Перейти до змісту

викрадено телефон

MelvinPVV

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

08.02 викрадено телефон ,lenovo s660. Imei1 865230028297692, imei2 865230028297700. Була там картка мтс 0509553492. Велике прохання знайти, там багато дитячих фото. Чекаю на допомогу за телефоном 0502930302, або на [email protected]. заяву написали. Але в оперативнiсть органiв не вiрю. Викрадено в Луцьку в магазинi по вул. Кравчука.

Опубліковано

Є відезапис з камери. Ось ця жінка. Ріст приблизно 170 см, вагітна, приблизно місяць 8-й. Скоріше за все живе біля Варшавського ринку. Допоможіть встановити особу. Міліція в нас дуже повільно працює.

За винагороду.

Або хто знає цю особу, передайте щоб вернула телефон. Заяву з мілії заберу.

post-13054-0-45189700-1423645952_thumb.j

Опубліковано

Є ідея!

Якщо ця леді вагітна, то по "теоремі Піфагора" вона, має перебувати на обліку в "РодДомі". В ідеалі це мав би робити міліціонер, але можна і самому спробувати! Беремо декілька фото (хочаб А4 на принтері) і йдемо до Головного Лікаря. Розказуємо ситуацію. А Гол. лікар в свою чергу - роздає фото всім своїм лікарям, які проводять огляди вагітних.

Вони (лікарі) пам’ятають в лице всіх своїх "паціентів".

Ну, а далі самі знаєте, що...

Опубліковано

Спробував. Визвали одного лікаря (вона не впізнала), який був на той момент. А далі сказали, що треба з міліцією, щоб інших спитати.

Опубліковано

Да я в шоці з відношення міліції. Я їм всі докази сам понаходив, сам їх вожу і т.д. Шукаю скрізь знайомих. Роблю що можу. Дай мені "корочку" вже все вирішив.

І це знайомі мене з операми познайомили. Так би цю справу взагалі навіть і не дивились. В них викрадення тел. це марна трата часу. Оце злить найбільше. За що ми їх кормимо?

Опубліковано

Я запитаю знайомого, чи є варіант виділити вам людину на допомогу.

думаю до завтра дам відповідь.

Відповідь: Варіант можливий, але в ближні дні це не вийде, за браком часу (грузять на роботі понаднормово).

Опубліковано

Сьогодні з одним операм маю сходити в роддом. Надіюсь попадем на зміну, яка впізнає цю жінку. Відпишу.

Опубліковано

Питання. ІМЕІ перепрошивають?

теретично - так. На андроіді є можливість відновлення імею, який злетів при перепрошивці. На практиці - хз. Оригінальний імей залишається на наклейці під батарейкою

Опубліковано

Сьогодні з одним операм маю сходити в роддом. Надіюсь попадем на зміну, яка впізнає цю жінку. Відпишу.

Основне питання: звідки ви взяли що вона вагітна???? "Хто вам врач"? Може, вона попросту за собою не слідкує!?

Може вона спеціально "пузо" начепила, а ви трате час на відпрацювання "роддому"? А може має проблеми з законом, і свідомо там не реєструвалась!!!

Опубліковано

Вона постійний клієнт в цьому магазині. Продавці самі сказали, що вона приблизно на 8-му місяці.

Похід в роддом нічого не дав. Направили до гл.врача, а його не було на місці. Вимагають офіційний лист, а міліція не хоче таке писати. На запитання чому не можна написати, немає конкретної відповіді.

Треба знайомих в роддомі. Показати їм фото.

Прохання не говорити заперечення ссилаючись лише на фото. Інформація 100%-ва.

Опубліковано

А самому пройтись кабінетами лікарів зі словами "Я звичайно розумію, що Ви не зобовязані допомагали, але... дитячі фото шкода, тирипири". Ще можна до УЗДистів зайти, там всі бувають. Або в кабінет КТГ чи Школу відповідального батьківства.

Опубліковано

розкажіть про момент злодійства? ви бачили що вона украла? де був телефон? Чи це лише ваші здогадки що вона украла?

Е вiдеозапис з камери спостереження

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...