Перейти до змісту

Покупаю/Продаю Биткоины

Truman108

Рекомендовані повідомлення

Куплю/Продам Биткоины. Для приобретения или продажи писать в личку!

post-21395-0-15625100-1421763828_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чим btc-e не влаштовує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Btc-e - это биржа... азартная игра... я преследую мирные цели...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тю,

ну біржа, але ж не азартна гра....

станом на зараз

купити можна за 205.5

продати можна за 205.498

продав, перекинув гроші на улюблену систему і все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моя идея в том, чтобы больше людей в повседневной жизни пользовались биткоинами... пора спрыгивать с гривны...

вы покупаете на бирже условные "биткоины", но вы не можете их забрать на свой кошелек, биржа торгует на разнице биткоина по отноешнию к доллару... и выдает всегда в долларах... так что это всё условно)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вы покупаете на бирже условные "биткоины", но вы не можете их забрать на свой кошелек

рбб,

що за бредятіна :(

як це не можете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так... вы условно говоря делаете ставки на биткоин... если это бредятина, то пожалуйста докажите, что можно купить биткоин по той цене, что на сайте и положить его на свой кошелек. (может быть я что-то не понял)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все купити й продати прозрачно й практично моментально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так... вы условно говоря делаете ставки на биткоин... если это бредятина, то пожалуйста докажите, что можно купить биткоин по той цене, что на сайте и положить его на свой кошелек. (может быть я что-то не понял)

бред 2 рази :(

я не "условно делаем ставки" а є відкриті ордери на покупку, якщо ціна мере влаштовує - ордер виконується моментально. гроші попадають на мій рахунок на біржі і виводяться куди захочу

(попереджують про можливу затримку 72години для перевірки - але все займає хвилини)

з бітком давно кинув гратися, роки 2 назад

а ЛТС ось:

post-4-0-03678900-1421768565_thumb.jpg

інтерфейс БТС-е впізнаєш? віриш що адресам моя?

біржа але все купити й продати прозрачно й практично моментально.

фу,

голіма рекламка з рефф посиланням :(

я навіть не писав повну назву сайта бтс-е щоб не робити "рекламу" а тут прям рефф посилання :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а биткоин тоже можно вывести на свой кошелек? или только LTC?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна всі е-валюти які я на біржі

принцип то такий ж самий

p.s. а чисто гіпотетично, в яку ціну продаєш і купляєш БТС? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и что получается зарабатывать?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и что получается зарабатывать?)

ну заробітком це назвеш, (от в MACCEN`а на рефф посиланнях то зовсім інша справа :) )

швидше інвестицією

p.s. то все-таки а чисто гіпотетично, в яку ціну продаєш і купляєш БТС? :)

p.p.s. чи розраховував що тут форум "бубульок відрізаних від інтренету" які не знають куди їм їх бітки подіти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

p.p.s. чи розраховував що тут форум "бубульок відрізаних від інтренету" які не знають куди їм їх бітки подіти?

Именно так и думал))) оказывается тут профи)

Я думаю что биткоин - хорошие инвестиции в будущее Украины... это моё личное мнение, и поэтому не стоит его комментировать, я рад что у вас другое)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та не профі,

просто старі жуки які вміють читати, і цікавляться всякою "науково-популярною фігнею"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю что биткоин - хорошие инвестиции в будущее Украины... это моё личное мнение, и поэтому не стоит его комментировать, я рад что у вас другое)

p.s. то все-таки а чисто гіпотетично, в яку ціну продаєш і купляєш БТС? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що тут такого що я дав реф силку?

чи це забороняється?

ця біржа має корні з Києва й не тільки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не сумнівайся, в будь-якої здравомислячої людини - інвестиції "в будущее Украины" не пов'язані з бітками... спекульнуть - бажаючих тьма, а потім "плачуть" - кинули,не заплатили і т.п. Інвестиції - ризикована справа, бітки - також, виграв (вгадав) - на коні, не вгадав - хто тє доктор?

P.S. Забув казати, не напрягайся пропихнути на Борді якусь хрень, тут більшість живе за принципом - "один за всех -...."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...