Перейти до змісту

Октан-коректор

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт. Читаючи книгу про своэ авто, натрапив на таку річ як октан- коректор.

Автомобіль опель омега а 1987. 2.0. Пишуть , що він виставляэ запалення. Відкрив я цю фішку на автомобілі і у мене там замкнуті всі 3 контакти. У книзі пише, що це запалення для 76 бензину. На фішкі октан- коректора у мене пише 95-98. Автомобіль мій їздити на газу пропані. Ось цікаво, можливо мені потрібно зробити перемичкі на 98 бензин, тоді запалення буде раніше, можливо і розхід впаде.

post-7779-0-02118700-1417125974_thumb.jp

Опубліковано

Октанове число газу 105-108...Відповідно запалення повинно бути ще раніше..Приблизно на 5-7 градусів відносно 95-го пального

Опубліковано

Згоряння суміші більш повно і якісно

Збільшення ККД

Уникнення загрози прогару випускних клапанів

Зникнення детонації

Більш якісна реакція на педаль акселератора

Опубліковано

Завта попробую переставити, мені щоб розхід зменшився )

Буде трішки не так. Розхід зменшиться за рахунок того, що згоряння буде більш повним. Відповідно на тій же кількості спаленого газу, авто проїде більше км з правильно виставленим запалюванням.

Опубліковано

Померяй сопротивление на фишке когда 95 и 78 стоит, и соответственно можешь попытатся резисторами добится 107 110.

Какой именно Эбу стоит? Я так понимаю трамблера нету? Можна просто прошивку к мозгам перепрошить сделав ранним зажигание на 5 7 градусов

Опубліковано

Трамблером не вийде зробити. Цей двигун стоїть на автомобілі опель рекорд і він дуже близько стоїть до кузова. Залізти туди проблемно.... Варіант це тільки ця фішка

Опубліковано

Трішки помилився у попередніх постах. Сьогодні добре роздивився дану фішку і там виявляэться не 3 провода а 2. Перевірив також на вектрі а,там також 2 провода.

Багато хто пише, що потрібно просто перевернути фішку і все.post-7779-0-61002700-1417255810_thumb.jppost-7779-0-31898300-1417255821_thumb.jp

Опубліковано

Звідки ти взяв, що то фішка октан-коректора?

Взагалі то така фішка виглядає як на твоєму фото з першого поста і є типу "тато" (з 3-ма штирьками), Зокрема в ДЕУ (аналог опеля) такі фішки знаходяться в салоні під сидінням переднього пасажира, або біля ЕБУ в правій стійці знизу). А ту в тебе фішка типу "мама" якогось датчика, з ущільнювачем. Можливо це фішка датчика детонації, який в тебе десь зник.

Опубліковано

У ланосів ця фішка під сидінням, а у опеля книга пише, що біля пасажира під капотом. На ній пише 95-98. на опель вектра стоїть така ж сама тільки вона зафіксована і там пише 91-95

Ось така стоїть на вектрі тільки вона зафіксована і інші надписи.

post-7779-0-90877300-1417259471_thumb.jp

Опубліковано

Звідки ти взяв, що то фішка октан-коректора?

Взагалі то така фішка виглядає як на твоєму фото з першого поста і є типу "тато" (з 3-ма штирьками), Зокрема в ДЕУ (аналог опеля) такі фішки знаходяться в салоні під сидінням переднього пасажира, або біля ЕБУ в правій стійці знизу). А ту в тебе фішка типу "мама" якогось датчика, з ущільнювачем. Можливо це фішка датчика детонації, який в тебе десь зник.

В нього це якраз фішка октан коректора.

Andreyxxx,

Яещо зможеш дістати мікросхему ПЗУ яка в тебе в ЕБУ стоїть, або просто сфоткати то я гляну може зможу щось зробити з прошивкою

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...