Перейти до змісту

Економія світла по-луцьки

INVICTUS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я справно плачу за електроенергію, то якого бена вони його виключають, нехай меру виключають та всім його прихвостням, може тоді будуть чухатись і думати як то так зробити щоб невідключати світло.

а шо, з Нового року відключали?

Опубліковано

в нас народ не привик економити. надіюсь з роками навчаться.

ще б нормальні економки коштували не 50-60 грн було б норм.

Опубліковано

Взагалі що то за "мулька" така європейська, в нас хватає ресусрів і так далі, просто раціонально треба їх використовувати, може й там в європі звикли спати в піжамах, і ковпаках, і так далі, то навіщо тоді взагалі жити, якщо навіть відмовляєш собі в тому за що платиш гроші.

Може краще навчити служби якісно виконувати свої послуги, а не красти гроші, які люди справно платять.

Опубліковано

Чому ігноруєш питання? тобі в цьому році відключали, чи ти ще за минулорічні відключення скиглиш?

Опубліковано

в нас народ не привик економити. надіюсь з роками навчаться.

ще б нормальні економки коштували не 50-60 грн було б норм.

дійсно. сьогодні купував енергозберігайти. так самі дешеві це від 40 грн практично =( а ще пару місяців тому були дешевші в майже в двічі.

біда у тому що у них закладена і ще одна боммба- нема куди утилізовувати...

моя думка така — треба піднімати тарифи. а то у нас реально привикли жити на широку ногу, а економити — ні. раз можем дозволити купити - значить можна тринькати.

з одної сторони і правильно, маю гроші - можу просирати, але з глобальної точки зору це не правильно.

десь на тижнях дмитро гнап робив розслідвання, де говорив що є шахта на укр. території, де повно вугілля, але все стоїть дубом, бо після того як сєпари відірвали шмат дамбасу, там осталась їхня документація і керівництво. а тепер шахта паралізована, бо не може приймати участь у тендерах з продажі вугілля. її ніяк не оформлять з повноцінними правами.

розпіздяйство в країні — ось основна проблема. халатність, необдуманість. всім насрати на інших.всі думають про себе і гребуть під себе.

я от вже дісйно думав після революції почнуться зміни на краще в країні. але останні тижні я тільки помітив що в маршрутках побільшало! хитрожопих зайців, які хочуть проїхати задарма.

з такими "амбіціями" нам скоріше в расєю йти а не в єропу.

Опубліковано

На НР весь пр. Перемоги (крім кількох перегорілих лямпочок) сяяв. І це тоді, коли навантаження на мережу пікове - майже всі вдома, купа світла увімкнено. А от машин - одиниці, пішоходів теж....А звичайного вечора - через одну-дві світяться, і це тоді, коли складні погодні умови, значний рух транспорту. Маразм, пля.

Опубліковано

Чому ігноруєш питання? тобі в цьому році відключали, чи ти ще за минулорічні відключення скиглиш?

Я не скиглю, особисто в мене не виключали світло взагалі, в знайомих вимикали, це я дцмаю суті не міняє.

Опубліковано

Це блін по кефір сходив називається, мало того шо впав біля під"їзду, бо ніхто не посипає, так шей головой вдарився як зайшов в під"їзд, бо якійсь мудак економить і світлов вимкнув!

В під"їзді як заходиш (в мому) балка торчить бетонна, деколи забуваю пригнутись і прямісінько получаю в лоб! ( Бог дав росту)

як світло ввімкнине то завжди видно, дай і так там вікон ніфіга немає, на те і повісили там ЛАМПОЧКУ з ТИМ ДІОДОМ ШОБ СВІТИЛА ВОНА ТАМ ЗАВЖДИ!

лампочку ладно не вкручують но світитись повинно гроші заплачені і мене мало колише, шо в нас економія бо ГРОШІ ЗАПЛАЧЕНІ!

Так от до чього я то веду, якшо в кожному під"їзді ловити того МУДАКА якій КОЖНОГО РАЗУ вимикає світло в отому "апендициті", якій думає шо він "начальник під"їзду" і йому все можна то можливо ми і відійдем від Совка!

П.С. наболіло! ппц! Ладно мудаків вибрали, з мудаками воюєм! так блін шей з мудаками живеш!!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

таки дійсно, темніє доволі рано, задовго до 18:00

проїхались, записали і все

а загалом не бачив ні разу під час таких "ілюмінацій" посеред білого дня жодної ремонтної бригади електриків біля непрацюючих ліхтарів

та й на такий довгий час їх вмикати?

нехай у себе щось змінять та хоч якийсь порядок наведуть, аніж людей мучити

Про що Ви говорите, там бомжі -бомжами працюють, місяцями зарплати не бачачи....А керівництво на відкатах в Тернопільської Ватри сидить...Головний інженер пішов на пенсію, а Ковпаку, подейкують, шукають теж заміну....хоча дружина в Романюка секретарем...ну самі розумієте....Мафія по Луцьки!!!

Пропонували недорогі світильники, які стоять вже на СКФ. то навіть слухати не хочуть, так все "відпрацьовано"....

Опубліковано

Мене дивує інше, чомуу вечері включені всі 100% лампочок на дорозі. я розумію безпека. зручність і т.п. але є ж можливість відключити одну-дві фази на вулиці, де це не дуже потрібно.

реально можна прикрутити яркість на деяких ділянках на половину без наслідків.

але я вважаю що комусь це не вигідно. юридична особа платить за світло більше ніж фізична. тому краще хай горить надворі, в торговому центрі, чим у квартирі.

а тепер питання до всіх хто тут бочку котить на луцьксвітло: а що робите ви для економії енергії?

доступні варіанти:

— купив, вкрутив лампочки економки, або світлодіодні

— не включаю побутові прилади зранку та ввечері

— включаю менше світла

— або ваш варіант

Мій варіант: Я, займаюсь виробництвом світлодіодних модулів ЖКХ, які ОСББ , як горячі пиріжки розкупають, бо ціна і якість відмінні, а злодії- бюрократи навіть в ту сторону дивитись не хочуть, і заставити громада їх і не може, а мабуть і не хоче!!!!!

post-9893-0-85472800-1422914944_thumb.jp

post-9893-0-99269900-1422914959_thumb.jp

Опубліковано

3 лютого, у зв’язку з ремонтними роботами на трансформаторній підстанції №62 з 9:00 до 12:00 припинять подачу електроенергії на таких вулицях: Сеченова, 1, 3. 20; Н.Ужвій; Шпитальна; Болбочана; Каштанова; Львівська, 10-36 (парні); Малоомелянівська, 19, 41, 45, 47; 4-й Малоомелянівський провулок.

З тієї ж причини з 13:00 до 17:00 не буде електропостачання від ТП № 110 на вулиці Л.Українки, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 24, 24а.

А також у зв’язку з ремонтними роботами на повітряній лінії від ТП №34 з 9:00 до 12:00 без електроенергії залишаться будинки на вулицях: Кривий Вал, 8, 24, 24а, 26; П’ятницька гірка, 8, 14, 16, 18.

З тієї ж причини, з 9:00 до 17:00 не буде електропостачання від ТП №440 за такими адресами: Степова, 85-103; Городецька, 14-24; 13-17; Баранова, 60; 62: Гончарівка, 14; 1-й і 2-й Степовий провулок.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...