Перейти до змісту

Новорічні феєрверки

badot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

20 хвилин тільки і чути:бах-бабах.Я розумію-Новий рік,але,народ,згадайте,де ми живем і в який час!Я розумію-свято,але ...

Опубліковано

Чуваки, які запускають феєрверки цього року оголошення в соц. мережах не читають. В сім'ї не без уродів, звикайте)

Опубліковано

Хоч самому,як "ніж в серце",ставтеся простіше до того.Собаки гавкають,караван йде.

ЗЮ.Всіх Бордівчан,з Н.Р.Терпіння всім нам.Шануймося.

Опубліковано

На Володимирській паро шт вальнули. Ну і х*й на тих кому все пох*й. З Новим Роком, я думаю цей рік хоч якісь да позитив принесе))))

Опубліковано

На 33-му - 40- му лупашать вже 44 хв з перервами в декілька хв.

З Новим роком, бордівчани! Всьо буде чотко!

Опубліковано

Не "розписуватимусь" за все місто, але в р-ні пр.Перемоги-Привокзального на диво тихо, в порівнянні з минулими роками. Так що з ТС не зовсім погоджуся.

Опубліковано

Не "розписуватимусь" за все місто, але в р-ні пр.Перемоги-Привокзального на диво тихо, в порівнянні з минулими роками. Так що з ТС не зовсім погоджуся.

Луцьк-велике село :0165: А всіх "артєлєрістов" туда би...

Опубліковано

Луцьк-велике село :0165: А всіх "артєлєрістов" туда би...

Та так є. От тільки ТАМ вони нафік не треба - біди від них більше буде, ніж толку. Так - на якісь роботи відправити, навіть із з/п...яку на користь волонтерів націоналізуваті. Останні точно знайдуть застосування всяким коштам.

Опубліковано

Пускають в районі центру, 8 березня, колізеїв де Сан-Ремо, 15 школи, КПП вокзалу, Гостинця, навпроти ТамТаму в дворі девятиповерхівки. Прогулявся по Соборності і Перемоги.

Найбільше: Гостинець, 15 школа.

Всім благ, здоров'я, сил поставити країну в стабільне положення.

Опубліковано

Так і хочеться сказати - "Не всіх дурних війна забрала..."

Але, на превеликий жаль війна забирає найкращих, а ті, хто сьогодні "салютує" феєрверками - це бидло без роду і племені, для якого немає нічого святого...

Хочеться постріляти?

Пи**уй на **й на Донбас, і там стріляй по довбаних колорадах!

Настане день Перемоги - ось тоді й будемо салютувати. А зараз такі "стрільби" - це глумління над пам'яттю загиблих наших побратимів, над хоробрістю "кіборгів", і взагалі, це - верх цинізму!

Так що з усією відповідальністю заявляю - малошановні панове-любителі феєрверків, ви - БИДЛО!

Опубліковано

Те що придурків багато - це факт,

але я звернув увагу на те, що досить багато було випущено не феєрверків а сигнальних ракет.

цікаво звітки вони? в Луцьку їх вже давно не було видно

і ті ,що їх запускали, поняття не мають як з ними поводитись

Опубліковано

Кілька днів тому темна бмв під'їхала до першого відділення нової пошти та обстріляла будівлю з феєрверків, працівникам та клієнтам чуть в очі не попало, перед носом вибухало, щодо шкоди завданої автівкам поки нічого не скажу. Сталося то на моїх очах, феєрверки вибухали за кілька метрів від мене особисто і майже біля самого носа кільком людям.

В Німеччині, наприклад дозволено продаж піротехніки лише за три дні до НР, а в нас круглий рік можна придбати навіть неповнолітнім особам, скільки в травмпунктах людей з травмами від піротехніки, можливо час задуматись?

Пи.Си. хоча ''уроди'' якщо захочуть шмаляти поблизу людей та дит.майданчиків завжди знайдуть варіант, напевне...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...