Перейти до змісту

Продам золотий номер МТС "099-7777-202"

pchela

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

за 100 доларів я ніколи б не купляв б сім-карту, купив простий номер мтс - його запам'ятав і він став також золотий

Опубліковано

наскільки я знаю, офіційно у українських операторів немає такого поняття як "золоті номери". на контракт можна вибирати номер, але в даному випадку скоріше за все це пріпейд. натомість, стартовий пакет за 20 грн продавати за 100 доларів-підпадає під статтю шахрайство.

тому цьому вшивому менеджеру-торгашу треба шоб начальник ляща доброго дав, а то й звільнив з роботи-нема чого "фільтрувати" номери на офісі.

Опубліковано

наскільки я знаю, офіційно у українських операторів немає такого поняття як "золоті номери". на контракт можна вибирати номер, але в даному випадку скоріше за все це пріпейд. натомість, стартовий пакет за 20 грн продавати за 100 доларів-підпадає під статтю шахрайство.

тому цьому вшивому менеджеру-торгашу треба шоб начальник ляща доброго дав, а то й звільнив з роботи-нема чого "фільтрувати" номери на офісі.

Завжди і на всіх рівнях фільтрували і будуть фільтрувати стартові пакети, так як і завжди були і будуть ті, які купують подібні номери.
Опубліковано

У вас завищена ціна. За 100$ номер повинен бути такого зразка 099-7777-707

пффф за 100 баксів має бути такий: 050-777-7777

Опубліковано

я б на місці оператора дуже швидко прикрив би лавочку. найняв би двох студентів за 3 тисячі в місяць кожного і дав їм завдання-моніторити сайти, де продають номери. а в випадках, коли отак вказують весь номер одразу (а не буквенно типу 099 ХХХХ УУУУ) то я б одразу блокував сім-карти. ти купляєш у якогось люмпена отаку сімку в інеті-а вона не працює. швидко, доступно і зрозуміло

Опубліковано

У вас завищена ціна. За 100$ номер повинен бути такого зразка 099-7777-707

пффф за 100 баксів має бути такий: 050-777-7777

Та нє золотий це 050-000-0000

Та і взагалі для мтс не може бути золотого номера тільки іза того що якість звязку кончена, вже задовбав той звязок, моя воля яб іх ліцензіі позбавив би!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...