Перейти до змісту

Допоможіть обрати інтернет

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть обарит інтернет, на даний момент стоїть Київстар 100 мбіт/с., спочатку паро років назад все було чудово, торенти качало 13мбіт/с., а зараз 1-3 мбіт/с., дзвонив до них, кажуть що в них все нормально. Тому вирішив змінити, почув про оптоволоконний інтернет, що ви про нього можете сказати?

Мені потрібна висока стабільна швидкісь, оскільки в дома ТВ працює від інтернету HD-канали + комп+ноут+телефони через WIFI.

Хто що може підсказати?

Опубліковано

ти спочатку перевір чи за твоєю адресою можливе підключення інших провайдерів

40-й вул. Гордіюк. підключення можливе, точно знаю Воля, ДатаГруп

Опубліковано

Мені потрібна висока стабільна швидкісь, оскільки в дома ТВ працює від інтернету HD-канали + комп+ноут+телефони через WIFI.

http://airbites.net.ua/

Всё это у меня работает без всяких проблем.

Опубліковано

я так розумію, це багатокватрирний будинок? якщо так, то в Київстара, Датагрупа, Айрбайтса чи ше там кого оптика має бути заведена до будинку, а всередині будинку все одно витою парою розтягують. оптику в окрему квартиру ніхто не тянутиме.

Опубліковано

У Луцьку рекомендеую Київстар або Airbites, вони працюють на сучасній технології FTTB (оптоволокно до підїзду - а далі вита пара до квартри). А провайдер "Воля" використовує docsis 3.0 версії (там коаксіальний кабель), там зовсім не то по якості

Опубліковано

Зрозумів, можливо підскажете як вирішити питання з низькою швидкість інтернету? Зараз я взагалі не можу дивитися телевізор. Раніше на компі фільми в онлайн без проблем включив та дивишся, а зараз потрібно 2-3 рази по 10-15хв почекати для підзагрузки

Та і торент - не показник швидкості. що speedtest.net показує?

Показує до 20 мбіт/с. Зараз на роботі, ввечері напишу точну швидкість

Опубліковано

В договорі сказано, шо провайдер гарантує швидкість 100Мбіт\с? Впевнений, що ні.

Опубліковано

Протестуй тут свій інтернет, хоч і в тебе Київстар, але вони всерівно тестують на цьому сервері https://speedtest.volia.com/

Позвони в технічну підтримку київстару, поговри з оператором, скажеш отаке то в мене, хай вирішують. А який наразі у тебе стоїть тариф? Яка швидкість завантаження ?

Опубліковано

якраз торент і є наглядний й реальний показник швидкості (не одна закачка, а декілька одночасних) , а не всякі там спідтести

ЗІ в знайомого на Київстарі точно така ж трабла сталась, чи вирішив проблему й як, не в курсі

Опубліковано

Я буквально кілька годин тому, бачив в себе на "київстарі - 100мбіт" - пінг 818мс, і швидкість на спідтесті - 0,1/0,8Мбіт

зараз - трохи краще

4077276292.png

Опубліковано

Та, ні, навпаки якраз і торентом краще визначити швидквсть, постав на закачку який великий файл де багато на роздачі, глянь, чи у торенті немає обмежень на закачку. Зверни увагу, що в торентах швидкість вимірюється у мбайтах, швидкість інтернет вимірюється у мбітах.

http://www.ptkom.ru/calc/

Опубліковано

якраз торент і є наглядний й реальний показник швидкості (не одна закачка, а декілька одночасних) , а не всякі там спідтести

ЗІ в знайомого на Київстарі точно така ж трабла сталась, чи вирішив проблему й як, не в курсі

Якщо багато сідів, тоді згоден. Буває, що нема сідів, відповідно нема швидкості завантаження. Згоден, спідтест - синтетичний тест, але уявлення загальне дає.

Опубліковано

спочатку паро років назад все було чудово, торенти качало 13мбіт/с., а зараз 1-3 мбіт/с

Може згадаєте чи була якась подія перед тим як у вас погіршилась якість інтернету? Пошкодження кабелю у вас дома, в під'їзді (на фасаді будинку)? Перебої напруги які могли вплинути на мережеве обладнання? Напряму кабель без роутера в комп пробували? Поексперементуйте.

Опубліковано

В договорі сказано, шо провайдер гарантує швидкість 100Мбіт\с? Впевнений, що ні.

До це і 0,0001.треба щоб писали від..А то в мене Датагруп,довбаний, пише до 60, а насправді ледь 20 є і то не завжди

Опубліковано

в мене також київстар 100 мбіт, раніше з торентів стабільно качало по 11-12 мб/с, а ось недавно замітив шо швидкість на торентах не більше 9 мб/с, та і пінг раніше був менший

впринципі не критично, але факт

всеодно кращого в мому будинку не знайти :)

спідтест

4077345077.png

Опубліковано

Протестуй тут свій інтернет, хоч і в тебе Київстар, але вони всерівно тестують на цьому сервері https://speedtest.volia.com/

Позвони в технічну підтримку київстару, поговри з оператором, скажеш отаке то в мене, хай вирішують. А який наразі у тебе стоїть тариф? Яка швидкість завантаження ?

В договорі пише до 100 мбіт/с., і тариф 100 мбіт/с.

Раніше я ж кажу ніяких проблем, мене все влаштовувало, качав торенти з тих самих сайтів, он-лайн фільми дивився без проблем і ТВ також без тормозів.

Звонив до них сказали відключити антивірус, все відключити, перестановити віндовс і тоді заміряти швидкісь. Візьмем наприклад ТВ, що я там перестановлю чи відключу, вони відповідають ніякої загрози не бачемо в нас все добре дивіться у себе.

http://corp.mts.com.ua/rus/speedtest.php - тут взагалі 1500 Кбайт/сек

в мене також київстар 100 мбіт, раніше з торентів стабільно качало по 11-12 мб/с, а ось недавно замітив шо швидкість на торентах не більше 9 мб/с, та і пінг раніше був менший

впринципі не критично, але факт

всеодно кращого в мому будинку не знайти :)

спідтест

4077345077.png

у вас хоть так, а у мене максимум що було зараз це 3 мбіт/с, а спочатку було й 15 мбіт/с.(((

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...