Перейти до змісту

Маршрутки будуть зупинятись у відведених місцях

ChB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Візьміть хоч 23

Что-то я вообще не знаю такого маршрута :)

Какой-то пригородный?

В города ВСЕ маршрутки должны останавливаться строго на остановках. Выехали за знак Луцк - пожалуйста, хоть через каждые два метра стопайте.

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

"Розпорядження міського голови" - оно, конечно, хорошо, вот только КАК будут контролировать его соблюдение? ИМХО здесь нужен целый комплекс целенаправленных мер (основные идеи, кстати, народ уже изложил в этом топике), которые необходимо внедрять все и сразу, иначе дело заглохнет, думаю...

P.S. Ах да, я конечно же однозначно ЗА.

Опубліковано

Урса, 23-й маршрут курсирует между варшавкой и сахарным по-моему... очень удобный маршрут для доезда с киевской на варшавку, так как едет напрямую по З. Космодемьянсой.

Опубліковано

Абсолютно верно, удобный маршрут, матушка порой на этой маршрутке возвращается от тети, которая как раз на Киевской живет :)

Опубліковано

Все время еду в политех на 23 :) выезжает как раз около ВОГа на киевской, я там ее и жду) В то время когда в 12ку не залезть, 23 всегда пустая)

Опубліковано

Давно було треба прийняти таку постанову і за її порушення наказувати штрафами. А то вже задовбали ці пани "зупиніться напочатку будинку, зупиніться вкінці будинку..." муділи, десять кроків лінь пройти. І водіям буде в сто раз зручніше працювати, а то не знають хто і що зараз в салоні забажає, і хто і де з кущів з гривнею в руці вискочить. Так що і кількість аварійних ситуацій зменшиться, і щвидше можна буде доїхати куди потрібно. Ура.

Опубліковано

А як ви дивитесь на ситуацію: у вас з собою сумка, рюкзак і тп вагою ~25 кг, в кишені 3 грн., від зупинки до місця, "куди вам треба" 200-500 м ?

Опубліковано

Обома руками за постанову. Давно пора навести порядок. Задовбали вже ці зупинки через кожні пару метрів. Побачимо, як це буде втілюватися в життя з Нового року. Мови вже багато на цю тему було, але результатів позитивних немає :-(. Не так давно жовту зигзагоподібну розмітку малювали. А що то дало? А нічого...

Якщо розібратися, то й постанови тієї не треба було приймати. Достатньо дотримуватися правил дорожнього руху. Там написано де можна ставати й де не можна (пішохідні переходи, перехрестя, прилягання другорядних доріг, зупинки маршрутних транспортних засобів, мости, естакади і т.п.). Але ж в нас за ту гривню водій зупинеться де хочеш.

На рахунок 23 маршруту і подібних. В постанові сказано, що питання облаштування додаткових зупинок може бути вирішене шляхом звернення громадян до відділу транспорту та зв'язку міської ради. Сподіваюсь, вони готові оперативно відреагувати на такі звернення, щоб пасажири не відчували дискомфорту.

Опубліковано
А як ви дивитесь на ситуацію: у вас з собою сумка, рюкзак і тп вагою ~25 кг, в кишені 3 грн., від зупинки до місця, "куди вам треба" 200-500 м ?

а надо к армии готовиться, сынок.... ;)

Опубліковано

Якщо я для тебе "синок", то тобі, мабуть, вже за 50 :)

Опубліковано

Якщо я для тебе "синок", то тобі, мабуть, вже за 50 :)

нельзя быть таким обидчивым..

пошутил я....

просто так как обстоят дела сейчас, продолжаться уже не может...

и понимают это все - и водители тех же маршруток, и пассажиры...

если все водители маршруток будут соблюдать правила, а не гнаться за еще одним "лишним" рублем, то и пассажиры привыкнут к нововведению..

а вообще я за муниципальный транспорт.

Опубліковано
;) Думаю що це все буде так як і минулого разу - тиждень мєнти пороблять кіпіш, "поганяють поганих маршрутників" а потім все знову повернеться "на круги своя" .... дай да бог щоб ситуація змінилась накраще....
Опубліковано

Я не знаю де ти знайшов такі відстані, а в луцьку зупинки розташовані на відстані 150-200 метрів одна від одної, це максимум і у віддалених районах. А взагалі і того менше, і якщо тобі йти треба то максимум метрів 100 від зупинки, а це є не так багато, навіть якщо в тебе рюкзак 25 кг, люди в горах з 50 кг кілометри вгору проходять. А порядок на дорогах, це великий + для міста.

Опубліковано

Правил без винятків не буває: якщо якась бабця, або чоловік із важкою нішою попросить зупинитись не на зупинці - маршрутчик йому не відмовить (водії також люди, просте треба буде правильно йому все пояснити). По крайній мірі в Рівному я це бачив пару раз, хоч в них всі висадки-посадки пасажирів на зупинках.

Опубліковано

Я так думаю водії самі винні в тому що зупиняються біля кожного стовпа, навчили так пасажирів і ті в свою чергу цим активно користуються... :smile3:

Опубліковано

Останнім часом їжджу додому на 107 маршрутці "Луцьк-Ківерці", і водин і той же час, на одній і тій же маршрутці, і з одними і тими ж людьми. І кожен день наблюдаю таку ситуацію: на переході біля "Юванта" постійно одні й ті самі люди зупиняють маршрутку, водій проїжає 15 метрів за перехід і стає, людина підходить, сідає в маршутку, і починає наїжати, мол чого я маю кожен раз бігати, а шофер кожен раз відповідає, що не можна ставати прямо на переході. І таку ситуацію я спостерігаю кожен день як їду додому, інколи водії навіть не стають там, просто проїжають, напевно їх тоже таке добре задовбало.

Опубліковано

До речі, майже всі жовтні лінії постирались, треба їх знов малювати щоб не було ніяких нюансів і спорів.

Опубліковано
До речі, майже всі жовтні лінії постирались, треба їх знов малювати щоб не було ніяких нюансів і спорів.

Ага, якраз сезон для малювання :(

Опубліковано
Навіщо їхати в Маріуполь - в Рівному те ж саме.

Взагалі-то на кнопочку можна і в нас давти. Я останнім часом так і роблю в "Богданах" - сподобалось :) . Але проблема в тому що на водіїв цей сигнал діє зразу :) в мене враження, що ця кнопка діє як стоп-кран :)

Метко подмечено!!! СТОП КРАН. Хотя по уму тормозить долен только на остановке. Я в Португалии пробыл 5-ть лет, там такие кнопочки расположены по всему автобусу... и нажав её ждёшь своей остановки... А у нас можешь выйти на несколько остановок раньше ;) . И ещё бы хотелось видеть на улице побольше троллейбусов... и пора-бы возбновить продажу проездных билетов... В Эвропе можно купить единый билет на несколько видов транспорта. В специальном оделении транспортной компании выбираешь для себя наиболее подходящий маршрут которым пользуешься чаще всего. Оч удобно. А ездить одиночными билетами... ой как доого. К примеру: мой проездной на мес., стоил 40 эвро... а если ездить без проездного платя за тот же маршрут цел., месяц получалось около 120 эвриков.... Здесь я навёл пример с пригородным автотранспортом...

Может и мы когда увидим то чем люди пользуются уже давно

Опубліковано

З часом усі звикнуть до цього порядку і вже ніхто не буде возмущатися. А щодо великих відстаней між деякими тролейбусними зупинками(які тепер стануть також маршуточними), то потрібно також ставити знаки "Зупинка МТЗ" в тих місцях, де до зупинок іти довго, а люди сідають часто. Цю роботу вже частково почали (15 маршрут).

Опубліковано

Сегодня ехал 25 маршрутом с Владимирской в район Варшавского рынка, подбирал людей где попало, а вот высаживал только на остановках, возмущались конечно люди... но быстрее доехал чем когда либо :-))) Кстати, кроме маршруток и троллейбусов, у нас будут ездить автобусы (почаще), или так и останется как есть? Например, такой длинный автобус, как икарус, тока современный маршрутом №107, заместо Богдана, и людей больше возьмёт и удобней будет ехать...

Опубліковано
Просимо з розумінням віднестись до такого режиму роботи автотранспорту, адже до перевезень задіяні автобуси більшої пасажиромісткості і необґрунтовано велика кількість зупинок призведе до значного збільшення часу в русі та інтервалу руху.

Сегодня прождал 15-ку около 20 минут на морозе. В :rolleyes:  такие автобуси більшої пасажиромісткості маршрутки. В чем отличие от обычного рейсового автобуса? 1-грн за проезд и пенсионерам хрена. Щас народ повалит на работу, посмотрим как они справятся...

Опубліковано
подбирал людей где попало, а вот высаживал только на остановках

Пацталом!!! А в чем тогда смысл всей затеи? :rolleyes: Значит и распоряжение выполнять надо, и копеечку терять не хочется? А маршрутка создает аварийную ситуацию только когда высаживает пассажира, а не подбирает - так что ли? :ura: От страна Лимония... :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...