Перейти до змісту

Продам хороший процесор Е8400

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам б\в процесор Е8400. Тестував в розгоні, без проблем 4ГГц тримає. Кеш 6 Мб. Прошу 370гр. Просто перейшов на xeon через більший кеш і 4 ядра, але на цій же материнці 775. Пропонуйте щось на обмін. Акустика, мікрофони, інструменти.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

ціна зросла

у нас на форумі тему можна апати зменшенням ціни, а не її збільшенням.

**зараз почнуться образи на тему "за шо?", "шо я порушив?"

Опубліковано

ціна зросла

у нас на форумі тему можна апати зменшенням ціни, а не її збільшенням.

**зараз почнуться образи на тему "за шо?", "шо я порушив?"

да ну ? піпєц, з яких то пір ? ато я нє в кугсє. Раз в три дні зі зменьшенням ціни, раз в тиждень хоть в сто раз ціну піднімай

Опубліковано

Я читав правила, але не помітив про заборону збільшення. Сорри, якщо це дійсно так. Ціна обвалюється до 360 гривень, так, як екземпляр шустрий.

post-3989-0-19786300-1421252432_thumb.jp

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Менше 350 (нова ціна) продавати не хочеться. Бо він разом зі мною, як бойовий товариш пройшов "Метро2033" і "Фар край3" з "Баттелфілдом3". І не гудів сильно.

Опубліковано

Менше 350 (нова ціна) продавати не хочеться. Бо він разом зі мною, як бойовий товариш пройшов "Метро2033" і "Фар край3" з "Баттелфілдом3". І не гудів сильно.

Порада скинути ціну, або закидайте на аукро,там ціни на комплектуху вищі.

Купляв собі 2х ядерного на сландо - Intel Xeon X5260 (200грн з перехідником).

Також зараз є актуальні пропозиції на Overlokers (не реклама).

Ось ще один непоганий аналог, і дешевший на 150грн, та ще й тепловиділення менше - Intel Xeon L5240

Опубліковано

Наша Луцька комп'ютерна барахолка одна з найдешевших в Україні, тому, що купляють тут справжні "комп'ютерні вовки" :) Дякую. Трохи почекаю. А пропозицію з обміном чекаю. Маю 5420. Хочу доплатити і взяти 5440.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...