Перейти до змісту

Листя для суші де купити.?

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Де в Луцьку нормиальне листя для суші?

Кажуть є кіоск біля Там таму, але до котрої години він працює.?

Опубліковано

та й матматі має воно бути полюбому (норі),також у любому поважаючому себе магазині та супермаркеті,я купував уперше в фуршеті

Опубліковано

Купив у Тамі , 129грн 50 листів.або 140 гр.

Це виходить кіло листя коштує 1000 грн.

Щось останнім часом, після 5 хв перебування у Там тамі помічаю, що я малувато заробляю.

Опубліковано

так і коштувало в принципі я купував здається за 30- грн 10 штук

їх же вистачає не на один раз!

Опубліковано

Напевно кіло коноплі дешевше коштує.

просвічу вас що грам 200 коштує 1000грн ,так що кг конопель виходить 5 тис))))

Опубліковано

пардон, а суші, що голубці, їх тра в 40л каструлі крутити? :)

чи мо в нас летюча риба нереститься і лососі з форелями по стирю пливають?

чи мо Торчин васабі в майонезних масштабах качає.

ну їйбо...)

Опубліковано

ну їйбо...)

Про смаки не сперечаються.

Хоче чувак травитись - нехай травиться. Його діло ^_^

Опубліковано

пардон, а суші, що голубці, їх тра в 40л каструлі крутити? :)

чи мо Торчин васабі в майонезних масштабах качає.

ну їйбо...)

Ну так горбуша в нас не водиться, але кілограмову я сьогодні купив за 70 грн.А 150 гр листя вдвічі дорожче.

Хоче чувак травитись - нехай травиться. Його діло

Це про що ?
Опубліковано

Купляв в Рівне в Метро 50листів 70грн. Стосовно там-тама часто помічаю,що в них на багато товарів подвійна накрутка від ціни в інших магазинах.

Опубліковано

кстаті щодо листя, купуючи пачку норі, я їх наполовину розрізаю, ножницями, так роли виходять дещо меншими, але далеко не на половину, але к-сть їх відвічі збільшується. Мені просто менші більш подобаються (такі менші як в сушібарах роблять, а не голубці-самокрути), так і їх виходить з пачки ппц, скільки.

Опубліковано

А який є попит на листя? Кому скільки потрібно? Я кожних 2 місяці прилітаю з Китаю. Можливо вдасться знайти середню ціну, щоб і мені і вам добре було. Завтра гляну на Таобао, по чому можу взяти.

Опубліковано

Купляв в Рівне в Метро 50листів 70грн. Стосовно там-тама часто помічаю,що в них на багато товарів подвійна накрутка від ціни в інших магазинах.

Я вас розчарую, націнка на товарні групи у всіх супермаркетах на одному рівні (+-5% макс.). Все решта це вхідна ціна від постачальника, таким як ПАККО дають дисконт, об'єми то більші вигрібають.

Ну і загальну оцінку супермаркету не можна робитим по акційним позиціям.

Опубліковано

А який є попит на листя? Кому скільки потрібно? Я кожних 2 місяці прилітаю з Китаю. Можливо вдасться знайти середню ціну, щоб і мені і вам добре було. Завтра гляну на Таобао, по чому можу взяти.

якщо ціна суперова,то я листків зо 200 взяв би,бо вони не тільки на суші йдуть.

Я вас розчарую, націнка на товарні групи у всіх супермаркетах на одному рівні (+-5% макс.). Все решта це вхідна ціна від постачальника, таким як ПАККО дають дисконт, об'єми то більші вигрібають.

Ну якщо там-там має погану вхідну ціну постачальника,то хай бере на Метро й націняє 20-30%.

Опубліковано

Скажу я вам, що 50 листків за 70 грн. - це непогана ціна. Тут є різні ціни, але нормальна заводська фасовка коштує так само. "Наразвєс" 50 листків коштує від 40 грн., але ще комісія банку, доставка, морока тут, морока там - невигідно. А ще невідомо, які китайські "білочки" і якими "лапками" його фасували по пакетикам.

Опубліковано

якщо ціна суперова,то я листків зо 200 взяв би,бо вони не тільки на суші йдуть.

Ну якщо там-там має погану вхідну ціну постачальника,то хай бере на Метро й націняє 20-30%.

ггг, ти думаєш він так не робить. Правда не по всім товарним групам, по фреш та алко групі точно так працюють. Тільки з метро не завжди цікаво працювати, там оплата по факту.

Опубліковано

Бачив в "Океані" в Гостинці 50 листків за 80 грн.

Накрутили собі на Новий рік. кльова і проста у виготовленні страва.

Опубліковано

Скажу я вам, що 50 листків за 70 грн. - це непогана ціна. Тут є різні ціни, але нормальна заводська фасовка коштує так само. "Наразвєс" 50 листків коштує від 40 грн., але ще комісія банку, доставка, морока тут, морока там - невигідно. А ще невідомо, які китайські "білочки" і якими "лапками" його фасували по пакетикам.

В Метро вже подорожчали. Але ціна різна,бо норі розбиті на сорти.Є голд,є сільвер.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...