Перейти до змісту

Що цінять чоловіки в жінках.Підсвідомо.


Nokian

Рекомендовані повідомлення

Гарна зовнішність — це певний бонус до головних якостей, якими повинна володіти справжня жінка.

1. Пристрасність

Пристрасна жінка — пристрасна в усьому. До появи чоловіків в її житті, така жінка була пристрасно захоплена роботою або своїм хобі. Тепер у неї горять очі й тому, що в її житті з’явився такий хлопець/чоловік, як ви. З такою жінкою ви зможете відчувати всю повноту життя. Коли згадуєш про свої минулі стосунки, пристрасні жінки згадуються частіше красивих. Тому що енергія, яка дає життя — дуже приваблює більше зовнішньої краси.

2. Доброта

Ця якість завжди цінувалася чоловіками, навіть якщо на початкових порах у стосунках переважала пристрасть. Чоловік інтуїтивно розуміє, що саме з доброю жінкою він стане щасливим, адже доброта — це незамінна якість, завдяки якій будуються всі найміцніші, безконфліктні стосунки. Якщо серце жінки зле і черстве, який би приголомшливий не був з нею секс, незабаром справжнє обличчя стане дійсністю, а спільне життя перетвориться в пекло.

3. Унікальність

Кожна жінка унікальна сама по собі. Однак побачити цю ексклюзивну рису можуть не всі. Для цього знадобиться час і щире бажання бути з такою жінкою. Однак якщо чоловік вже знайомий з такою, вона неодмінно стане фавориткою серед всіх інших — адже в ній є щось особливе. Оригінальна жінка — це не чергова красуня, вона по-справжньому буде важливою для чоловіка.

Так що, якщо ви робите акцент на красивому обличчі, можливо, з Нового року варто задуматися, чи так важлива зовнішність у психології стосунків чоловіка і жінки? Красиве обличчя приваблює, але лише красива особистість може утримати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кожна жінка це номер 3, оскільки поєднує в собі і номер 1 і 2,

хоча як не крути справжня сутність пізнається тільки після ближчого контакту, тай то не завжди

я за номер 3 - це той ідеал напевно...

коли зустрінеш таку то головне не втратити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 18 лет у меня появилась девушка с сиськами, ей было около двадцати, в постели она научила меня всему, но между нами не было страсти.

Тогда я решил найти себе страсть. В универе я встречался со страстной девушкой, но она была чересчур эмоциональной. Каждый пустяк превращался в страшную драму и грозил ей самоубийством.

После такой бури мне захотелось легких отношений и я стал встречаться с "тусовщицей". Мы весело проводили время с друзьями, зависали на хатах, ездили в клубы и на рок-концерты, но с одного из концертов она легко уехала с моим приятелем...

И я решил жениться на верной, домашней, стабильной женщине. По окончании универа я встретил очень стабильную девушку, но она оказалась ужасно скучной. Она была абсолютно предсказуемой и никогда не теряла голову. Жизнь с ней превратилась в рутину, и я решил жениться на девушке с изюминкой.

Девушка с изюминкой оказалась слишком ебнутой. Она постоянно кидалась в крайности, заставляя меня чувствовать себя то очень счастливым, то очень несчастным. Она была суперэнергичной, но без амбиций, без цели в жизни. Да и просто была глуповата.

Тогда я нашел себе умную, амбициозную девушку и женился на ней. Она оказалась настолько умной и амбициозной, что развелась со мной через год и отсудила себе все, что я имел.

Теперь я мудрый, состоявшийся мужчина и ищу себе.. девушку с большими сиськами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...