Перейти до змісту

Куплю процесор Intel Core 2 Quad / Intel Core 2 Extreme

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю Intel Core 2 Quad / Intel Core 2 Extreme (775 socket), під материнську плата Gigabyte GA-P43-ES3G. На даний момент стоїть Intel Core 2 Duo E7400 2.80GHz/3MB.

Також цікавить DDR2 2GB 800 Mhz (можна kit-ом)

Опубліковано

Відписав в приват.

а я думаю, хто перший запропонує Ксеона? :)

на офф сайті нічого нема про підтримку Intel Xeon :(

Опубліковано

склав табличку з того шо запропонували на даний момент - http://ark.intel.com/ru/compare/33080,36500,29765,39107, ясно що Xeon бест оф зе бест майже по всьому, але якось стрьомно обрізати замки на сокеті... хтось таким займався?

Опубліковано

склав табличку з того шо запропонували на даний момент - http://ark.intel.com/ru/compare/33080,36500,29765,39107, ясно що Xeon бест оф зе бест майже по всьому, але якось стрьомно обрізати замки на сокеті... хтось таким займався?

в мене е5450. Якщо брати ксеон то тільки е серію бо вона холодна) правда різав не на материнці. А на процесорі пази зробили мені. Пішло і без прошивки біос і не глючило тільки потім мікрокоди всеж вшив в біос. Щоб при запуску не просило обновити його.

Опубліковано

йопта, то там треба замкі на сокеті обрізати, апасностє :(

Зроблю за шоколадку дітям :)

Якщо брати ксеон то тільки е серію бо вона холодна)

L - сама холодна. Low tpd.

Опубліковано

йопта, то там треба замкі на сокеті обрізати, апасностє :(

Зроблю за шоколадку дітям :)

Якщо брати ксеон то тільки е серію бо вона холодна)

L - сама холодна. Low tpd.

Вже переписуюсь із автором, якщо буде купувати то заодно і материнку підріжу, і термопастою змажу=)

Дійсно, порівнянв серію Е та L. цілих 30W

В мене в простої було 25 градусів, що ж там буде під L5410 вже.

Опубліковано

Якщо не горить, то будуть скоро Ксеони по гарній ціні

Ти головне вези, може я свого заміню на потужнішого. Кулер дозволяє. :)

Опубліковано

Якщо не горить, то будуть скоро Ксеони по гарній ціні

цікавить ;) написав в ПП

Опубліковано

рекомендую Deemon, від нього Xeon L, поки лише день, але трудиться і все в порядку.

вирізати ключі не так важко як здається, головне обережність і виваженість рухів, а процесор стане добре і без ключів, вони лише захист від дурня і щоб ксеони не пхали ).

Але шукати треба ще перехідник (адаптер 771 to 775) бо xeonи часто йдуть без нього.

Опубліковано

рекомендую Deemon, від нього Xeon L, поки лише день, але трудиться і все в порядку.

вирізати ключі не так важко як здається, головне обережність і виваженість рухів, а процесор стане добре і без ключів, вони лише захист від дурня і щоб ксеони не пхали ).

Але шукати треба ще перехідник (адаптер 771 to 775) бо xeonи часто йдуть без нього.

угу, говорив з pasha1207, все пояснив шо куди і як)) чекаю поки Deemon привезе партію Xeon-ів

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...