Перейти до змісту

Про дискримінацію в Росії

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
нате вот гляньте, про вашу любимую Америку...
ну це вона Ваша улюблена напевно, бо дуже вже Ви любите про неї говорити. А для мене вона приблизно така ж "улюблена" як і Росія. США і Росія -- два найбільших світових агресори, а Путін і Буш -- головні терористи світу.
за чей счет происходила "цветная рволюци"
а от в Вас є неспростовні докази цьому? А якщо немає то для чого вякати?
  • Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
США і Росія -- два найбільших світових агресори, а Путін і Буш -- головні терористи світу.

Я згідний.

Тільки от чого Україна стала союзником одного з цих агресорів і терористів в Іраці?

Опубліковано

Україна НЕ ВОЮВАЛА в Іраці. Наскільки я пам'ятаю, Україна відправила туди тільки загони по знешкодженню хімічної і бактеріологічної зброї.

Опубліковано
а от в Вас є неспростовні докази цьому? А якщо немає то для чого вякати?

во первых ты тоже много чего вякаешь, про УПА, доки НКВД, договоры. Вот ты знаешь наверняка, ты их видел, ты их трогал, ты уверен в их достоверности.

Думаю на все ответ, нет, нет, нет, и еще раз нет. Да и впрочем никто доказательств и не даст, так, просто бросят информационную "кость", а ты грызи как хочешь.

Людям в первые дни "революции" платили по 200грн в день. Кто поддерживал революцию то??

PS Фильм хотя бы глянь.

Опубліковано
Україна НЕ ВОЮВАЛА в Іраці. Наскільки я пам'ятаю, Україна відправила туди тільки загони по знешкодженню хімічної і бактеріологічної зброї.

а зачем? внутри нашего государства уже везде порядок? надо теперь помогать наводить порядок в остальном мире?

Опубліковано

to Plum а вообще почти все высказывания в этом разделе, и еще в разделе "Религия" основаны на субъективных мнений, так как наверняка никто не знает. Да, можно слушать мнение родителей, а те узнали от дедушек, бабушек, а те услышали от народа. Но есть и другие люди, у которых полностью противоположное мнение. И естественно у каждого свои доводы. Так что твоя вторая цитата 51 поста, немного неуместна.

Опубліковано

ИМХО, конечно, но Россия сейчас менее опасна чем Штаты.

почему? потому что Россия сейчас все-таки если не на подъеме, то на стабильном уровне.

а вот Штаты - перед входом в анус кризис. поэтому могут быть неадекватными.

Опубліковано
во первых ты тоже много чего вякаешь, про УПА

я знаю що вякаю, я це знаю від безпосередніх свідків і учасників тих подій

доки НКВД, договоры.
а от про це цитати дай будь-ласка де я говорив
Людям в первые дни "революции" платили по 200грн в день.
Десятки моїх друзів і знайомих з Луцька, Ковеля, Любомля і Львова з першого до останнього дня революції були на Майдані. І це тільки ті люди, кого знаю я особисто. Ніхто їм нічого не платив. Тільки ночівлю кияни багатьом майданівцям надавали БЕЗКОШТОВНО, бо також переймались долею України. І харчів безкоштовних там було багато. Я знаю випадки, коли старенькі бабусі на останні гроші купували хліб і робили бутерброди людям, які стояли на Майдані. І взагалі, хто там не був, тому важко зрозуміти атмосферу, яка там була. Це був момент, коли дійсно всі люди, які там перебували, стали рідними, братами і сестрами. Кажуть що в американців сильно розвинуте почуття патріотизму. Так от, в порівнянні з людьми на майдані вони взагалі не знають що таке патріотизм.

Особисто я нажаль не зміг поїхати тоді в Київ, але щовечора після роботи я стояв на Театральному майдані в Луцьку, і (ти не повіриш!) також безкоштовно.

Кто поддерживал революцию то??
Ну багато хто... Наприклад Боря Березовський каже що підтримував :angry:

А взагалі і ми від фірми відправляли на Майдан ковбасу бусами БЕЗКОШТОВНО (ми тоді займались виготовленням ковбас). І таких як ми було пів України.

PS Фильм хотя бы глянь.
а ще я бачив фільми, в яких Німеччина виграла Другу Світову війну, а американці висадились на Марс... круто, правда?
Опубліковано
а зачем? внутри нашего государства уже везде порядок? надо теперь помогать наводить порядок в остальном мире?
ну, слава Богу в нас в країні на даний момент немає небезпеки застосування хімічної і бактеріологічної зброї. А війська здатні з нею боротись є, і до того ж одні з кращих в світі. То чому б не допомогти? І не американцям, а іракцям, бо в даному випадку саме вони могли постраждати найбільше. Та і для наших це корисно -- і зарплата добра, і навчання в практичних умовах непогане.

Можливо саме тому що українці допомагали іракцям а не американцям їх і таліби не чіпали? Всі українці, які загинули в іраку, загинули практично випадково. В військових операціях вони участі не приймали. І серед представників всіх країн українці понеслі в іраку найменше втрат. Ні про що не говорить?

Опубліковано

я больше сторонник того, чтоб Украина вообще не несла потерь в Ираке. ни случайно, ни от талибов, ни вообще от кого бы то ни было.

Опубліковано
я больше сторонник того, чтоб Украина вообще не несла потерь в Ираке. ни случайно, ни от талибов, ни вообще от кого бы то ни было.
я думаю серед українських "шабашників" які будують Москву, СПБ і інші російські міста за рік втрати приблизно такі ж або і більші, як серед військових українців в іраку :angry:

Кожен сам обирає собі професію. До того ж українських військових за кордон так просто не відправляють -- туди їдуть добровольці, які підписують контракт, знають за що вони туди їдуть і чим при цьому ризикують.

Опубліковано

Є думка і тих людей які там були і несли службу. Їх і тут не з простертими руками прийняли. Створювали штучні перешкоди в оформлені документів, віз, переводу зароблених коштів і т.д. - Все з слів знайомого який служив в Іраці.

+ воювати на рівні країни це одне...а от деякі сутичкі були (попутали з амеріканосами :angry: ). К приміру розповідав, що їхній снайпер ходив на оплачуване "полювання", працювали не тільки як службовці а намагались заробити горошей троха, тому були серед народу, спілкувалися з ними і саме за це заробили авторитет. Умови прожиття непогані, але до рівня амеріканос не дотягували.

Опубліковано
а ще я бачив фільми, в яких Німеччина виграла Другу Світову війну, а американці висадились на Марс... круто, правда?

ну вот видишь, даже не смотрев фильм, ты уже высказываешься. Фаренгейт 9/11 все смотрели, да и фактов прилично там, никто же не говорит что фильм снят по заказу России.

я знаю що вякаю, я це знаю від безпосередніх свідків і учасників тих подій

в той самой Польше тоже есть живые люди, те самые свидетели и очевидцы, и у них совсем другое мнение о том самом УПА (к примеру).

У тебя очень предвзятое мнение, и спорить с тобой просто не возможно. Вот уперся и все, Россия - центр мирового зла.

Опубліковано
У тебя очень предвзятое мнение, и спорить с тобой просто не возможно
точно те ж саме можу сказати про тебе. Але в мене є дуже багато причин так ставитись до Росії, а в тебе?
Опубліковано
Але в мене є дуже багато причин так ставитись до Росії, а в тебе?

Plum, ну ладно насчет УПА ты знаешь от очевидцев. но в России у тебя родственников нет - как ты можешь оценивать тамошнюю ситуацию? по подаче в СМИ? так дуроящику верить в наше время можно только в программе "Спокойной ночи, малыши", а газеты - исключительно для "оторвать да помять" :angry:

Опубліковано

Мое мнение к России?

Только счастливые детские воспоминания, дворик с качелями, лавочками, девятиэтажные дома, все залито солнечными лучами, а во дворике играют дети, ералаш, журнал мурзилка, Винни пух, Вот такой у меня образ при упоминании слов Россия, или СССР. И у многих других людей такое же отношение, хотя не все так радужно было, как хотелось.

Но разве в мире к Германии плохое отношение? учитывая все 2 войны которые были.

Опубліковано

моє погане відношення в першу чергу не до Росії на території Росії, а до Росії на території України. Як тільки Росія перестане пхати сюди свого носа і в моїй державі українці самі зможуть вирішувати що для них добре і як вони мають поступати -- моє ставлення до неї відразу зміниться. Це стосується і питання про визнання воїнів УПА героями, і питання про російські школи на Україні, і питання про мову, і питання про Крим, і питання про НАТО, і питання про Прем'єр-міністра України і багатьох-багатьох інших питань, включно з тими, що стосуються переховування на території Росії злочинців, яких розшукує українська міліція, а Росія їх видавати не хоче. Це все питання, які Росія хоче вирішувати за Україну. Досить терпіти втручання в наші внутрішні справи і боятись щось в себе зробити, бо Росія може не так відреагувати.

2 Shura:

Ти питав чого укрїнські війська пішли в Ірак, якщо в нас самих ще порядок не навели. Зустрічне питання -- чого Росія сунеться до нас зі своїми претензіями і порадами стосовно наших внутрішніх питань, якщо в них самих порядку набагато менше, ніж в нас?

Опубліковано
Но разве в мире к Германии плохое отношение? учитывая все 2 войны которые были.
Німеччина сидить собі тихенько, розвивається і не вказує іншим як потрібно жити. А враховуючи нинішній рівень розвитку в Росії (а заодно і в Україні) і в Німеччині, я інколи шкодую, що ми виграли війну... Росія в себе порядку навести не може, а береться керувати всіма навколо.
Опубліковано

ну даж и не знаю насчет слоган дня это или нет но "лучше управлять, быть под чьим-то управлением"

зрите к корень товарищи, что хуже, сосед который вмешивается в "семейные дела", или верхушка мудил, которая ничего не говорит соседу, либо связка и того и другого.

Опубліковано

А я і не писав що Україна воювала в Іраці. (я цього не знаю)

Та Америка туди не так воювати прїхала, як за нафтою. А воювала там Україна, чи не воювала, не має ніякого значення.

Америка тепер абсолютно справедливо може заявити, що Україна її СОЮЗНИК!!!

А на рахунок хімічної і бактеріологічної зброї ти по телевізору і по радіо почув?

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...mp;#entry165489

Раджу почитати. Мені було дуже цікаво.

Опубліковано
А на рахунок хімічної і бактеріологічної зброї ти по телевізору і по радіо почув?
не по радіо, а від людей, які мають дуже безпосереднє відношення до керівництва військовими частинами в м. Луцьку
Опубліковано

Тутешні старожили (яких мало) добряче памятають репресії і + недаром на меморіалі стоіть памятник Холмщикам. Поцікавтесь, не полінуйтесь про це.

Опубліковано

А от чего "химического и бактереологического" иракцем "помогать" нужно? Разве что от юсовских снарадов с обедненным ураном.

Чо б не сказать прямо - украинские "войска", как и прочие (ну разве что за исключением англичан) - там просто для мебели.

Опубліковано

І за це Іракці наших не трогали. Мінімальні втрати.

2троцкист

А це, як назвав один з вояків, робота на Америкосів. Патрулювання, КПП, підтримання правопорядку.

Тобто за їхні гроші робим те що скажуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...