Перейти до змісту

"Седьмой день"

difoto

голосуем  

35 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

7day.jpg

Год: 2006

Жанр: Детектив / Триллер

Режиссер: Каха Кикабидзе

В ролях: Анатолий Белый, Владимир Вдовиченков (Бумер, Бумер-2), Виталий Хаев, Амиран Амиранашвили, Борис Романов

Николай проигрывает большие деньги, но платить не хочет, считая, что его обманули. Кредитор посылает к нему двух головорезов – Милькума и Гирю. Николай убегает от них...

Поздним вечером он приходит в дом к старику, который узнает в нем своего правнука и с радостью заявляет, что теперь может спокойно умереть, поскольку объявился его наследник. Милькум и Гиря находят Николая в деревне во время поминок деда и узнают от него, что старик оставил наследство – армейскую казну. Завещание будет оглашено на седьмой день, тогда и станет ясно, где клад. Там много золота, что очевидно, но завещание хранит Монах, который не боится бандитов и не нарушит обета, зачитает текст в присутствии наследника.

Милькум и Гиря получают от хозяина приказ ждать седьмого дня и не сводить глаз ни с Николая, ни с Монаха. Приказ хозяина так и останется не выполненным. Седьмой день изменит все...

Опубліковано

ну блин дают!!!

емае! фильм, по моему мнению(а также жены и всех, кто просмотрел) оставляет бумера №2 в разделе "жалкие воспоминания"!!!

сматреть ффсем!!!

я люблю грузиююююююю!!!!!!!!!! :)

Опубліковано

А можно етот фильм, тока в ави, а не в нюровском формате.... А то впадло смотреть на компе, на телеке было бы круче....

Опубліковано

і шо, навіть Міркума не жалко???..

нє, новен, ти не любиш грузію!.. :ok:

ну не хаваю я бумера...перший в сто разів круччєй був...а ше так, як другий роздували і рекламували, то зовсім після перегляду не той настрій...

карочє, режисер і продюсер просто заробили бабла на першому бумері, все подальше- інерція глядачів

ІМХО

Опубліковано
difoto ти в аві викласти це щастя можеш?

1. не можу бо до ЛМ зара доступу нема...тіко через мобілу

2. не можу, бо це як оказалось, коштує мені дєнєг і то багато(хотя неважно, бо див. пункт 1)

3. не можу, бо зара ріпаю "Пулумглу"

4. слухай Плама, він вєрно каже!!! конвєртілок є вагон!

Опубліковано
2 difoto

2. Друге пофікслили :)

сы..пасиба! ну, типа, захади, если шо...

ше б перше, ато ЖЖ по аДСЛ, а на борду- ЮМСи......

пустите меня на ЛМ..пазаааалуста...:)))

Опубліковано

Люди, дайте кодек, щоб фільм проглянути. Я з МР4 працював, тільки коли відео конвертив для мобілки, і софт в мене для цього відповідний - примітивний (нокі мультимедіа плеєр). НЕРО ставити на ноутбук, де реврайтера немає, не хочу. Ті кодеки, які маю і пробував - не підходять.

ЧИМ ЙОГО МОЖНА ПОДИВИТИСЯ?

Опубліковано
Люди, дайте кодек, щоб фільм проглянути. Я з МР4 працював, тільки коли відео конвертив для мобілки, і софт в мене для цього відповідний - примітивний (нокі мультимедіа плеєр). НЕРО ставити на ноутбук, де реврайтера немає, не хочу. Ті кодеки, які маю і пробував - не підходять.

ЧИМ ЙОГО МОЖНА ПОДИВИТИСЯ?

можу через віп чат кинути клайт мегакодек 1.52 ,недавно скачав

Опубліковано
можу через віп чат кинути клайт мегакодек 1.52 ,недавно скачав

КЛАЙТ - це цілий пакет кодеків. Не хочеться ставити купу лишнього. А окремо кодека немає?

В принципі, якщо можеш - дай лінк, звідки качати, я собі витягну. І, якщо можна, вкажи, який відеокодек в цьому фільмі (наприклад, в Віндовс медіа плеєрі треба відкрити фільм, "Файл"-"Свойства", і що буде написано навпроти "Видеокодек"). Я собі постараюся окремо кодек з КЛАЙТА виколупати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...