Перейти до змісту

знайдена флешка (карта пам'яті мікро сд), віддам власнику

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Флешка на гіг, з моб.телефону, в переліку папок є все, зобр, фото, відео, все крім контактів. На відео та фото в основному маленька дитинка, звати Н..., хто скаже як її звати - віддам. Крім дитини, на відео, є молодий батько та старша донька, наскільки я зрозумів.

Флешку знайдено в маг.Комфорт на Відродженя.

Писати в пп.

Опубліковано

віддати флеху - справа хороша

але переглядати всі фото/відео не зовсім гарно.

для ідентифікації вистачить і однієї фотки

Опубліковано

віддати флеху - справа хороша

але переглядати всі фото/відео не зовсім гарно.

для ідентифікації вистачить і однієї фотки

в мене на телефоні моїх фоток мало,

отже для того щоб не промахнутись тре знать всіх в лице

Опубліковано

вибачте за офтоп. купив собі колись флешку на 32гб, і замість назви флешки написав свій номер мобільного, але коли згубив це мені не допомогло нажаль.

ви справді робиле благородний вчинок

Опубліковано

вибачте за офтоп. купив собі колись флешку на 32гб, і замість назви флешки написав свій номер мобільного, але коли згубив це мені не допомогло нажаль.

ви справді робиле благородний вчинок

гарна ідея!!!

Опубліковано

По фото можна в контакті знайти власника

не факт що пошук видасть співпадіння по фото, а передивлятись 3 тис анкет--- скажу справва ну дужеее марудна

Опубліковано

По фото можна в контакті знайти людину

теоретично можна, так як малоймовірно, що власник прочитає тему.

практично - для такого пошуку фото має бути чітке та хорошої якості (а то знайдеться тисячі схожих фото по кольоропередачі та позою людини).

Barugan, мінуснув, так поясни)

Опубліковано

ну що ж товариші-мінусувальники -любителі заглянути в чуже приватне особисте життя, хоча б назвіться.

Опубліковано

перестаю оффтопити, вашу позицію зрозумів, моя вам також зрозуміла, подальшу дискусію вважаю недоцільною.

Опубліковано

Переглядав вміст флешки з єдиною метою, знайти власників. Іншого варіанту не придумав. Якщо хто де почує про втрату, дайте знати, дякую.

Пи.си. в соц мережах знайти нереально, пробував. Викладати сюди будь-яке фото чи відео небуду, це некультурно і навряд сподобалось би тій родині котрій належить флешка.

Опубліковано

Я б на місці того, хто знайшов, залишив би її у магазині. Думаю, людина, яка згубила, в першу чергу шукала б ту флешку у магазині.

Опубліковано
Викладати сюди будь-яке фото чи відео небуду, це некультурно і навряд сподобалось би тій родині котрій належить флешка

Спірне твердження. Якщо врахувати, що в Луцьку всі всіх знають, то кроп до портретного фото, скажімо, батька додав би до шансів знайти власника доволі великий відсоток.

Опубліковано

Я б на місці того, хто знайшов, залишив би її у магазині. Думаю, людина, яка згубила, в першу чергу шукала б ту флешку у магазині.

Завтра зайду в магазин та повідомлю усіх працівників про знахідку, якщо власник з'явиться принесу та віддам, ні то ще шукатиму. Я в той магазин дуже часто заходжу.

Опубліковано
Викладати сюди будь-яке фото чи відео небуду, це некультурно і навряд сподобалось би тій родині котрій належить флешка

Спірне твердження. Якщо врахувати, що в Луцьку всі всіх знають, то кроп до портретного фото, скажімо, батька додав би до шансів знайти власника доволі великий відсоток.

Слушна думка, можна ж викласти не повне фото, а вирізати портретний фрагмент фотографіі, що б з"явилась якась надія індифікувати особу. Борда - все ж таки потужний місцевий ресурс!!!

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...