Перейти до змісту

Кулінарні поради.


yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

хто любить зелену цибульку, то не забувайте що вона гарно росте в "вазоні", і "безкоштовно" і без хімії

(а хто не любить - все одно їжте бо вітаміни :))

post-4-0-79780700-1420188129_thumb.jpg

підростає нова порція вітамінів - салат

post-4-0-17772300-1427994056_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

хочу нагадати що зараз почалися пагони (стрілки) часнику

post-4-0-24897100-1433877215_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

супер.... Рецепти в студію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

супер.... Рецепти в студію...

все в гуглі навіть з картинками,

я сьогодні на вечерю додав в суп

(планував додати просто часник - а тут бац, пагони є)

можна в рагу додавати, в омлет, в салат

під час готування є сильний часниковий запах, а коли приготується запаху майже не має, як і часникового смаку, ледь-ледь відчутні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу купувати помідори закарпатські, такі з пімпочками, вони як на мене самі смачні, поки немає домашніх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось питав, як швидко почистити часник... Закиньтие його в банку, закрийте кришкою і добряче потрусіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю одну штуку(власний досвід)! щоб не "зверталася сметана у борщі" вийміть її з холодильника за 15-30хв до добавки в борщ,суп!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...