Xatabich Опубліковано 3 Січня, 2008 в 15:59 #176 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 15:59 на 174Не забываем про 200+ косарей в месяц, граждане...уточни, о чем ты)а то не дошло
FKCX_half Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:07 #177 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:07 Стоимость вопроса для тех везунчиков, машины которых по счастливому стечению обстоятельств будут оставаться на маршрутах.
silia Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:13 #178 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:13 когда опаздываешь, каждый "голосующий" на дороге расценивается как враг - иногда я даже готов был платить за каждого "не подобранного" по гривне, только бы этот жадный водила не останавливался). І стало краще ? ) Тепер ти по любому запізнишся ібо будеш 20 хвилин ждать маршрутку а потім вона всерівно на 5хвилин довше ніж раніше їхатиме Ходити пішком ? ) Спасибі я вчора пройшовся і сьогодні цілий день з температурою під 39 мучаюсь 2Ди давай відміним прогрес і будем їздити на конях, палити ліщину замісь електрики і замість аські і телефонів юзать звичайну листову пошту
Zevs_Isver Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:16 #179 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:16 я совсем непротив пройтись,но зачем тогда общественный транспорт,отменим и будем денюжку экономить
Xatabich Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:19 #180 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:19 отменим и будем денюжку экономитькоторую потом все же потратим на лекарства...)
nameless Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:35 #181 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:35 Доречі, всерівно зупиняються. Біля північного, за мостом і за кільцем, шо за променем, принаймні сьогодні при мені там зупинялись.
difoto Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:42 #182 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:42 а што вы гаварите? Заболели? ... ай-яй-яй... вот беда Я вот только не болею какого-то фига... ничего не пойму: пешком ходю, бегаю часом... на каток по вечерам выхожу даже, на байке вон давеча ваапсче по льду озера в гараздже катался, БЕЗ ШАПКИ!!! и не болею... блин, мож я чего не так делаю??? Алё, велобайкеры, отзовитесь!!! Как жеж заболеть-то? Хоть простудой штоле... ЗЫ вирусы в маршрутках и супермаркетах, на свежем воздухе микробов не бывает априори при минус 10!!!
FKCX_half Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:49 #183 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:49 Когда я 22 декабря далекого 91-го года загремел в учебку в Харькове, на улицах стоял 25 градусный мороз, и нас сразу повели в баньку, а из неё вывели на улицу, переодетыми в ХБ белье и кителя. Все были в шоке, это после 3-х-4-х слоев одежды то. Так и пробегали всю зиму , шинели выдавали после 25, до 25-ти - в кителях. И из все роты заболела пара человек... Так что силы в организме есть...С другой стороны - мы ж тута не о здоровье и методах закалки говорим, а об заботе о нас всяческой со стороны властей...
mrZED Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:58 #184 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 16:58 Ми живемо в сучасному світі ( Не в СРСР ! ). А тому маємо право на вибір чим їздити і відповідно скільки за це платити. В місті існує багато способів пересування: ходити пішки - це підійде для ДУЖЕ бідних або фізично здорових людей їздити на велосипеді - аналогічні категорії населення користуватись тролейбусами - як на мене, підходящий транспорт для всіх верств(особливо зараз, коли помітна нехватка автобусного т-ту) їздити на "маршрутках" - також підходить майже всім, але восновному для особливо вибагливих людей, яким "гидко перебувати в одному транспорті з пристарілими дідами та слухати плітки бабів" ну і звичайно ж таксі - доступний вид транспорту для середнього й багатого класу населення (та все ж для більшості з нас 30-40 грн в день на добирання до роботи трохи забагато ) Тому не слід так вже відчаяно, як дехто, кричати про "неадекватнвсть влади" і її неспроможність задовільнити інтереси лучан. Тупими висловлювання в межах даного форума точно нічого не змінити. А якби вас справді так все не влаштовувало і бісило, то , напевне, слід писати трохи не туди(тобто не на форум). Підкажу вам навіть куди - в міськвиконком.
georg Опубліковано 3 Січня, 2008 в 17:00 #185 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 17:00 Когда я 22 декабря далекого 91-го года загремел в учебку в Харькове, на улицах стоял 25 градусный мороз, и нас сразу повели в баньку, а из неё вывели на улицу, переодетыми в ХБ белье и кителя.я, наверное, тоже был в той баньке, правда десятью годами раньше...не на холодной горе дело было?учебка "подводной авиации"?
FKCX_half Опубліковано 3 Січня, 2008 в 17:11 #186 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 17:11 2 Георг Возможно, за забором от нас были железнодорожники, а я был стройбате, нам даже АКМ только один раз за деньги показывали
georg Опубліковано 3 Січня, 2008 в 17:16 #187 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 17:16 СОСЛУЖИВЕЦ!!!!Так я ведь тоже в стройбате!!!
FKCX_half Опубліковано 3 Січня, 2008 в 17:24 #188 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 17:24 О как нужно искать контакты Так меня из той учебки еще и в Хмельницкий отправили, на завод ЖБИ...За 15 км от города... ЗЫ. Маршруткам - маршрутово . Земля - селянам, а программистам и фотографам сам Бог велел на дому работать, и выезжать раз в неделю за заказами...
"ALEX" Опубліковано 3 Січня, 2008 в 17:41 #189 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 17:41 Після сьогоднішньої поїздки на роботу, з роботи, в університет, з університету, вирішив що на роботу буду ходити пішки (15-17 хв), а в університет - на тролейбусі, ато мало того що не дочекаєшся тієї маршрутки щоб не запізнитись, то ще коли дочекаєшся то не влізти туди, а пішки - корисно, на тролейбусі і дешево (студентський квиток є ) і точно влізеш
difoto Опубліковано 3 Січня, 2008 в 17:56 #190 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 17:56 дайош здоровую и сильную нацию! Транспортники за здоровый образ жизни лучан!
datacopy Опубліковано 3 Січня, 2008 в 19:01 #191 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 19:01 дайош здоровую и сильную нацию! Транспортники за здоровый образ жизни лучан! ВЕРНІТЬ ШУСТРІНЬКІ МЕРСІКІ!!! зі Напевне транспотний відділ міськадміністрації ми такі сьогодні додовбали.....
silia Опубліковано 3 Січня, 2008 в 19:11 #192 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 19:11 а што вы гаварите? Заболели? ... ай-яй-яй... вот беда Я вот только не болею какого-то фига... ничего не пойму: пешком ходю, бегаю часом... на каток по вечерам выхожу даже, на байке вон давеча ваапсче по льду озера в гараздже катался, БЕЗ ШАПКИ!!! и не болею... блин, мож я чего не так делаю??? Вощето я весь час хожу "БЕЗ ШАПКИ" і за звичай все зходить з рук але бувають моменти коли лишні пів години на морозі це вже занадто
ursa Опубліковано 3 Січня, 2008 в 19:30 #193 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 19:30 Ходити пішком ? ) Спасибі я вчора пройшовся і сьогодні цілий день з температурою під 39 мучаюсь Чтобы не болеть, надо на улицу почаще выходить в мороз, да и просто выходить на улицу, зарядку делать по утрам или бегать, зимой - на лыжах Конечно, ситуации разные бывают, но "человек тепличный, домашний" более подвержен воздействию неблагоприятных погодных условий. Гы, я тоже в Харькове был, только в зиму 97-98. Спали с законопаченными плёнкой и одеялами окнами, под 2-3 шинелями или бушлатами поверх двух одеял. Каждое утро бегали на зарядку в камуфляжах и шапках. И в снег, и в метель. Только при -25 одевали бушлаты, но всё равно прогуливались по маршруту. Один или два раза было такое, что нам зарядку отменили - но тогда температура упала до -30. На занятия ходили пешком до 20-30 минут на морозе, иногда и около часа приходилось идти (в астопарк или в караул). Комплект одежды - майка, камуфляж, бушлат, "тёплое" нижнее бельё (кто служил - тот знает что это такое), портянки, сапоги и тонкие перчатки. Всякие тельняшки, кофты, носки, спортивные штаны и вторые, даже форменные перчатки каждое утро изымались. И ничего. Все живы. Серьёзнее, чем грибок и натёртые ноги проблем у народа не было І стало краще ? ) Тепер ти по любому запізнишся ібо будеш 20 хвилин ждать маршрутку а потім вона всерівно на 5хвилин довше ніж раніше їхатиме Ну мне, наверное, немного повезло с маршрутками. Возле меня их достаточное количество. Да и работа недалеко. Я и раньше доходил до неё за 15 минут, а доезжал - за 10. Поэтому особой трагедии не вижу. А чтобы не мёрзнуть 20 минут на остановке - нужно просто выйти на 15 минут позже из дома. Или раньше. Или же потратить эти 20 минут на прогулку вместо тупого стояния-дрожания на тротуаре давай відміним прогрес і будем їздити на конях, палити ліщину замісь електрики і замість аські і телефонів юзать звичайну листову пошту Не надо впадать в крайности, просто далеко не все "прогресивные изобретения человечества" улучшают жизнь. С "прогрессом" человек всё более становится похожим на ленивца. И кстати, когда ещё писали обычные письма, - согласись! - люди умели связывать слова в предложения со смыслом. Теперь же всё чаще можно наблюдать деградацию в общении - как в интернете, так и в реале Но если вернуться к теме маршруток, то замечаю, что народ начал скапливаться на остановках Привыкание начинается?
Amid Опубліковано 3 Січня, 2008 в 19:57 #194 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 19:57 Я от теж не розумію, шо за базар розвели. Тема має назву "Маршрутки будуть зупинятись у відведених місцях". Навіщо було в цій темі говорити про кількість тих маршруток? Це ж речі зовсім різні. Створіть собі тему та пишіть, шо вам важко їхати в маршрутках і ше важче на своїх двох свій зад за собою тягати. Ну не розумію я цього Невже зупинки на зупинках когось не влаштовує (не берем зараз до уваги кількість автобусів)? Не хочете бути здоровим? добиратись швидше (коли буде нормальна кількість машин)? Та шо повторюватись Плам і Діфото все популярно розписали, але якщо ти не хочещ чути співрозмовника, то нашо взагалі шось писати? Мене особисто бісили зупинки біля початку будинку і в його кінці. Рухатись трохи треба. Бо уже салом заростає протилежна стать Особисто сьогодні вперше їхав у новому році в маршрутках. На Львівську в універ заїхав на 28 гарно і швидко. Та навіть їхати приємніше, немає тих екстренних гальмувань і розгонів. Назад було все навпаки. Чекав 10 хвилин. 19-ка приїхала не забита, але повна. Пропустив. Ше через 10 хв сів в тролейбус, бо замерз чекати. Ну але нема в тому трагедії. Тим більше кількість маршруток полюбому збільшиться. Є попит - пропозиція обовязково зявиться. П.С. Ходити пішки при -10 НАБАГАТО краще і здоровіше, ніж при 0 і вітрові на нашій рідній болотяній Волині. Та ще й коли сонечко виглядає. Аби тільки час був.
Amid Опубліковано 3 Січня, 2008 в 20:24 #195 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 20:24 Но если вернуться к теме маршруток, то замечаю, что народ начал скапливаться на остановках Привыкание начинается? Нєа. Просто "соплями" на форумі маршрутку "перед переходом" чи "біля прокуратури" не зупиниш.
Iron Death Опубліковано 3 Січня, 2008 в 20:47 #196 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 20:47 Втопку нововедення! 30-тку жду 20 -30 хв коли йду на роботу, шо колись 5-10хв... це мені шо раньше вставати щоб нароботу попасти? плюс ті богдани повзуть як черепахи я вже засинаю поки доїду. Мерси Рулять!
Саня Опубліковано 3 Січня, 2008 в 20:54 #197 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 20:54 Ситуація з бовдурами, які паркуються, де не можна, може ще й гірше впливає на транспортну ситуацію ніж та кількість маршруток, що була до Нового року. Він думає, що раз на джипі, то йому все можна. І даїшники те саме думають, якщо взагалі щось думають. Треба їх евакуатором - хоча хто це зробить? Евакуатор грошей коштує, а коли він окупиться...Їх треба не евакуатором, а бульдозером... А потім катком рівняти.Когда я 22 декабря далекого 91-го года загремел в учебку в Харькове, на улицах стоял 25 градусный мороз, и нас сразу повели в баньку, а из неё вывели на улицу, переодетыми в ХБ белье и кителя. Все были в шоке, это после 3-х-4-х слоев одежды то. Так и пробегали всю зиму , шинели выдавали после 25, до 25-ти - в кителях. И из все роты заболела пара человек... Так что силы в организме есть...С другой стороны - мы ж тута не о здоровье и методах закалки говорим, а об заботе о нас всяческой со стороны властей...Ми живемо в сучасному світі ( Не в СРСР ! ).А яка різниця де живемо? Люди ж то ті самі!!! І ми бігали в кітелях при морозі -15..-18. І в баньку ходили при -22. І нічого страшного. Живі-здорові. В армії хворіють простудами навіть рідше, ніж в тій же школі. Принаймі карантин там не оголошують :-)Прогулянки на свіжому повітрі корисні для здоров'я. Мене, наприклад, більше радує ось такий морозець як зараз, ніж слякоть і мокрота при темперетурі +1..+2.Я не розумію позицію oushena. Невже так страшно пройтися 500 метрів? на які шкода 10 грн.?? Та ти ж таксі довше чекатимеш, ніж йти будеш. Погляньте на великі міста. Або невеличкі містечка типу наших Рожищ і Ківерець. Там пройтися 15-20 хв. до найближчої станції метро - нормальне явище. Прогулятися по Ківерцям хвилин з 20 - також не біда. А ще погляньте як жили наші батьки-діди. 7 км до школи в одну сторону - нормально. І в спеку, і в дощ, і в мороз, і в хурделицю... І здорові були. То вже в старших класах батько їздив до школи спочатку велосипедом, потім мотоциклом... Поки його батько не бачить... А як бачив, то міг і заробити :-). Про маршрутки тоді й не мріяли.Звідки взявся стереотип, що ходити пішки - це для ДУЖЕ бідних людей? Для вас "понти" дорожчі за звичайне почуття здорового глузду? Якщо відстань з точки А до точки Б менше кілометра (до 15 хвилин пішки), то взагалі не варто на той громадський транспорт розраховувати. Так, можуть бути винятки: великий вантаж, малі діти чи хоча б високі каблуки. Але коли молодий здоровий хлопець не може пройтися кілька сотень метрів бадьорим темпом, а швидше буде мерзнути на зупинці 20 хвилин, то я такого не розумію.Так, існуючий стан справ з маршрутками не задовільняє багатьох. Але замість того, щоб скиглити, треба для початку визначитися що саме не влаштовує і розробити заходи, пропозиції щодо поліпшення існуючого становища.1. Більшість лучан, форумчан згодні з тим, що зупинятися маршрутки мають у спеціально визначених місцях. Хай це будуть зупинки маршрутних транспортних засобів чи окремо виділині зупинки - вже не так важливо. Так, можу погодитися з тим, що требе ще додатково обладнати певну кількість зупинок. Яким чином можна це питння вирішити? При міскьраді є відповідний відділ. Він може владнати це питання. Що для цього потрібно?2. Потрібно збільшити кількість машин на маршрутах. В першу чергу, напевно, 15 і 9. А то дійсно, невідомо як вони рахували потребу в ТЗ :-(. Помилилися з пасажиропотоком в кілька разів.
Nikos Опубліковано 3 Січня, 2008 в 22:02 #198 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 22:02 Понаписували )))Можна силки де написано що перебування на морозі позитивно впливає на організм.Шукається тільки таке:Обмороження наступає внаслідок впливу низьких температур. Температура 3-4 С вище нуля уже може бути причиною охолодження організму, а при мінусових погодніх температурах, навіть при -3 чи -4 С, наступає обмороження. Особливо несприятливо діє на організм вологість повітря.І думаю хватить писати про те як наші батьки колись..., а я колись...Нововедення негативно позначилось саме на користувачах поглуги перевезення пасажирів, а це що це можливо полекшить ситуацію на дорогах користувачам "маршруток" думаю побоку.з.і. Всежтаки хтось скаже куди подівся закон про кількість пасажирів в маршрутці?
silia Опубліковано 4 Січня, 2008 в 01:18 #199 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 01:18 Якщо відстань з точки А до точки Б менше кілометра (до 15 хвилин пішки), то взагалі не варто на той громадський транспорт розраховувати. Так, можуть бути винятки: великий вантаж, малі діти чи хоча б високі каблуки. Але коли молодий здоровий хлопець не може пройтися кілька сотень метрів бадьорим темпом, а швидше буде мерзнути на зупинці 20 хвилин, то я такого не розумію.До нововедень чеканя займало максимум до 2х хвилин, ну до 10 в особо пікові моменти. PS Впороли адназначну херню повністю з усіма правилами а не лише з кількістю маршруток ібо швидкість руху від того не змінилась в кращу сторону ІМХО
RudEAk Опубліковано 4 Січня, 2008 в 06:39 #200 Опубліковано 4 Січня, 2008 в 06:39 Ха... а я вже вирахував графік "своїх" маршруток" на яких їду на роботу (мені все-одно з пересадкою треба було). Так вот маршрутки чекав на зупинках 2 хвилини. Все вроді нормально получається. Тільки чому 17-к в три рази більше чим 12-к?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.