Перейти до змісту

Автомобільна антена

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт. Зараз магнітола підключена до заводської антени( наклеэна нитка по краях лобового скла). Проблема у тому, що інколи радіо граэ з шумами, пропадають хвилі. Зараз ловит десь 4-5 хвиль. ( люкс,наше,луцьк,ретро та інколи супер радіо). Що порадите поставити?

Опубліковано

В Піонерах є настройка чутливості, щоб штучно "давити" сигнал (в нас необхідність такої настройки є тільки в центрі біля 15-ти поверхівки). По-замовчуванню вона відключена, але тра дивитись інструкцію. Не поможе - на базарі є антенні підсилювачі, станцій буде більше, але шумів - теж.

Опубліковано

А як саме називаэться та функція подавлення шумів в магнітолі? Я зажди слухаю люкс фм і бувають такі місця, що потрібно робити гучність 25 щоб щось почути, тільки десь виїхав на кращий сигнал і воно вже кричить.

Опубліковано

AF, REG.

Дякую, спробую.

А антени які клеять до скла вони нормально працюють? І скільки повинно ловити хвиль у Луцьку

Опубліковано

Нормально працюють антени Bosсh, які клеять стрічками на скло. Коштує не дешево, але перевірено, тяне на ура. Не раджу антени які теж клеяться на двохсторонній скотч в салоні, вартість яких 40-50 грн, за містом перестають тянути взагалі.

Опубліковано
І скільки повинно ловити хвиль у Луцьку
88.7 -- Радіо24, транслюється з центру. Супер радіо 90.6 транслюється з Лучеська.

88.7 в мене погано ловиться на Відродження, там будинки заважають (антена та що з авто в комплекті).

Ще шуми може давати автовідеореєстратор якщо присутній. У мене був "китаєць" то за містом вже нічого не було чути.

По пам'яті станції: 87.9(?) 88.7, 89.8(?), 90.6, 91.?(?), 100.9, 102.4, 104.9, 105.5, 106,9, 107.3 (ті що із знаками питання не впевнений чи точна частота)

Опубліковано

Дякую за інформацію.

Попробував сьогодні сканувати. Знайшло декілька хвиль, але деякі грають тихо. Коли я доторкаюся рукою до штекера антени який підключаэться до скла, то починаэ грати чисто. Щось можна придумати щоб завжди так грало?

Опубліковано

По-поєму то не в антені справа.

Ну і ???

Коли доторкаюся до антени сигнал кращий, виходить я виконую функцію антени:)

Опубліковано

Ну і ??? Коли доторкаюся до антени сигнал кращий, виходить я виконую функцію антени

Уяви собі яка антена класна з кузова авто буде :0155: , нафіга антену ставлять коли кузов є? Для "красоти" напевно...

Ну по суті рекомендую камінь шукати не тільки в антені, по можливості перевірити іншим її приймачем, більш ймовірно шось не то з пристроєм.

Опубліковано

Дякую за інформацію.

Попробував сьогодні сканувати. Знайшло декілька хвиль, але деякі грають тихо. Коли я доторкаюся рукою до штекера антени який підключаэться до скла, то починаэ грати чисто. Щось можна придумати щоб завжди так грало?

Тоді спробуйте їхати з пальцем на штекері :) жартую звичайно, як на мене проблема у антені, перевірте усі з'єднання, особливо те де кріпиться ''ниточка'' до блока, буває таке що десь блочок смикнули і відірвали чи надірвали трошки, чи під час установки бачина сталась. Також може бути переломаний десь провідок від блочка до магнітоли, тре прощупати від і до на наявність пошкодження. Поганий сигнал може ще бути через поганий контакт гнізда антени, якщо він брудний чи окислений тощо, а ще не варто виключати процес вилітання антенного гнізда при вставлянні магнітоли назад у шахту.

Опубліковано

Підключив звичайну антену за 50 грн і радіо працюэ краще. На моїй антені блочка ніякого не маэ. Там просто іде провід від магнітоли і він підключений до скла. Думаю проблема може бути з контактом на склі. Там трішки контакт відломаний. Поробую напаята.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...