Перейти до змісту

TV online

Rock

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

може хто цікавится інтернет телебаченням .,тоді сюди

но потрібно ,широкий канал.

є архів на деякі програми.

post-533-1199708301.jpgцікаво що он лайн, затримка приблизно одна хвилина. ;)

Інтернет телебачення

Україна

1 діловий,24 News,5 канал,ENTER Film,M1,O-TV Music,Інтер,Інтер + К1,К2,КГРТРК,Київська Русь,Культура,Мегаспорт,НТН,Новий канал ,РАДА,ТЕТ,ТРК "Київ",ТРК Україна,Тоніс,УТ-1 / Eра,УТР

Росія

2х2,A-One,Disco 80,Eurosport Russia,RTVI Music,Rambler TV Альянс Медиа,Вісті,ДТВ,Мір ТБ,Перший канал бізнесу,Перший канал Європа РБК-ТБ,РТР Спорт

,РТР-Планета,СТС,Телеклуб

Інші

9Live,Animal Planet,BBC World,BFM TV France,Bloomberg Television,CNN,Del-tv,Deutsche Welle,Discovery,France 24 Giga-TV,Israel Plus International

LIFE TV,Ministry of sound,N-TV,OCKO TV,RAIUTILE,RTP - Португалия,RTP1 Португалия,RTVE STV Music,Solo Musica Italiana,TV5 Латвия,The Voice,World Fashion Channel,deejay,rustavi 2,telemadrid,zdf,Беларусь ТВ

• Відповідей 166
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Воно то звичайно класна річ, але прикінь скільки трафіку буде хавати це задоволення. На даному етапі це можуть дозволити собі тільки безлімітчики. А взагалі, для такої послуши як ІР-телебачення, повинно бути передбачено окрему процедуру оплати, наприклад місячна абонплата і дивись собі на здоров'я.

Опубліковано
Воно то звичайно класна річ, але прикінь скільки трафіку буде хавати це задоволення. На даному етапі це можуть дозволити собі тільки безлімітчики. А взагалі, для такої послуши як ІР-телебачення, повинно бути передбачено окрему процедуру оплати, наприклад місячна абонплата і дивись собі на здоров'я.

В Телекома тільки безлімітні тарифи(ОГО),кристувачам ОГО, і мені,в тому числі якось фіолетова ,який там трафік. ;)

Опубліковано

Оооо, точно, ти як думки читаеш. Сьогодні цілий день шукав саме цей сайт, забув адресу.

Хотів там найти архів з Галкіним, де він з наших політиків прикалуеться, а вроде нема, може знайде хто?

Опубліковано

Rock, мне интересно, какая пропускная способность должна быть у канала для более-менее комфортного просмотра? Сам пока на ФК, мне анлим нужен не особо, но если фотакомовцы где-то до весны не пересмотрят тарифов/трафика, возможно, буду думать о переходе на ОГО...

Опубліковано
Rock, мне интересно, какая пропускная способность должна быть у канала для более-менее комфортного просмотра? Сам пока на ФК, мне анлим нужен не особо, но если фотакомовцы где-то до весны не пересмотрят тарифов/трафика, возможно, буду думать о переходе на ОГО...

На 512 кілобітах було більш менш нормально.

Опубліковано

Є прога PC2TV

Яка "захватує" відеопотік із переліку каналів ..

можу викласти із таблеткою.

На скільки пробував сам - багато каналів не працю.. зате серед них є кілька працюючих каналів HDTV, якість картинки дійсно вражає. (на весь екран каналу в 1Мбіт, не вистачає ;) )

виклав прямо тут. бо нема доступу до ФТП

PC2TV_2007_Pro_Edition_Retail.rar

Опубліковано
SunSeth, проверь закрытые порты на файрволле.

Може і ідея, але файрвол би матюкнувся б у такому випадку, але все було тихо.

Опубліковано
Половина каналів що є в списку не працює. перевіряв ще місяць тому.

Вкажіть, який працює, а то я вже починаю переживати, чи то з компом щось не так чи то з руками....

Опубліковано

Кстаті, про Домашні мережі на листочку ще досі пише, що планується інтернет телебачення. Думаю воно було б або безплатним зовсім, або жерло внутрішній трафік. Але щось такого не намічається... ;)

• Адміністратори
Опубліковано
На скільки пробував сам - багато каналів не працю.. зате серед них є кілька працюючих каналів HDTV, якість картинки дійсно вражає. (на весь екран каналу в 1Мбіт, не вистачає ;) )

Звичайний mpeg2 десь біля 6 мегабіт в сек, що вже говорити про hdtv ...

Опубліковано
Кстаті, про Домашні мережі на листочку ще досі пише, що планується інтернет телебачення. Думаю воно було б або безплатним зовсім, або жерло внутрішній трафік. Але щось такого не намічається... :huh:

Дивлячись який в кого пакет, але внутрішнього б теж надовго для перегляду каналів не вистачило, адже ще треба врахувати і трафік на файлообмін. Скоріше б за все це була якась абонплата, так мені здається, хоча був би зовсім не проти безкоштовного ІР-телебачення.

Доречі, на Візорі здається така послуга давно надається. Ніхто не знає як там в них з цим справа, на рахунок оплати і якості послуги?

Опубліковано

ІР телебачення на Візорі - то Фількіна грамота!

Зняте із ТВ-тюнера зображення транслюється в мережу на конкретний порт.. воно далеко не ІР!!

краще вже ТВ-тюнера собі купити ..

Опубліковано
Половина каналів що є в списку не працює. перевіряв ще місяць тому.

Там же написано post-533-1199781577.jpgтестова версія.

PS.Про якість.наприклад TET 112 KBit/s,а так на різних каналах по різному від YT 1 112 KBit/s до ENTER Film 343 KBit/s.

Опубліковано
Кстаті, про Домашні мережі...

А дійсно, а що думає Фотаком аля Датагруп про все? Я вже рік як користуюсь домашніми мережами, і рік до того був користувачем dial-up від Фотакома, так от протягом всього цього часу на сайті висить "в перспективі IP-TV". І все... Вже й інвестор прийшов новий, могли б хоч якось привернути увагу, новими послугами чи... Єдине що помітив, так за грудень місяць змінилися принципи обліку трафіку, і скажу не в кращу сторону...

• 1 рік потому...
  • 11 місяців потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

ше один сайтік http://www.corbina.tv/

там і онлайн, і ролики, і функція відеомагнітофон (не розбирався, незнаю, тільки догадки)

А на рахунок цього сайта http://www.intv-inter.net/tv/channels/?action=online

то давно з ним знайомий, деякі пропущені програми продивляюсь, н-д, постійно дивлюсь по одеському каналі ОК програму Киноподробности (вона виходить кожноі неділі, в 16-10) http://tv.intv.ua/tv/channel/ok/ , та й новини пропущені деколи переглядаю

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...