vanus Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:48 #1 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:48 Надибав http://www.terrawoman.com/sex/without_sex_06/comments
Zheny@ Опубліковано 3 Січня, 2008 в 17:47 #2 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 17:47 Гармошка, власне це вже не раз обговорювалося .. А ще краще - задати питання присутнім на форумі жінкам!!!
Forever Autumn Опубліковано 3 Січня, 2008 в 21:06 #3 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 21:06 крім пункту 4 здається там правильно написано
Zheny@ Опубліковано 3 Січня, 2008 в 21:33 #4 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 21:33 Не зовсім - гігієна? - разом в душ !!! - не брила ноги? - а мені що із ногами то робити? - не готова? - хм - сейчас поможем! - болить голова справді ? - читайте книги - секс=ендорфін="гормон щастя"=анальгетик! - не хочеш саме цю людину? - більшість живе із "нелюбимими"...
Forever Autumn Опубліковано 3 Січня, 2008 в 21:59 #5 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 21:59 нєє..девіз--роби те, що хочеш
Chill Опубліковано 3 Січня, 2008 в 21:59 #6 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 21:59 Zheny@ - сразу видно мужской взгляд на это дело!!!
Forever Autumn Опубліковано 3 Січня, 2008 в 22:31 #7 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 22:31 ага. якщо аткий погляд буде надалі переважати, то задумайтесь, мужчини, над бісексуальним коханням
Chill Опубліковано 3 Січня, 2008 в 22:38 #8 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 22:38 Если уж быть до конца циничным - на то есть еще любовницы, ну и как вариант - "жрицы любви"... (я не такой, я белый и пушистый, и девушке любимой не изменяю )
Forever Autumn Опубліковано 3 Січня, 2008 в 22:39 #9 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 22:39 Если уж быть до конца циничным - на то есть еще любовницы, ну и как вариант - "жрицы любви"...(я не такой, я белый и пушистый, и девушке любимой не изменяю ) умніцо
Zheny@ Опубліковано 4 Січня, 2008 в 09:30 #10 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 09:30 Forever Autumn - Я ж не сказав - Гігієна - буду трахати грязну (пробачте за грубість) - не побрила ноги - фу колються .. - не готова - а мені що до того, мені аби встромити.. - болить голова? - я ж тебе не в голову буду.. а як би з протилежного отвору ... - не хочеш мен? - а доведеться... Forever Autumn - я ж не казав такого - відповідно і не тільки про себе думаю. Мається на увазі - коли постійно чуєш відмову - то шукаєш причини чому? а коли замість причин відмазки - ну то вибачте.. Знаєш - я колись для експерименту теж відмовляв... днів через 5-7 прокинувся від того що , вибачте, мною користуються, всілася і задовольняється.. (по відношенню до жінки - це було б зґвалтування. (є таке в законі) ) отак.. може варто так експериментувати частіше??
Mondiale Опубліковано 10 Січня, 2008 в 11:00 #11 Опубліковано 10 Січня, 2008 в 11:00 ... всілася і задовольняється.. а я читав в журналі "Speed Info" шо мужик теж відказував жінці пару днів, то вона йому віагри підсипала у чай . Він ліг спати і поставав між ногами пляшку бутилки - типу "в нього стоїть". Жінка побігла в ванну помилась, приходе радісна - і тут зняла одіяло і оказалось шо облом)) П.С. А шо було далі - то непишеться
Zheny@ Опубліковано 10 Січня, 2008 в 13:38 #12 Опубліковано 10 Січня, 2008 в 13:38 поставав між ногами пляшку бутилкиа це як??пляшку пляшки?бутилку бутилки?дивний мовний зворот..
Mondiale Опубліковано 12 Січня, 2008 в 00:57 #13 Опубліковано 12 Січня, 2008 в 00:57 поставав між ногами пляшку бутилки а це як?? пляшку пляшки? бутилку бутилки? дивний мовний зворот.. :lol: ой.. смішно вишло.. горлишко пляшки - так я хотів сказати!
Юлямпочка Опубліковано 14 Січня, 2008 в 19:52 #14 Опубліковано 14 Січня, 2008 в 19:52 нинаю, як хто, не долізла до самої теми по ссилці, голова тріщить, а ще купа роботи (можете мене за одно поздравіть, я тєпєрича пєйсатєль), так вот, мальчикі і дєвачкі! Я розумію, що я злегка схожа на сексманьячку, навєрно, але, чесно кажучи, може, якщо людина постійно вам відмовляє - то не та людина тоді??? Нє, ну там, молода мама, горящий проект на роботі, важка хвороба - то таке, але якщо все ок, а вона відмовляє, то, може, не там просимо? Нє, ну, канєшно, з небритими ногами - це жесть, воно ж дійсно колеться, холєра, але якщо хочеться, то, по моєму, волохатій попі партнера до тих дєтскіх колючок, одноденної щетини глибоко якось. Нє, ну якщо мова йде за дівчину, з якою ви разом не живете, а просто ввечері забираєте з роботи, то тут може бути багато ньюансів: не свіжа білизна (згодьтесь, що поважаюча себе дівчина не захоче продемонструвати кавалєру, на якого має віди, запах або що), дійсно неголені ноги (це ж не чоловік з дружиною, яким багато чого довелось вже побачити і їх злякати важко), зрештою, може, ви ще не достатньо знайомі . Карочє, якщо чоловік і дружина, якщо в сім.ї мир і злагода, якщо всі нагодовані, помиті, в хаті порядок, проблем не є, то не бачу причин, чому б "вони" мали вам відмовляти. З дівчатами тяжче. Тут ще може грати роль момент "завлєканія в сєті".
Plum Опубліковано 14 Січня, 2008 в 20:29 #15 Опубліковано 14 Січня, 2008 в 20:29 ну и как вариант - "жрицы любви"...фі... гидко. Колись неподалік від мого старого місця проживання постійно чатували ці, з вашого дозволу, "жриці". ФУ! бачив якось як одна присіла і підмивала свою з бутилки, зайшовши за кущики.... Біля іншої в маршрутці їхав -- грязнюча-смердюча, під нігтями грязь... і щоб ОТАКЕ до мене торкалось?! Я абсолютний прихильник подружньої вірності, але якщо вже ну геть не в моготу, то краще нормальна чиста коханка. Ну або на крайняк
konva Опубліковано 15 Січня, 2008 в 15:58 #16 Опубліковано 15 Січня, 2008 в 15:58 мені сподобалися "железные доводы" Zheny КЛАС!!! а питання до жінок чи чоловіків?
Zheny@ Опубліковано 16 Січня, 2008 в 07:39 #17 Опубліковано 16 Січня, 2008 в 07:39 мені сподобалися "железные доводы" ZhenyКЛАС!!! а питання до жінок чи чоловіків? шквидше до чоловіків, чому наші жінки/особини жіночої статі нам віідмовляють.?? Plum -не неда більше подробиць хто, що, і де підмивав.. , бо я тут на робочому місце ще ненароком. Я так розумію в першу чергу зі слів Юлямпочки, це фізіологічний аспект (мита/брита), а далі вже моральний (з ним/не зним). Так?
Юлямпочка Опубліковано 16 Січня, 2008 в 09:25 #18 Опубліковано 16 Січня, 2008 в 09:25 Я так розумію в першу чергу зі слів Юлямпочки, це фізіологічний аспект (мита/брита), а далі вже моральний (з ним/не зним).Так? Харашо особинами обізвав . Ну, в цілому, так.
Zheny@ Опубліковано 16 Січня, 2008 в 10:12 #19 Опубліковано 16 Січня, 2008 в 10:12 Особини - я ще вмію "екземплярами" Але як я зрозумів факту ти не заперечуєш? тобто - спочатку помитися-побритися а вже потім я подумаю чи відмовляти чи ні?
Юлямпочка Опубліковано 30 Січня, 2008 в 16:01 #20 Опубліковано 30 Січня, 2008 в 16:01 нєнєнє. Я буду думати (ну, теоретично, Ігрек, ти не модумай) про згодитись чи нє, якщо я помита, чистенька, але якщо щось не так, то точно даже не подумаю .
Zheny@ Опубліковано 30 Січня, 2008 в 16:06 #21 Опубліковано 30 Січня, 2008 в 16:06 Чекай.ми не беремо до уваги фізіологію (жіночу). Уявімо що все гаразд, здорова, чиста-мита-брита - і раптом - "ні" ...чому? чи такого не буває?
Юлямпочка Опубліковано 30 Січня, 2008 в 16:15 #22 Опубліковано 30 Січня, 2008 в 16:15 Так, тут статистка безжальна і каже, що тільки сорок відсотків жінок здатні відчувати оргазм під час сексу, ну, а в цілому 50 відсотків - отримувати задоволення (десять, тіпа, задоволення, але без оргазму, є й такі). Так вот, якщо всьо кльово, на твою думку, тобі здається, що вона отримує задоволення, а цілком може бути, що вона просто симулює задоволення , що має свої причини. В жінок любов і фізіологія часто не пов.язані між собою речі. А в сімейному житті всяко буває. Буває: нема настрою (за... все, аж тошно, то в цьому випадку надо "подогрєть і обобрать, тоїсть, напоїть і обогреть") або шось болить, чи турбує. Але якщо в подружжя все гаразд, то це має бути швидше виключенням, ніж правилом. Воть. Хотя я канєшно, не експерт по жінках
Chill Опубліковано 30 Січня, 2008 в 17:01 #23 Опубліковано 30 Січня, 2008 в 17:01 Але якщо в подружжя все гаразд, то це має бути швидше виключенням, ніж правилом. "Истину глаголешь, дочь моя!" По физиологии - если мужчина знает толк в этом деле, он любимую женщину в любом физическом состоянии и настроении способен возбудить и сделать так, чтобы ей страшно захотелось (если только она не совершенно фригидна, конечно). Но не советую этого делать даже тем мужикам, которые в этом плане профи. Да, можно добиваться своего, умело играя на физиологических желаниях и животных инстинктах. Но впоследствии проблема может лишь усугубиться. Если женщине "не хочется" - мужчине следует задуматься в первую очередь над тем - а что же он делает не так, причем досконально все проанализировать. Ежели видимых причин для отказа в интимной близости не обнаруживается, советую поговорить с любимой по душам. Но это при условии, если в отношениях существует абсолютное взаимопонимание и доверие. Все вышеизложенное написано исходя из своего маленького жизненного опыта (мне-то всего 25 )
Юлямпочка Опубліковано 30 Січня, 2008 в 17:17 #24 Опубліковано 30 Січня, 2008 в 17:17 Чільчику, хлопчику, я, канєшно, ше на мамочку (в глобальному смислі) не тяну, але й дочь - це занадто.... Нинада. Стосовно любої жінки, читай про статистику. А є ше таке поняття, як "фрігідність".
Chill Опубліковано 30 Січня, 2008 в 17:51 #25 Опубліковано 30 Січня, 2008 в 17:51 Сказал бы что-то, ну да ладно... Считай, проглотил PS. О фригидности женщин в моем посте упоминается, кстати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.