Перейти до змісту

Потрібно знайти серіал

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібно знайти серіал назва якого не відома :) Все що знаю так це те що серіал з першої половини 90-их та розповідає про те як склалися долі емігрантів з колишнього СРСР в США. Тому хто підкаже його назву - приз у 20 плюсів !!!

Опубліковано

Назва Русские в городе ангелов

Глянув на ютубі перші 10 хвилин першої серії. Вроді не то.

На перший погляд серед них його не має. Але буду ще перевіряти.

• 2 року потому...
Опубліковано

Теж шукаю  серіал 90-их років,назви не памятаю,все що пригадую то це серіал фентезі про команду космічного корабля,який є живою істотою,в команді є жінка-рослина,фіолетового кольору,яка може з ним спілкуватись,також  представник інопланетної раси з чимось схожим на щупальця ,ну як у Піратах карибського моря,капітан корабля землянин. Пробував шукати в неті -нічого такого. Трохи схожий серіал Лекс,але не те. Може хто пригадає що за серіал,буду дуже вдячний.

Опубліковано
2 хвилин тому, wasistdas сказано:

Теж шукаю  серіал 90-их років,назви не памятаю,все що пригадую то це серіал фентезі про команду космічного корабля,який є живою істотою,в команді є жінка-рослина,фіолетового кольору,яка може з ним спілкуватись,також  представник інопланетної раси з чимось схожим на щупальця ,ну як у Піратах карибського моря,капітан корабля землянин. Пробував шукати в неті -нічого такого. Трохи схожий серіал Лекс,але не те. Може хто пригадає що за серіал,буду дуже вдячний.

????  http://seasonvar.ru/serial-141-Na_krayu_vselennoj-1-season.html

20d3f9ba12f780c1c75bb9aa5ed0e503.jpeg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...