли тысячи человек. Ее экономика находится в плачевном состоянии согласно данным Всемирного банка.2. БенинИндекс счастья - 3,528Еще одна африканская страна, низкие экономические показатели которой напрямую влияют на удовлетворенность жизнью населения. Это аграрная страна, которая относится к наименее развитым странам мира.1. ТогоИндекс счастья - 2,936Самой несчастной страной оказалась Того. Это аграрная страна со слабой экономикой. Население страны живет в бедности, здесь низкие уровни здравоохранения и продолжительности жизни.
romaxa11 Опубліковано 14 Лютого, 2015 в 07:56 #65 Опубліковано 14 Лютого, 2015 в 07:56 В нас суспільство не незадоволених а соціальних соціопатів . У нас купа людей вважають оточуючих недостойними себе і всілякими засобами намагаються себе від них ізолювати: перекривлений фейс, окуляри, наушники, затемнені вікна в автомобілях, високі паркани, вовкодави на ланцах. І водночас ці всі люди замість щирого виїзду в село, хутір, десь в гори намагаються залісти якомога ближче до центру великих міст, де о горе, є багато людей і о біда, як їх позбутись? Для кого ви, соціопати купуєте статус, модні речі, тачки, качаєтесь, худаєте? Для себе? Ага. Для от тих незнайомих людей, бо знайомі вас і так приймуть. Вам важлива саме реакція незнайомих від яких ви бігаєте з перекошеним обличчями. Опреділяйтесь якось. а то смішно збоку виглядаєте. Не такі як всі...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.