Перейти до змісту

Автомобільна антена

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт. Зараз магнітола підключена до заводської антени( наклеэна нитка по краях лобового скла). Проблема у тому, що інколи радіо граэ з шумами, пропадають хвилі. Зараз ловит десь 4-5 хвиль. ( люкс,наше,луцьк,ретро та інколи супер радіо). Що порадите поставити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто, магнітола?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто опель рекорд. Магнітола Pioneer DEH-1500UB

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Піонерах є настройка чутливості, щоб штучно "давити" сигнал (в нас необхідність такої настройки є тільки в центрі біля 15-ти поверхівки). По-замовчуванню вона відключена, але тра дивитись інструкцію. Не поможе - на базарі є антенні підсилювачі, станцій буде більше, але шумів - теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як саме називаэться та функція подавлення шумів в магнітолі? Я зажди слухаю люкс фм і бувають такі місця, що потрібно робити гучність 25 щоб щось почути, тільки десь виїхав на кращий сигнал і воно вже кричить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AF, REG.

Дякую, спробую.

А антени які клеять до скла вони нормально працюють? І скільки повинно ловити хвиль у Луцьку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нормально працюють антени Bosсh, які клеять стрічками на скло. Коштує не дешево, але перевірено, тяне на ура. Не раджу антени які теж клеяться на двохсторонній скотч в салоні, вартість яких 40-50 грн, за містом перестають тянути взагалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І скільки повинно ловити хвиль у Луцьку
88.7 -- Радіо24, транслюється з центру. Супер радіо 90.6 транслюється з Лучеська.

88.7 в мене погано ловиться на Відродження, там будинки заважають (антена та що з авто в комплекті).

Ще шуми може давати автовідеореєстратор якщо присутній. У мене був "китаєць" то за містом вже нічого не було чути.

По пам'яті станції: 87.9(?) 88.7, 89.8(?), 90.6, 91.?(?), 100.9, 102.4, 104.9, 105.5, 106,9, 107.3 (ті що із знаками питання не впевнений чи точна частота)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за інформацію.

Попробував сьогодні сканувати. Знайшло декілька хвиль, але деякі грають тихо. Коли я доторкаюся рукою до штекера антени який підключаэться до скла, то починаэ грати чисто. Щось можна придумати щоб завжди так грало?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-поєму то не в антені справа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-поєму то не в антені справа.

Ну і ???

Коли доторкаюся до антени сигнал кращий, виходить я виконую функцію антени:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і ??? Коли доторкаюся до антени сигнал кращий, виходить я виконую функцію антени

Уяви собі яка антена класна з кузова авто буде :0155: , нафіга антену ставлять коли кузов є? Для "красоти" напевно...

Ну по суті рекомендую камінь шукати не тільки в антені, по можливості перевірити іншим її приймачем, більш ймовірно шось не то з пристроєм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз спробую з іншого авто антену за 50 грн підключити. Пізніше відпишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за інформацію.

Попробував сьогодні сканувати. Знайшло декілька хвиль, але деякі грають тихо. Коли я доторкаюся рукою до штекера антени який підключаэться до скла, то починаэ грати чисто. Щось можна придумати щоб завжди так грало?

Тоді спробуйте їхати з пальцем на штекері :) жартую звичайно, як на мене проблема у антені, перевірте усі з'єднання, особливо те де кріпиться ''ниточка'' до блока, буває таке що десь блочок смикнули і відірвали чи надірвали трошки, чи під час установки бачина сталась. Також може бути переломаний десь провідок від блочка до магнітоли, тре прощупати від і до на наявність пошкодження. Поганий сигнал може ще бути через поганий контакт гнізда антени, якщо він брудний чи окислений тощо, а ще не варто виключати процес вилітання антенного гнізда при вставлянні магнітоли назад у шахту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підключив звичайну антену за 50 грн і радіо працюэ краще. На моїй антені блочка ніякого не маэ. Там просто іде провід від магнітоли і він підключений до скла. Думаю проблема може бути з контактом на склі. Там трішки контакт відломаний. Поробую напаята.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...