Перейти до змісту

Встановлення сигналки та центрального замка. ДЕ?

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можливо знає хтось контакти майстрів та ціни. Мерс спрінтер 2002р, середня база. Нема нічого. Потрібно поставити центральні замки та сигналку. Вже все куплено. Простенька сигналка та звичайні замки.

Дзвонив декільком майстрам, хочу ще порівняти ціни/якість.

Наприклад в конторі 12Вольт, сказала 400 грн сигналка + 120 за 1 замок, ітого 880 за авто. Можливо є десь тішки дешевше? Дякую наперед за інформацію.

Опубліковано

Звичайні замкі не будуть нормально працювать у Спринтері, перевірено часом.Купуй оригинільні б/в. Я за таку роботу сигналка+замкі беру 60$.

Опубліковано

Можливо знає хтось контакти майстрів та ціни. Мерс спрінтер 2002р, середня база. Нема нічого. Потрібно поставити центральні замки та сигналку. Вже все куплено. Простенька сигналка та звичайні замки.

Наприклад в конторі 12Вольт, сказала 400 грн сигналка + 120 за 1 замок, ітого 880 за авто. Можливо є десь тішки дешевше? Дякую наперед за інформацію.

Ціна цілком адекватна, навіть собі подумав чому так дешево..

Опубліковано

Звичайні замкі не будуть нормально працювать у Спринтері, перевірено часом.Купуй оригинільні б/в. Я за таку роботу сигналка+замкі беру 60$.

При зміні точки кріплення тяги - будуть.

Опубліковано

Для Спринтера лучше купить ещё оригинальные дверные контакты на шроте для боковых и задних дверей ! Китайские долго не служат .

А цены вполне нормальные , если на ЦЗ кидается другая проводка (0.75 хотя-бы) !

Опубліковано

Будуть, але всерівно не довго :) Я собі, приварював напівавтоматом металеві пластинки для збільшення ричага.

Опубліковано

Будуть, але всерівно не довго :) Я собі, приварював напівавтоматом металеві пластинки для збільшення ричага.

При збільшенні ричага втрачається довжина ходу цз, ні?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...