Перейти до змісту

Хто де зустрічатиме Новий Рік ?

meic

Рекомендовані повідомлення

Хто як зустрічатиме Новий Рік????

Я хочу зустріти з дівчиною, але не знаю де краще.... думав про те щоб десь в нічному закладі...але ніколи так не зустрічав можливо ви щось мені порекомендуєте, щоб і непогано і не дорого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь

Бюджет? Найдешевше, де знаю, це "Золотий дракон" - 350 грн. А так, в основному, 500 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема настрою щось святкувати - тому вдома, може навіть в ліжку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бюджет? Найдешевше, де знаю, це "Золотий дракон" - 350 грн. А так, в основному, 500 грн.

я так розумію 350 грн. за одного...? ну з бюджетом я не визначився просто аби не дорого от і все зараз проблеми з фінансами трішки...:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так розумію 350 грн. за одного...?

Звичайно. Не за компанію же ж.

ну з бюджетом я не визначився просто аби не дорого от і все зараз проблеми з фінансами трішки...

"Не дорого" у кожного своє. Якщо 1000 грн. на двох то дорого, тоді романтік найт на хаті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я хочу зустріти з дівчиною, але не знаю де краще.... думав про те щоб десь в нічному закладі...але ніколи так не зустрічав можливо ви щось мені порекомендуєте, щоб і непогано і не дорого...

front1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і дівчині сподобається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і дівчині сподобається

нє..ну якщо не спати :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нє..ну якщо не спати :0123:

Біля дівчини і спати?))) А як же :0134: )))

Я вдома зустріну, з дружиною і манєєєньким синочком. Якщо чесно то вже і не хочеться колишніх шумних компаній.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вдома, з дружиною і доцьою, хоча є велике бажання поїхати всією сімєю до батьків

головне не вмикати зомбоящик

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головне не вмикати зомбоящик

В мене його нема і хочу :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не новорічний настрій, но планували в Карпатах, якщо хочете не дорого то можна вдома,романтична новорічна вечеря з коханою , а потім час покаже ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Романтики,мля... Розміняйте сумму корпаративну,на цигарки для хлопців на Сході.

ЗЮ.Давно так зробив.Н.Р.,цього року,не існує.Поки що...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не дорого було, то можеш святкувати в "Адреналін Сіті" а точніше на Боулінгу( ще вроді не всі столи замовленні). З однієї людини мін. 300грн. Також думав там святкувати, ціни та новорічна програма нормальні. Але якось немає того новорічного настрою, а в такому випадку найкраще святкувати вдома :)

post-8633-0-33110700-1419200217_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажу так, якщо є дівчина, нафіга ті всі клубешніки і так далі, як свідчить мій досвід, всі якісь програми одноманітні, нічого аж такого особливого й цікавого по типу як в фільмі "Карнавальна ніч" напевно мало в кого було.

А так тупо "заліняти" на 1500 (маю на увазі за двох) грн за вечір якось не те, тому краще вже якщо є такі наміри на пару днів поїхати наприклад в карпати, але треба ще знайти таку ж саму пару, двом якось не так буде весело навіть в плані організації, по типу там хлопці замайються шашликом, дівчата нарізають салати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажу так,

якщо є дівчина, нафіга ті всі клубешніки і так далі, як свідчить мій досвід, всі якісь програми одноманітні, нічого аж такого особливого й цікавого по типу як в фільмі "Карнавальна ніч" напевно мало в кого було.

А так тупо "заліняти" на 1500 (маю на увазі за двох) грн за вечір якось не те, тому краще вже якщо є такі наміри на пару днів поїхати наприклад в карпати, але треба ще знайти таку ж саму пару, двом якось не так буде весело навіть в плані організації,

по типу там хлопці замайються шашликом, дівчата нарізають салати..

Сама толкова ідея яку я поки вичитав!

Все поєднано - культурна програма, відпочинок і можливо романтика,

взалежності як спланувати, не тещо у ресторані сидіти

Саме головне що сніг там хоч буде присутній)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З сім'єю, вдома. Та й яке там святкування зараз. Не хочу здатися банальним, але совісно "гульбаниити" зараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

було б що святкувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикріпили б голосувалку.

А я буду зустрічати в ліжку з коханою подушкою. Мо шампуню вип’ємо бокал в 00:00.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я хочу цей Новий рік зустріти в центрі бля ялинок

Хтось так зустрічав, куранти будуть пробивати 12 ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ресторан-мотель "Сяйво" в Ківерцях, ціна наскільки знаю 270 грн. з особи. Сюди входить розкішне як на такі гроші меню і розважальна програма (жива музика, Дід мороз і снігурка+конкурси і забави) є ще вільні місця. зв"язок 0336540493

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після таких зустрічальників на центральній площі як на зборах йогів - під ногами повно битого скла <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну святкувати так....не місце зараз війна все-таке...,був я в АТО й знову маю їхати після Різдва в зовсім нову частину й хз до яких людей й що виконувати,знаю точно що по прибуттю 3-4 дні й на схід(

як би це банально не звучало,але можливо останній мій Новий Рій,за 31 рік я не зустрічав його так аби запамятався ніколи.....так от маючи повне право відсвяткувати його з дружиною,попередньо порадившись з нею ми потратили майже 4 тисячі на двох й їдемо у Львів й будемо там його святкувати.не знаю вперше будемо так дорого й мабуть цікаво святкувати,якби не премія за Ато то не поїхали б ніколи мабуть.Як приїдемо й буду мати час обовязково відпишусь й викладу фотозвіт!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...