Перейти до змісту

Проблема з барабаном принтера

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Принтер почав друкувати з вертикальними смугами. Перевірила барабан - на ньому тонкі темні смуги (серветкою не очищуються)

Як так розумію, що треба міняти барабан?

Але яка може бути причина їх появи?

Барабан не виймався

Опубліковано

такі смуги?

ні, дрібні білі (пропуск чорнила) вертикальні

а картридж скільки раз вже заправляли?

3-4 рази

Опубліковано

1.Скажи марку і модель принтера

2. Вертикальні білі - кінчається тонер, або магнітний вал недостатньо набирає на себе(рідко).

Проблема не страшна. Робиться на місці для своїх)))

Опубліковано

В тебе скоріш всього тонер накипів на фотобарабан.

Дивись, береш ватку, макаєш в горілку, віджимаєш і трошки з силою потри ті полоски. Можна і рідиною для зняття лаків, але то крайняк, для фотобарабанів вона не сильно хороша

Ракель теж скоріш всього потребує заміни. В домашніх умовах ти її не зробиш (хіба в тебе десь є дитяча присипка)

Опубліковано

Щедро Вам останній раз заправили картридж. Бункер відходів переповнився, от і темні смуги. Здайте на заправку та не переймайтеся.

Опубліковано

Щедро Вам останній раз заправили картридж. Бункер відходів переповнився, от і темні смуги. Здайте на заправку та не переймайтеся.

ні, дрібні білі (пропуск чорнила) вертикальні

Опубліковано

lilechka сказал: ні, дрібні білі (пропуск чорнила) вертикальні

Тоді виною є пружинка на магнітному валу або струмопровідна змазка висохла залежно від моделі картриджа. Одним словом, на заправку із останнім надрукованим листком. Справжні заправники вміють це усунути.

Опубліковано

Laborant,

Перевірила барабан - на ньому тонкі темні смуги (серветкою не очищуються)

Будь-ласка, уважно перечитай ВЕСь топік, перш ніж сперечатися.

Опубліковано

Краще дати на відновлення комусь із заправщиків, по віртуальні порадники тут нічим не допоможуть.

Опубліковано

Один работник зашёл к барину и говорит:

- Барин! Почему ты мне платишь всего пять копеек, а Ивану всегда пять рублей?

Барин смотрит в окно и говорит:

- Вижу я, кто-то едет. Вроде бы сено мимо нас везут. Выйди-ка, посмотри.

Вышел работник. Зашел снова и говорит:

- Правда, барин. Вроде сено.

- А не знаешь откуда? Может, с Семёновских лугов?

- Не знаю.

- Сходи и узнай.

Пошёл работник. Снова входит.

- Барин! Точно, с Семёновских.

- А не знаешь, сено первого или второго укоса?

- Не знаю.

- Так сходи, узнай!

Вышел работник. Возвращается снова.

- Барин! Первого укоса!

- А не знаешь, по чём?

- Не знаю.

- Так сходи, узнай.

Сходил. Вернулся и говорит:

- Барин! По пять рублей.

- А дешевле не отдают?

- Не знаю.

В этот момент входит Иван и говорит:

- Барин! Мимо везли сено с Семёновских лугов первого укоса. Просили по 5 рублей. Сторговались по 3 рубля за воз. Я их загнал во двор, и они там разгружают.

Барин обращается к первому работнику и говорит:

- Теперь ты понял, почему тебе платят 5 копеек, а Ивану 5 рублей?!...

Якби відразу був скан листа........

Опубліковано

lilechka, тобі треба почистити дозуюче лезо, в першу чергу і решту валів. Ще може просто закінчуватись тонер) Полоски на фотобарабані відчищаються ізопропіловим спиртом. Якщо тонера не багато, можна заодно перезаправити, почиститься усе. Самсунги схильні до даного дефекту, особливо якщо доблесні заправщики просто засипають тонер, не вичищаючи перед цим картридж. Ну і якщо засипають туди що попало.

Картридж раджу занести спеціалістам, вдома з тонером я б не грався. Це, звісно, кому як подобається, але інструменти, матеріали.

Опубліковано

Ще мені підскажіть, що робити.

Друканув на принтері, з'явилися сірі полоси на папері. Вийняв картридж, тряхнув, щоб розподілити тонер в картриджі, стало ще гірше (додаю фото). На барабані видно тонер.

Маю пару кубиків ізопропилового спирту, є тальк (дитяча присипка) чи нести спеціалістам? Крім заміни картриджів, з лазерними принтерами діла не мав. Цей принтер дістався не так давно, скільки разів заправляли картридж, коли і хто не знаю.

post-3393-0-79707000-1417879514_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...