vicit Опубліковано 4 Січня, 2015 в 18:17 #26 Опубліковано 4 Січня, 2015 в 18:17 Я справно плачу за електроенергію, то якого бена вони його виключають, нехай меру виключають та всім його прихвостням, може тоді будуть чухатись і думати як то так зробити щоб невідключати світло.а шо, з Нового року відключали?
sanbOK Опубліковано 4 Січня, 2015 в 18:36 #27 Опубліковано 4 Січня, 2015 в 18:36 в нас народ не привик економити. надіюсь з роками навчаться.ще б нормальні економки коштували не 50-60 грн було б норм.
MACCEN Опубліковано 4 Січня, 2015 в 18:47 #28 Опубліковано 4 Січня, 2015 в 18:47 Взагалі що то за "мулька" така європейська, в нас хватає ресусрів і так далі, просто раціонально треба їх використовувати, може й там в європі звикли спати в піжамах, і ковпаках, і так далі, то навіщо тоді взагалі жити, якщо навіть відмовляєш собі в тому за що платиш гроші.Може краще навчити служби якісно виконувати свої послуги, а не красти гроші, які люди справно платять.
vicit Опубліковано 4 Січня, 2015 в 18:54 #29 Опубліковано 4 Січня, 2015 в 18:54 Чому ігноруєш питання? тобі в цьому році відключали, чи ти ще за минулорічні відключення скиглиш?
laser Опубліковано 4 Січня, 2015 в 20:46 #30 Опубліковано 4 Січня, 2015 в 20:46 в нас народ не привик економити. надіюсь з роками навчаться.ще б нормальні економки коштували не 50-60 грн було б норм.дійсно. сьогодні купував енергозберігайти. так самі дешеві це від 40 грн практично =( а ще пару місяців тому були дешевші в майже в двічі.біда у тому що у них закладена і ще одна боммба- нема куди утилізовувати...моя думка така — треба піднімати тарифи. а то у нас реально привикли жити на широку ногу, а економити — ні. раз можем дозволити купити - значить можна тринькати.з одної сторони і правильно, маю гроші - можу просирати, але з глобальної точки зору це не правильно.десь на тижнях дмитро гнап робив розслідвання, де говорив що є шахта на укр. території, де повно вугілля, але все стоїть дубом, бо після того як сєпари відірвали шмат дамбасу, там осталась їхня документація і керівництво. а тепер шахта паралізована, бо не може приймати участь у тендерах з продажі вугілля. її ніяк не оформлять з повноцінними правами.розпіздяйство в країні — ось основна проблема. халатність, необдуманість. всім насрати на інших.всі думають про себе і гребуть під себе.я от вже дісйно думав після революції почнуться зміни на краще в країні. але останні тижні я тільки помітив що в маршрутках побільшало! хитрожопих зайців, які хочуть проїхати задарма.з такими "амбіціями" нам скоріше в расєю йти а не в єропу.
fedot Опубліковано 4 Січня, 2015 в 20:57 #31 Опубліковано 4 Січня, 2015 в 20:57 На НР весь пр. Перемоги (крім кількох перегорілих лямпочок) сяяв. І це тоді, коли навантаження на мережу пікове - майже всі вдома, купа світла увімкнено. А от машин - одиниці, пішоходів теж....А звичайного вечора - через одну-дві світяться, і це тоді, коли складні погодні умови, значний рух транспорту. Маразм, пля.
MACCEN Опубліковано 5 Січня, 2015 в 06:31 #32 Опубліковано 5 Січня, 2015 в 06:31 Чому ігноруєш питання? тобі в цьому році відключали, чи ти ще за минулорічні відключення скиглиш?Я не скиглю, особисто в мене не виключали світло взагалі, в знайомих вимикали, це я дцмаю суті не міняє.
HelloBoy Опубліковано 7 Січня, 2015 в 21:30 #33 Опубліковано 7 Січня, 2015 в 21:30 Це блін по кефір сходив називається, мало того шо впав біля під"їзду, бо ніхто не посипає, так шей головой вдарився як зайшов в під"їзд, бо якійсь мудак економить і світлов вимкнув!В під"їзді як заходиш (в мому) балка торчить бетонна, деколи забуваю пригнутись і прямісінько получаю в лоб! ( Бог дав росту) як світло ввімкнине то завжди видно, дай і так там вікон ніфіга немає, на те і повісили там ЛАМПОЧКУ з ТИМ ДІОДОМ ШОБ СВІТИЛА ВОНА ТАМ ЗАВЖДИ!лампочку ладно не вкручують но світитись повинно гроші заплачені і мене мало колише, шо в нас економія бо ГРОШІ ЗАПЛАЧЕНІ! Так от до чього я то веду, якшо в кожному під"їзді ловити того МУДАКА якій КОЖНОГО РАЗУ вимикає світло в отому "апендициті", якій думає шо він "начальник під"їзду" і йому все можна то можливо ми і відійдем від Совка!П.С. наболіло! ппц! Ладно мудаків вибрали, з мудаками воюєм! так блін шей з мудаками живеш!!
konstantinowih Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 22:03 #34 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 22:03 таки дійсно, темніє доволі рано, задовго до 18:00проїхались, записали і всеа загалом не бачив ні разу під час таких "ілюмінацій" посеред білого дня жодної ремонтної бригади електриків біля непрацюючих ліхтарівта й на такий довгий час їх вмикати?нехай у себе щось змінять та хоч якийсь порядок наведуть, аніж людей мучитиПро що Ви говорите, там бомжі -бомжами працюють, місяцями зарплати не бачачи....А керівництво на відкатах в Тернопільської Ватри сидить...Головний інженер пішов на пенсію, а Ковпаку, подейкують, шукають теж заміну....хоча дружина в Романюка секретарем...ну самі розумієте....Мафія по Луцьки!!! Пропонували недорогі світильники, які стоять вже на СКФ. то навіть слухати не хочуть, так все "відпрацьовано"....
konstantinowih Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 22:09 #35 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 22:09 Мене дивує інше, чомуу вечері включені всі 100% лампочок на дорозі. я розумію безпека. зручність і т.п. але є ж можливість відключити одну-дві фази на вулиці, де це не дуже потрібно. реально можна прикрутити яркість на деяких ділянках на половину без наслідків. але я вважаю що комусь це не вигідно. юридична особа платить за світло більше ніж фізична. тому краще хай горить надворі, в торговому центрі, чим у квартирі. а тепер питання до всіх хто тут бочку котить на луцьксвітло: а що робите ви для економії енергії? доступні варіанти: — купив, вкрутив лампочки економки, або світлодіодні — не включаю побутові прилади зранку та ввечері — включаю менше світла — або ваш варіант Мій варіант: Я, займаюсь виробництвом світлодіодних модулів ЖКХ, які ОСББ , як горячі пиріжки розкупають, бо ціна і якість відмінні, а злодії- бюрократи навіть в ту сторону дивитись не хочуть, і заставити громада їх і не може, а мабуть і не хоче!!!!!
DrWeird Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 05:07 #36 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 05:07 3 лютого, у зв’язку з ремонтними роботами на трансформаторній підстанції №62 з 9:00 до 12:00 припинять подачу електроенергії на таких вулицях: Сеченова, 1, 3. 20; Н.Ужвій; Шпитальна; Болбочана; Каштанова; Львівська, 10-36 (парні); Малоомелянівська, 19, 41, 45, 47; 4-й Малоомелянівський провулок.З тієї ж причини з 13:00 до 17:00 не буде електропостачання від ТП № 110 на вулиці Л.Українки, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 24, 24а.А також у зв’язку з ремонтними роботами на повітряній лінії від ТП №34 з 9:00 до 12:00 без електроенергії залишаться будинки на вулицях: Кривий Вал, 8, 24, 24а, 26; П’ятницька гірка, 8, 14, 16, 18.З тієї ж причини, з 9:00 до 17:00 не буде електропостачання від ТП №440 за такими адресами: Степова, 85-103; Городецька, 14-24; 13-17; Баранова, 60; 62: Гончарівка, 14; 1-й і 2-й Степовий провулок.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.