Перейти до змісту

Рейковий автобус Луцьк-Львів

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отже, є потреба у середу зранку бути у Львові. Постійно користувався послугами маршруток, але чув, що зручно саме рейковим автобусом. На сайті Укрзалізниці невдалося віднайти його у розкладі (можливо погано шукав).

Тому питання - цей транспорт ще їздить? Коли відправляється і прибуває?

Можливо хтось підкаже номер довідкової залізничного вокзалу Луцька?

• Відповідей 157
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як на мене найкращий спосіб дістатись з Луцька до Львову! Всього лиш за 3 години, без ям і землетрусів на львівській трасі за ті ж 75 грн. Але квитки треба купувати завчасно, місця розбирають швидко. По середам і четвергам не ходить

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ще варіант - сідаєш на дизель о 8:30 на вокзалі, в Сапіжанці пересадка на Ковель-Львів, і у Львові вже о 14-14:10.

Головний + - ціна питання, яка становить усього (!) 12 грн. Халява - то як у Львові 4 рази по місту на маршрутці прокататися:)

• 5 місяців потому...
Опубліковано

а як зараз з рейковим автобусом? чи можливе резервування в онлайні, чи тільки в касі треба купувати?

Опубліковано

чи можливе резервування в онлайні

можливе

місяць тому замовляв

а де й як? бо на booking.uz.gov я взагалі не можу знайти такого потяга. видає якійсь незрозумілий Ковель-Чернівці :dont:

Опубліковано

можливе

місяць тому замовляв

а де й як? бо на booking.uz.gov я взагалі не можу знайти такого потяга. видає якійсь незрозумілий Ковель-Чернівці :dont:

Ага, пропал где то.

можливо всі квитки продані от і не показує

Опубліковано

Замовляла квитки в Інтернеті, в касі потрібно лиш роздрукувати. Їхала до Львова - було нормально, тільки сидіння трохи незручні, щоб подрімати :( А зі Львова до Луцька - було якесь пекло, бо потяг постійно пищав.

• Адміністратори
Опубліковано

можливе

місяць тому замовляв

Нема квитків(продані, відсутній рейс на день пошуку) - відсутній в пошуку, ось така в них логіка :)

От на 31.07.2015 на даний момент э 18 вільних місць, купити можна прямо з тыэъ сторінки, роздрукувати і все ж таки при нагоді поміняти в касі на квиток.

ps: і ще одне - номери місць з картинки на сайті не відповідають дійсності.

Опубліковано

Він не щодня їздить. Плюс квитки з'являються за 10 днів до дати виїзду.

оце мабуть правильна відповідь )) бо на найближчі дати місць валом. це вселяє оптімізм )

Опубліковано

де й як? бо на booking.uz.gov я взагалі не можу знайти такого потяга. видає якійсь незрозумілий Ковель-Чернівці

http://www.uz.gov.ua/passengers/timetables/?ntrain=50554&by_id=1

http://www.uz.gov.ua/passengers/timetables/?ntrain=50555&by_id=1

вчора ввечері сайт замовлення квитків не працював взагалі, писало, що обновляєтся програмне забезпечення

напевно криво обновили...

• Адміністратори
Опубліковано

Але ж ви вперті. Я ж кажу, коли квитки продані, то й потяг цей в них вже не шукається. В мому попередньому меседжі я казав про 18 вільних місць на 31.07.2015 а вже зараз цей потяг не шукає, бо вже не має жодного вільного квитка. Ось така в них особливість.

Опубліковано

Это только на рейковый нужно идти в кассу обменивать на билет чтоле?Купил ещё параллельно Львов - Хмельницкий то распечатался проездной документ, пишет "Цей посадочний документ є підставою для проїзду"

Опубліковано

на звичайні потяги є "підскавою" для проїзду, бо в провідників є сканери

на рейковому автобусі очима перевіряють, тому і треба квиток з каси

Опубліковано

усім, хто купує більше ніж один квиток, рекомендую купувати місця не поряд, а навпроти один одного

так легше буде домовитись, хто як куди свої ноги діває

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Хто значе точне розатшування місць в потязі. Треба там де 2 місця і крайнє. Я знаю що там 31, 33 крайні але до 40 місць вже немає в наявності. А на сайті точно перетуані місця.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...