Перейти до змісту

Куплю кулер для процесора, 4GB DDR3 x 2, Процесор

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю кулер для 775 сокета. Щось файне, щоб 4 ядра навіть розігнані себе добре чухали. Цікаво як бу так і нове.

Процесор Core Qude 9*** 775 або Xeon з перехідиком 5450

Оперативку DDR3 1333 4 GB треба 2 планки. Бажано, щоб однакові і щоб моя материнка asus 5pg41-m lx3 приняла.

Стоїть зара 2 планки по 2 гіга.

Опубліковано

Куплю кулер для 775 сокета. Щось файне, щоб 4 ядра навіть розігнані себе добре чухали. Цікаво як бу так і нове.

Процесор Core Qude 9*** 775 або Xeon з перехідиком 5450

Оперативку DDR3 1333 4 GB треба 2 планки. Бажано, щоб однакові і щоб моя материнка asus 5pg41-m lx3 приняла.

Стоїть зара 2 планки по 2 гіга.

кулери є на 775

Опубліковано

Вже взяв проц e5450 та кулер Zalman CNPS5X. Прошу в лічку не скидати варіанти по даним позиціям.

Актуально:

Шукаю тільки ОЗУ ДДР3 2 планки по 4 гіга.

Опубліковано

Шукаю тільки ОЗУ ДДР3 2 планки по 4 гіга.

З власного досвіду на такій материнці: шукай на 4 Гб тільки двосторонню пам’ять (DS - double side), бо одностороння на 4 Гб не стартує.

Опубліковано

маю пару планок. 1600-ої. у вас така стане на материнку то можу глянути яка саме модель та ціна

Опубліковано

Кажіть модель і ціну. Як писали вище мені треба двух стороння і бажано однакових дві. Материнка по ходу 1333 макс побачить.

Опубліковано

Кажіть модель і ціну. Як писали вище мені треба двух стороння і бажано однакових дві. Материнка по ходу 1333 макс побачить.

подивився що 1333-тя то тільки 2 гігові планки =( . а по 1600ій, вона у вас походу буде прцювати тільки на 1333 МГц а не 1600 я завтра вам напишу в тему або в приват.

Опубліковано

Маю новеньку память 4Гб DDR3 1600 MHz GEIL така як тут:

http://fotos.ua/geil...gb1600c11s.html

750 грн - 36 міс. гарантії. 2 штуки буде.

або отаку можна запропонувати:

Оперативна пам'ять DIMM 4096Mb DDR3 1333MHz PC3-10600 Mustang - 720 грн.

ця стояла в компі кілька місяців. гарантії рік дам.

PS: мустанг на дві сторони чіпи. геіл - на одну. але манібек дам попробувати, якщо не підійде - можна вернути/замінити.

Опубліковано

Маю новеньку память 4Гб DDR3 1600 MHz GEIL така як тут:

http://fotos.ua/geil...gb1600c11s.html

750 грн - 36 міс. гарантії. 2 штуки буде.

або отаку можна запропонувати:

Оперативна пам'ять DIMM 4096Mb DDR3 1333MHz PC3-10600 Mustang - 720 грн.

ця стояла в компі кілька місяців. гарантії рік дам.

PS: мустанг на дві сторони чіпи. геіл - на одну. але манібек дам попробувати, якщо не підійде - можна вернути/замінити.

двух стороню би забрав якщо торг присутній! Бо шукаю дві однакові по 4 гіга. І другу таку саму буде знайти не легко одразу

Опубліковано

двух стороню би забрав якщо торг присутній! Бо шукаю дві однакові по 4 гіга. І другу таку саму буде знайти не легко одразу

а я продам вам дві штуки. ідеально однакові. 1430 за пару. :_06: ціну прижав до самого дна. більше скинути не можу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...