Перейти до змісту

Моя пневматика, хвастаємось, ділимся досвідом...

EleKtrik

Рекомендовані повідомлення

Власне дозбирав до купи свою ПЦП( все небуло часу), і охота похвалитись :_08:

TICN.th.jpg

Виходе під 50 пострілів jsb 0,67 при швидкостях 240+-3мс. В планах добитись більшої шв зі збереженням плато :) та кучності. Та тра буде змінити конструктив модера, бо глуше на 4...

P.S. Приймається до уваги конструктивна критика...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 200
  • Створено
  • Остання відповідь

Докину ще троха фото з своїм хоббі...

7DfUw.th.jpg

fP2V4.th.jpg

KGBQP.th.jpg

0wdcI.th.jpg

AC783.th.jpg

lGLy.th.jpg

Rnuo5.th.jpg

8ogVJ.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось переробляв на свій лад, чи "самокльоп повний"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось переробляв на свій лад, чи "самокльоп повний"?

Перероблене заводське, або зібране зі складових наших майстрів. Ну і зібране та налаштоване на свій лад. Щоб з нуля виготовляти тра знайти толкового фрезервуальника-токаря. Сам поки фрезерного непотягну(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може пора вже переходити на вогнепальну?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може пора вже переходити на вогнепальну?

Мороки багато, та й просто так непостріляєш(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарненько...... Зроби скобу - захист спускового (обовязково)...... Виклади схему модера....... Хто його робив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарненько...... Зроби скобу - захист спускового (обовязково)...... Виклади схему модера....... Хто його робив?

Модер Костін,(як і залізо) - прості конуса, але з відводом назад, та викидом в атмосферу, треба ще поанодувати. Думав в leniadp замовити, або пітерських на 3д принті наробити. А зі скобою ще вагаюсь, 3d принт чи латунь.

Зіі тебе щось невідать, аль арсенал пороспродував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, і типу я замалююся зі своєю Крискою :0155: :

y7XhD.th.jpg

vRBi6.th.jpg

qOeVI.th.jpg

Виходе під 50 пострілів jsb 0,67 при швидкостях 240+-3мс. В планах добитись більшої шв зі збереженням плато :) та кучності.

А чого 50 при 240? Який обєм резіка? В мене 60 при 260мисах, далі від майстра Кості "Резеруар дюраль 30х2,5мм, тестирован на 350атм, рабочее 235атм. Объем 173куб.см. Манометр пейнтбольный, порт заправки 7мм.Ударно-клапанная группа. При заглушеном до 70-ти куб. резервуаре, выдала 220м/с +/-5 тяж.Люмном 40 раз, расход 8,1-8,3куб/дж. При полноразмерном резике(173куб) предполагается около сотни выстрелов. Взвод совместно-раздельный.Ствольная коробка. Не моя, предположительно произведена в южных областях страны, доработана, высокая, под магазин Мародера.Ствол- 300мм, в девичестве был 22-м ИЖом.Модер мой, из трубы 30мм."

Коли порівняємо кучність стволів від одного майстра?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене порядка 110 кубів.Та вже надивився іжика з колбою. І подивлююсь в сторону Української напівбулки.

Мо в цю суботу вирвемся, то й буде нагода постріляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ееее народ! А що то за майстер такий і як з ним зв"язатись! Чи хоч в личку - дуже цікаві "цяцьки"))) Я колись з тировою "воздушкою" бавився) там поршня троха переробляв, пружину міняв і т,д. Потім закинув то все) але цікаво ДУУЖЕ!

"Сцилков накидайте" будь ласка! (якщо ваша ласка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є така пневматична гвинтівка

MAGNUM HATSAN mod.125

то в неї початкова швидкість приблизно 360 м/с

стріляв з такої: пляшки в - дрєбєзгі, емалірований чайнік пробиває одну стєнку насквось. Ото штука, люкс!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене порядка 110 кубів.

А, це ж Мурка, так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ееее народ! А що то за майстер такий і як з ним зв"язатись! Чи хоч в личку - дуже цікаві "цяцьки"))) Я колись з тировою "воздушкою" бавився) там поршня троха переробляв, пружину міняв і т,д. Потім закинув то все) але цікаво ДУУЖЕ!

Той майстер просто так невізьметься.

в мене порядка 110 кубів.

А, це ж Мурка, так?

Так)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та там зараз глухий номер, дуже зайнятий чоловік. Вироби дорогі, але якість просто вбиває. Для прикладу, Дімич не дасть збехати, я своєю на 25-30м гільзи 9мм 8 з 10 без особих прицілювань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MAGNUM HATSAN mod.125

стріляв з такої: пляшки в - дрєбєзгі, емалірований чайнік пробиває одну стєнку насквось. Ото штука, люкс!

360 там і не пахне, невіриш мо хроном заміряти, а по друге ванни дірявити і попадати, то різні речі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MAGNUM HATSAN mod.125

О, так це просто пілота ж :0159: .

А якщо чесно, то фуфло це все. Краще, ніж зроблено під себе не має.

Блін, ми і думаємо однаково :0155: :0155: :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та там зараз глухий номер, дуже зайнятий чоловік. Вироби дорогі, але якість просто вбиває. Для прикладу, Дімич не дасть збехати, я своєю на 25-30м гільзи 9мм 8 з 10 без особих прицілювань.

Та да.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MAGNUM HATSAN mod.125

360 там і не пахне, невіриш мо хроном заміряти, а по друге ванни дірявити і попадати, то різні речі.

Стріляти мені з неї сподобалось. Це не шкільна воздушка ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись в мене була hammerli 900, з підствольним взводом. Апарат ще той, приємна, потужна, але вага та звук піпець.

2ckeS.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ууух вмієте ви роздраконити)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та це тільки квіти, ти б побачив.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MAGNUM HATSAN mod.125

Колись з свого хача знущався :_07:

gUGHS.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарна цяцька, природня така))

А приціл такий, надіюсь не для того, щоб горобців стріляти? ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарна цяцька, природня така))

А приціл такий, надіюсь не для того, щоб горобців стріляти? ))

Карандаш- того, бо це єдине, що на ньому жило, інше сипалось :_07: Щоб заставити хача попадати туди куди цілишся- тра не одну ніч недоспати :_20:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...