Zevs_Isver Опубліковано 4 Січня, 2008 в 06:40 #201 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 06:40 з.і. Всежтаки хтось скаже куди подівся закон про кількість пасажирів в маршрутці?закон контается там где пропадает рентабельность...."богданы" рентабеольны при полной загрузке, об етом писалось когда только они появились
Shura Опубліковано 4 Січня, 2008 в 07:16 #202 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 07:16 у наших отцов и дедов не было коммуникаторов, с которыми надо только в маршрутку. ведь по дороге надо аську запустить.но это шуточки.а по поводу нехватки маршруток - еще раз повторюсь: не хватает не маршруток, а автобусов и троллейбусов.автобуса №1 - до выезда по Дубенской вместо маршрутки №30, например40-50 троллейбусов курсирующих по городу - это архимало!а сейчас они еще и позамерзали, скорее всего.
melonbet Опубліковано 4 Січня, 2008 в 07:26 #203 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 07:26 а по поводу нехватки маршруток - еще раз повторюсь: не хватает не маршруток, а автобусов и троллейбусов. підтримую 100%. Збільшили б кількість тролейбусів було б легше(В мене в перші дні склалосб враження що їх навмисне на рейс не випускали, щоб люди маршрутками їздили). Яка різниця де стояти. В тролейбусі дешевше . Але маршруток теж треба трошки більше,бо про яку безпеку руху можна говорити, коли вчора з роботи їхав на "10" то стоячих було 41 людина, при загальній кількості місць 43.
Саня Опубліковано 4 Січня, 2008 в 07:36 #204 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 07:36 На рахунок швидкості руху - згоден. На роботу як приїзджав, так і приїзджаю. Вроді й дороги не слизькі, але старим мерседесом я завжди заїзджав швидше, ніж "Богданом" чи "Еталоном".Народ поступово звикає до зупинок. Це є добре. А от транспорту не вистачає. Це погано :-(.
Адміністратори kmd Опубліковано 4 Січня, 2008 в 07:48 Адміністратори #205 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 07:48 Я нормально доїхав на роботу, не стоячи.5 хв чекав маршрутку, 15 хвилин їхав.І того 20 хв до роботи.На довбаних мерсіках, з купою зупинок, як кілька в томатному соусі добирався хвилин 35
NORBY Опубліковано 4 Січня, 2008 в 07:52 #206 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 07:52 Скажу одну цікаву річ. Мерсики це не громадський транспорт і це ФАКТ! Скільки не захищайте цей грузовий транспорт псевдо перероблений під пасажирський, але в ньому не зручно ніскільки. Ще великий його "-", що там купа людей просто кашляють на тебе і ніякої можливості вийти десь з кінця якщо запхали туди. Богдани і решта нових маршуток супер по зручності, а що їх мало то це поправиться. І щодо того що мало тролейбусів і автобусів це 100%, та і це поправиться. Швидкість руху, що саме цікаво більша в автобусів чим в маршуток. Хватить цуратися ВЕЛИКОГО транспорту! Кому влом вийти на 10 хв раніше, то ті вперед в Київ де в 6 вставати будете щоб з пересадками доїхати за півтори години. От там дійсно модньо жити! Народ не плачте... не подобається такий рух транспорту, беріть машину в кредит! 1000 грн в місяць і ви вже модний власник автотраспорту. А якщо нема грошей, то менше бухайте і куріть, та по клубам шастайте ночним... хоча це вже не мені вказувати
BARAKUDA Опубліковано 4 Січня, 2008 в 08:14 #207 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 08:14 Народ, все very good.
Саня Опубліковано 4 Січня, 2008 в 10:13 #208 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 10:13 Мені Богдани А-092 подобаються лише своїми моторами. Салон в них не зручний. Підлога не рівна, заважають колісні ніші, передавати гроші за проїзд не зручно, не зручно добиратися на передні сидіння і т.п. Не розумію що ви в них знайшли. Єдиний плюс може бути вищий салон. Для людей з високим зростом дійсно зручніше, не треба стояти зігнутим в три погибелі. А щодо решти - комфорт досить сумнівний. Оці нові Богданчики А-069 більш зручні, хоча й трохи менші.
SunSeth Опубліковано 4 Січня, 2008 в 10:30 #209 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 10:30 сьогодні їхав на "Богдані" 11-ці, на якій було наклеєно на боковому склі на листі А4 "ПО ЗУПИНКАМ!" Мабуть, малось на увазі, що автобус зупиняється тільки на зупинках, а виглядало, ніби "По окопах" ! :o
Shura Опубліковано 4 Січня, 2008 в 10:42 #210 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 10:42 Народ не плачте... не подобається такий рух транспорту, беріть машину в кредит! 1000 грн в місяць і ви вже модний власник автотраспорту. т.е. до 10000 долларов... тут варианты автомобилей, которые попадут в такой ценовой диапазон... просмотрев его осмелюсь посоветовать: ездите лучше на троллейбусах в любом случае. к этой тысяче кредита надо добавить около 400 гривен на бензин и прочие масла. + комплект колес на другой сезон - 1000 гривен минимум. лучше пешком ходить хотя, конечно, наличие автомобиля - хорошая независимость от маршруток и радость, что они будут останавливаться только на остановках. но, наличие одного автомобиля - одно, важно наличие "ездить" дабы не стать объектом для фоток вот в этой теме
Plum Опубліковано 4 Січня, 2008 в 10:55 #211 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 10:55 т.е. до 10000 долларов...тут варианты автомобилей, которые попадут в такой ценовой диапазон... просмотрев его осмелюсь посоветовать: ездите лучше на троллейбусах я десь місяць тому був в Варшаві. Там 90% автомобілів -- малесенькі Fiat Cinquicento, Daewoo Lanos (в основному хетчбек) і інші досить недорогі машини такого ж класу. За пів дня в Варшаві я побачив всього штуки три BMW і всього одного позашляховика. Такого поняття як "маршрутка" там взагалі немає. І ніхто не жаліється . Так що, Шура, з твоєю порадою насмілюсь не погодитись.Дивно, що кияни не жаліються, що з метро їх висаджують тільки на станціях. Це ж не зручно -- стільки топати до станції! Чого їх не зробили частіше?
Shura Опубліковано 4 Січня, 2008 в 11:38 #212 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 11:38 тем не менее ты ездишь на BMW, а не на Daewoo за границей другой менталитет и другой подход к самому понятию автомобиля. да и Daewoo там немного другие...
melonbet Опубліковано 4 Січня, 2008 в 12:01 #213 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 12:01 Проблема полягає не в тому що не зупиняються біля кожного стовпа, а в тому що самих маршруток мало і народу туди влазить як шпротів в банці. Ідея сама непогана. Тепер хоч спокійніше їздити на дорозі . Все що потрібно зробити це збільшити кількість маршруток і тролейбусів і усі будуть задоволені, бо їхати в транспорті де 41 стоячий при допустимих 23 це трошки занадто
Plum Опубліковано 4 Січня, 2008 в 12:38 #214 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 12:38 тем не менее ты ездишь на BMW, а не на Daewoo але я і не жаліюсь що маршруток мало і вони їздять неправильно, а машина дорога в обслуговуванніза границей другой менталитет и другой подход к самому понятию автомобиля.то може варто в них повчитись? А то якось ми в них чомусь тільки все погане беремо, а хорошого не хочемода и Daewoo там немного другие...та такі ж самі там Daewoo... і в Африці вони були б такі ж, якби були
Gabriel Опубліковано 4 Січня, 2008 в 12:47 #215 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 12:47 Сказала дівчинка контролер, що з 10 січня буде більше автобусів на рейсах, бо ще оформляють там якісь документи, формальності і все таке...Так що поживемо-побачимо...
Shura Опубліковано 4 Січня, 2008 в 12:49 #216 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 12:49 был я в Африке 2 месяца назад там Daewoo такие же как у нас... может даже ЗАЗ-овские (шучу) а в Греции все что наше Daewoo - Chevrolet а по поводу жалоб - мне больше по душе вообще троллейбусы. они предсказуемее. и переработок по 16 часов на троллейбусах нет. маршрутчики все-таки более отвязный народ. и работают по три смены и выпить могут... и против шерсти по одностороннему поехать. а что народ берет за границей? иногда такое ощущение, что избирательно только дерьмо (извините).
Igrek Опубліковано 4 Січня, 2008 в 12:55 #217 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 12:55 т.е. до 10000 долларов...Я не розумію, в чому проблема машини до 10 тис. доларів? Сюди попадають ВАЗи 04, 09, 099, 13, 14, 15, навіть 10,11,12; Daewoo Sens (досить навіть непогана машина); Daewoo Matiz і Chery QQ (краш-тести яких значно кращі за ВАЗи), та й ще мабуть дещо попаде, як то Chery Amulet, Daewoo Nexia. А ще п'ятирічний Renault Kangoo і т.п.Я розумію, що в Києві простіше заробити 15 тис. доларів і купити Logan MCV, Fabia, Fiesta і т.п. Але далеко не всі тут можуть собі таке дозволити.Мені не треба BMW чи Mercedes. Мені цілком вистачить рівня Logan MCV або Doblo. Але я такого не можу собі дозволити. От зараз вибираю між ВАЗ 2104 і Славутою. І що б хто не казав, що це минуле століття і т.д. і т.п., але де живемо, скільки заробляємо, те й маємо. І не треба казати, що заробляй більше - має бути якийсь нормальний мінімум від якого можна відштовхуватись, а цей мінімум в нас в державі - це "бред собачий".А в Київ я не хочу. Хоча, якщо трапиться пропозиція від якої не можна відмовитись...
silia Опубліковано 4 Січня, 2008 в 12:55 #218 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 12:55 Тепер хоч спокійніше їздити на дорозі . Зразу ж видно що за нові правила в основному ті хто на маршрутках взагалі не їздить
ursa Опубліковано 4 Січня, 2008 в 12:56 #219 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 12:56 їхати в транспорті де 41 стоячий при допустимих 23 це трошки занадто Немного не прав. Путаешь понятия, может Пассажировместимость автобуса ISUZU А-092:колличество мест для сидения: 21 общие места (стоячие, сидячие) + водительское 46+1 Т.е. стоячих получается 25. Вряд ли ты сможешь "запаковать" в такое пространство 41 человека В твоём случае, возможно, выходит 23 - стоячих и 41 - общее количество пассажиров?
Shura Опубліковано 4 Січня, 2008 в 13:11 #220 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 13:11 проблема машини до 10 тис. доларів в том, что вряд ли она с украинскими дорогами успеет "отработать" свою цену прежде чем потребует дополнительных в нее вложений я не про прямой заработок, а про косвенный (удобство, скорость и т.д.) а в общем - я только за микролитражки за вменяемую для народа цену.
melonbet Опубліковано 4 Січня, 2008 в 13:13 #221 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 13:13 Зразу ж видно що за нові правила в основному ті хто на маршрутках взагалі не їздить Я їжджу і на маршрутках і в тролейбусах, і маю власне авто Немного не прав. Путаешь понятия, может НЕ ПЛУТАЮ. Вчора їхав на маршрутці номер 10 десь в 19,00 від зупинки 4 гімназії на КРЗ. Стоячих було 41 чоловік. Як порахував сам в шоці був. Потім ще 2 рази перераховував .Помилка максимум в дві людини
FKCX_half Опубліковано 4 Січня, 2008 в 15:03 #222 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 15:03 Сьогодні я прокатався з ГПЗ до Пелікану та назад...Туди - з кінцевої, в 13-30, забилася маршрутка, їхала повільно, було видно, що впевнені, що ніхто їхніх клієнтів не підбере...Назад на тролейбусі 2-ці, він перший прийшов за 11-ку, яки за мною їхала до Воз"єднання, а перегнала лише за мостом коло Динамо. В результаті я програв 4-ри хвилини на ГПЗ, та ще пройшовся 500 метрів...ЗІ.Тролейбус був з сидячими місцями..
Chill Опубліковано 4 Січня, 2008 в 15:40 #223 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 15:40 А я послушался некоторых советов и сегодня днем пешком прошелся - с 33-го (конкретно - через дорогу от "Фиесты") до "Ночного Экспресса" (он сейчас за "Шовковым" в боксах) весь путь у меня занял 18 минут 22 секунды (засекал, как вы понимаете, опять секундомером ) Сейчас самочувствие нормальное, даже лучше, чем обычно Прикинул, что если бы вышел на остановку, потом подождал бы маршрутку/троллейбус, потом с остановки до боксов еще пройтись нужно - выиграл бы максимум минуту-две, если бы вообще выиграл... Вывод - действительно есть смысл иногда пешком ходить P.S. Да, оттуда тоже на своих двух топал
fantazy Опубліковано 4 Січня, 2008 в 17:36 #224 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 17:36 я вон сьодні їздив у центр... вперед їхав десь в 15:00... почекав хвилин 5 "17-ку", їхала дуже швидко, класно а назад тільки дойшов до ЦУМа, як там стояла "28" і я зразу сів. вон тільки зо приїхав додому. радий, що мерсікі забрали і поставили рух по зупинках
mc_flurry Опубліковано 4 Січня, 2008 в 17:52 #225 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 17:52 Сьогодні їхав в маршрутці!!!Жіночка видала фразу!!!-Хто це придумав?-Шиба!-Та шибанутий той Шиба!!В нас в Луцьку хватає народу які не привикли до порядку!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.