Перейти до змісту

Чому вони нам відмовляють?

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Гармошка, :( власне це вже не раз обговорювалося ..

А ще краще - задати питання присутнім на форумі жінкам!!!

Опубліковано

Не зовсім

- гігієна? - разом в душ !!!

- не брила ноги? - а мені що із ногами то робити?

- не готова? - хм - сейчас поможем!

- болить голова справді ? - читайте книги - секс=ендорфін="гормон щастя"=анальгетик!

- не хочеш саме цю людину? - більшість живе із "нелюбимими"... :friday:

Опубліковано

Если уж быть до конца циничным - на то есть еще любовницы, ну и как вариант - "жрицы любви"...

(я не такой, я белый и пушистый, и девушке любимой не изменяю :friday:)

Опубліковано
Если уж быть до конца циничным - на то есть еще любовницы, ну и как вариант - "жрицы любви"...

(я не такой, я белый и пушистый, и девушке любимой не изменяю :friday:)

умніцо :(

Опубліковано

Forever Autumn - Я ж не сказав

- Гігієна - буду трахати грязну (пробачте за грубість)

- не побрила ноги - фу колються ..

- не готова - а мені що до того, мені аби встромити..

- болить голова? - я ж тебе не в голову буду.. а як би з протилежного отвору ... :)

- не хочеш мен? - а доведеться...

Forever Autumn - я ж не казав такого - відповідно і не тільки про себе думаю.

Мається на увазі - коли постійно чуєш відмову - то шукаєш причини чому? а коли замість причин відмазки - ну то вибачте..

Знаєш - я колись для експерименту теж відмовляв... :) днів через 5-7 прокинувся від того що , вибачте, мною користуються, всілася і задовольняється.. (по відношенню до жінки - це було б зґвалтування. (є таке в законі) )

отак.. може варто так експериментувати частіше?? :)

Опубліковано
... всілася і задовольняється..

:) а я читав в журналі "Speed Info" шо мужик теж відказував жінці пару днів, то вона йому віагри підсипала у чай :) . Він ліг спати і поставав між ногами пляшку бутилки - типу "в нього стоїть". Жінка побігла в ванну помилась, приходе радісна - і тут зняла одіяло і оказалось шо облом))

П.С. А шо було далі - то непишеться :)

Опубліковано
поставав між ногами пляшку бутилки

а це як??

пляшку пляшки?

бутилку бутилки?

дивний мовний зворот..

Опубліковано
поставав між ногами пляшку бутилки

а це як??

пляшку пляшки?

бутилку бутилки?

дивний мовний зворот..

:smile3:;):lol: :lol: ^_^ ой.. смішно вишло.. горлишко пляшки - так я хотів сказати!

Опубліковано

нинаю, як хто, не долізла до самої теми по ссилці, голова тріщить, а ще купа роботи (можете мене за одно поздравіть, я тєпєрича пєйсатєль), так вот, мальчикі і дєвачкі! Я розумію, що я злегка схожа на сексманьячку, навєрно, але, чесно кажучи, може, якщо людина постійно вам відмовляє - то не та людина тоді???

Нє, ну там, молода мама, горящий проект на роботі, важка хвороба - то таке, але якщо все ок, а вона відмовляє, то, може, не там просимо? Нє, ну, канєшно, з небритими ногами - це жесть, воно ж дійсно колеться, холєра, але якщо хочеться, то, по моєму, волохатій попі партнера до тих дєтскіх колючок, одноденної щетини глибоко якось.

Нє, ну якщо мова йде за дівчину, з якою ви разом не живете, а просто ввечері забираєте з роботи, то тут може бути багато ньюансів: не свіжа білизна (згодьтесь, що поважаюча себе дівчина не захоче продемонструвати кавалєру, на якого має віди, запах або що), дійсно неголені ноги (це ж не чоловік з дружиною, яким багато чого довелось вже побачити і їх злякати важко), зрештою, може, ви ще не достатньо знайомі :blink:.

Карочє, якщо чоловік і дружина, якщо в сім.ї мир і злагода, якщо всі нагодовані, помиті, в хаті порядок, проблем не є, то не бачу причин, чому б "вони" мали вам відмовляти.

З дівчатами тяжче. Тут ще може грати роль момент "завлєканія в сєті". :huh:

Опубліковано
ну и как вариант - "жрицы любви"...
фі... гидко. Колись неподалік від мого старого місця проживання постійно чатували ці, з вашого дозволу, "жриці". ФУ! бачив якось як одна присіла і підмивала свою :huh: з бутилки, зайшовши за кущики.... Біля іншої в маршрутці їхав -- грязнюча-смердюча, під нігтями грязь... і щоб ОТАКЕ до мене торкалось?! :)

Я абсолютний прихильник подружньої вірності, але якщо вже ну геть не в моготу, то краще нормальна чиста коханка. Ну або на крайняк :):blink:

Опубліковано

мені сподобалися "железные доводы" Zheny

КЛАС!!! :)

а питання до жінок чи чоловіків? :)

Опубліковано
мені сподобалися "железные доводы" Zheny

КЛАС!!! :0023:

а питання до жінок чи чоловіків? :0056:

шквидше до чоловіків, чому наші жінки/особини жіночої статі нам віідмовляють.??

Plum -не неда більше подробиць хто, що, і де підмивав.. , бо я тут на робочому місце ще ;) ненароком.

Я так розумію в першу чергу зі слів Юлямпочки, це фізіологічний аспект (мита/брита), а далі вже моральний (з ним/не зним).

Так?

Опубліковано
Я так розумію в першу чергу зі слів Юлямпочки, це фізіологічний аспект (мита/брита), а далі вже моральний (з ним/не зним).

Так?

Харашо особинами обізвав ;). Ну, в цілому, так.

Опубліковано

Особини - я ще вмію "екземплярами" ;)

Але як я зрозумів факту ти не заперечуєш?

тобто - спочатку помитися-побритися а вже потім я подумаю чи відмовляти чи ні?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

нєнєнє. Я буду думати (ну, теоретично, Ігрек, ти не модумай) про згодитись чи нє, якщо я помита, чистенька, але якщо щось не так, то точно даже не подумаю :).

Опубліковано

Чекай.

ми не беремо до уваги фізіологію (жіночу).

Уявімо що все гаразд, здорова, чиста-мита-брита - і раптом - "ні" ...

чому? чи такого не буває?

Опубліковано

Так, тут статистка безжальна і каже, що тільки сорок відсотків жінок здатні відчувати оргазм під час сексу, ну, а в цілому 50 відсотків - отримувати задоволення (десять, тіпа, задоволення, але без оргазму, є й такі). Так вот, якщо всьо кльово, на твою думку, тобі здається, що вона отримує задоволення, а цілком може бути, що вона просто симулює задоволення :), що має свої причини. В жінок любов і фізіологія часто не пов.язані між собою речі.

А в сімейному житті всяко буває. Буває: нема настрою (за... все, аж тошно, то в цьому випадку надо "подогрєть і обобрать, тоїсть, напоїть і обогреть") або шось болить, чи турбує. Але якщо в подружжя все гаразд, то це має бути швидше виключенням, ніж правилом.

Воть.

Хотя я канєшно, не експерт по жінках :ninja:

Опубліковано
Але якщо в подружжя все гаразд, то це має бути швидше виключенням, ніж правилом.

"Истину глаголешь, дочь моя!" :)

По физиологии - если мужчина знает толк в этом деле, он любимую женщину в любом физическом состоянии и настроении способен возбудить и сделать так, чтобы ей страшно захотелось (если только она не совершенно фригидна, конечно). Но не советую этого делать даже тем мужикам, которые в этом плане профи. Да, можно добиваться своего, умело играя на физиологических желаниях и животных инстинктах. Но впоследствии проблема может лишь усугубиться.

Если женщине "не хочется" - мужчине следует задуматься в первую очередь над тем - а что же он делает не так, причем досконально все проанализировать. Ежели видимых причин для отказа в интимной близости не обнаруживается, советую поговорить с любимой по душам. Но это при условии, если в отношениях существует абсолютное взаимопонимание и доверие.

Все вышеизложенное написано исходя из своего маленького жизненного опыта (мне-то всего 25 :ninja:)

Опубліковано

Чільчику, хлопчику, я, канєшно, ше на мамочку (в глобальному смислі) не тяну, але й дочь - це занадто.... :) Нинада.

Стосовно любої жінки, читай про статистику. А є ше таке поняття, як "фрігідність".

Опубліковано

Сказал бы что-то, ну да ладно...

Считай, проглотил :)

PS. О фригидности женщин в моем посте упоминается, кстати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...