Перейти до змісту

Мінськ: перемир'я з 14 лютого

frv

Рекомендовані повідомлення

З хвилини на хвилину з'явиться інформація про останні домовленості у Мінську. Пропоную в даній темі висловлювати свою думку щодо досягнених домовленостей. На даний момент відомо, що розроблений у Мінську документ передбачає перемир'я з 14 лютого, відведення важких озброєнь, створення зони безпеки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 141
  • Створено
  • Остання відповідь

ПОРОШЕНКО ЗАЯВИЛ, ЧТО ПОКА НА ВСТРЕЧЕ В МИНСКЕ НЕТ ХОРОШИХ НОВОСТЕЙ — РИА "Новости"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю буде якась дурня :(

чи москалі відведуть свої війська з території України?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя думка : На жаль ми програли!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось типу припинення вогню на протязі суток - поки що , і що всі наші представники були на висоті (радіо24 слухав) , А остача типу потім офіційно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всеодно, мені щось не віриться, що ці перемовини зупинять кацапів. Робитимуть вигляд і казатимуть, що всього дотримуються, а воювати і далі будуть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моя думка - або буде "наша песня хороша, начинай сначала", тобто "режим припинення вогню" і т.д., якого кацапня дотримуватись не буде і далі буде лупити по нас

або, що ще гірше - здадуть сєпарам Донбас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переговори у Мінську все ще тривають, уже давно за межами відведеного часу. Але якщо Путін дотепер не хоче визнати навіть факту присутності своїх військ і техніки на території України, то вийти з ним на тверді й надійні мирні позиції - практично неможливо. А знаючи, як потім Путін уже домовлене й підписане не виконує - то цей дощ надовго...

Переговори не будуть безкінечними, вони завершаться і якийсь документ-меморандум напевно буде підписано. Але незалежно від цього, нам усім (Україні, Європі, світові), крім економічних санкцій, треба паралельно й прискорено розробляти "план Б", за участю США і Великої Британії - у штабах за військовими картами. План стримування військової агресії військовими засобами. Якщо цей план буде для Путіна переконливим, то його, можливо, й не треба буде задіювати - тоді переговори про мир будуть короткими і результативними. Бо лише балачками і вмовляннями Путіна-агресора не зупинити.

Анатолій Гриценко

Ну якось так... Не вірю що чергові мінські домовленості будуть виконуватись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всеодно, мені щось не віриться, що ці перемовини зупинять кацапів. Робитимуть вигляд і казатимуть, що всього дотримуються, а воювати і далі будуть...

все залежить від того, які там ставки й чим грозить порушення перемирья (якщо таке досягнется) однією з сторін. пітлєр звичайно хло, але присутність іменно глав держав навіюють думку, що ставки там таки високі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2f6df31bb5973d843e0ee6badfc6195b_normal.pngPhilipp Kireev @mynameisphilipp · 17 мин.17 минут назад

ПОРОШЕНКО ЗАЯВИЛ, ЧТО ПОКА НА ВСТРЕЧЕ В МИНСКЕ НЕТ ХОРОШИХ НОВОСТЕЙ — РИА "Новости"

Президент Украины Петр Порошенко заявил, что пока на переговорах в Минске нет хороших новостей, а некоторые предложения российской стороны он назвал «неприемлемыми», передает в четверг агентство Франс Пресс.

"К сожалению, пока хороших новостей нет. На данный момент ни одной новости. Надежда все еще есть", — сказал он, заявив о некоторых «неприемлемых условиях» с российской стороны.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2f6df31bb5973d843e0ee6badfc6195b_normal.pngPhilipp Kireev @mynameisphilipp · 17 мин.17 минут назад

ще більшими буквами напиши, ато пост №2 ніфіга не помітний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все залежить від того, які там ставки й чим грозить порушення перемирья (якщо таке досягнется) однією з сторін. пітлєр звичайно хло, але присутність іменно глав держав навіюють думку, що ставки там таки високі

і що?

клав путін на тих лідерів і наслідки... знову буде казати - "а це не ми, нас там нема... це ополчєніє"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і що?

клав путін на тих лідерів і наслідки... знову буде казати - "а це не ми, нас там нема... це ополчєніє"

це все можна й з москви казати, раз таки він туди приперся, то не зовсім то він і клав на наслідки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДНР и ЛНР отвергли проект мирного соглашения, - Bloomberg

Здаватись завжди страшно, шлаїб.нь довбана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це все можна й з москви казати, раз таки він туди приперся, то не зовсім то він і клав на наслідки

він стратег... це усе елемент його гри... приїхати і особисто доказувати, що нема його військ

ця наволоч твердо стоїть на своєму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не буде ніяких суттєвих результатів. хуйло не договоропригодний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні це Україна стратег - притягнула х.ло - щоб продемонстувати суспільству кого він підтримує !!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю суть перемовин, щоб дати клаптик землі Путіну і він заспокоївся, але всі розуміють що це не стримає агресії. Тим більше Порох на це не піде, оскільки народ на бунт підніметься. Висновок переговори ні до чого не призведуть. Як наслідок нашим військовим нададуть летальну зброю, щоб мали можливість дати підаРашистам "по зубам".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я то не прихильник теорії змов і заговорів, але після вчорашніх фоток путіна, де він сам на себе не схожий, змарнілий.....в неті ширяться чутки, що то прилетів двійник........... :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Bloomberg: ДНР и ЛНР отвергли проект мирного соглашения"

Лидеры ДНР и ЛНР на заседании контактной группы по урегулировании ситуации в Донбассе отказались подписать документ, согласованный «нормандской четвёркой». Об этом сообщает источник ТАСС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Наша пісня гарна, нова, починаймо її знову"

Переговори продовжилися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не буде ніяких суттєвих результатів. хуйло не договоропригодний...

Згоден, там вже давно термін придатності мізків вийшов, та ще й з ГМО.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те саме відео. Путін, Порошенко і рукостискання. Путін, Лукашенко і стілець.

http://bbc.in/16WAsv8

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лидеры ДНР и ЛНР на заседании контактной группы по урегулировании ситуации в Донбассе отказались подписать документ, согласованный «нормандской четвёркой»

На інше ніхто й не сподівався.

Невже немає там когось безбашенного, хто путліру в голову цвях засадить ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже немає там когось безбашенного, хто путліру в голову цвях засадить ?

походу такі безбашені на гавно-ньювсі працюють - один вчора гавкав на нашу журналістку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...