Перейти до змісту

Пропоную місце для праці

SAS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На роботу шукається сисадмін. Пропонуєються робоче місце, І-нет 100 Мбіт/с, офіційне працевлаштування і, навіть, бюджетна зарплата інженера (близько 1200 грн). Допускається робота над власними проектами у робочий час. Вимагається: відробка робочого часу, обслуговування локальної мережі, юзерів, доставка картриджів на і з заправки.

Питання у тему, пропозиції у приват.

Опубліковано

Розраховано саме на розумних людей, які заробляють самі на себе, але не мають бажання оформлятися ПП і вже думають про соцпакет, як то трудовий стаж, лікарняні, відпустки, пенсія - ознаки порядного працьовитого громадянина, а не підпільного міліонера з незрозумілими для податкової доходами.

Опубліковано

Ну раз ви почали оффтоп, додам свої 5 копійок. Людям треба сімї годувати зараз, до пенсії ще дожити треба. А 1200 гривень, хай навіть за невелику роботу по обсягу, це дуже мало. Відніміть маршрутку-бензин, обід, дрібні розтрати, й залишиться гривень 600 в кращому разі. Якщо це декілька годин на день(2-4) + вихідні субота та неділя, то так. Для студентів підійде, якщо ж графік інший - робіть висновки. Імхо.

Опубліковано

у раз ви почали оффтоп, додам свої 5 копійок. Людям треба сімї годувати зараз, до пенсії ще дожити треба. А 1200 гривень, хай навіть за невелику роботу по обсягу, це дуже мало. Відніміть маршрутку-бензин, обід, дрібні розтрати, й залишиться гривень 600 в кращому разі. Якщо це декілька годин на день(2-4) + вихідні субота та неділя, то так. Для студентів підійде, якщо ж графік інший - робіть висновки. Імхо.

от же ж...

Кажуть - робоче місце. 1 картридж на тиждень замінили і все. І робіть собі СВОЮ роботу, якщо така є. Ніхто не боронить! Адмініструйте віддалено, модеруйте - будь що.

1200 грн - ЗП будь-якого держслужбовця. Люди працюють, і нічого. Живуть.

Допускається робота над власними проектами у робочий час.

Що мається на увазі?

Опубліковано

Що мається на увазі?

Назва теми - "Пропонується місце для праці". Тобто "...робіть собі СВОЮ роботу...", майте офіційне працевлаштування і службовий І-нет, а за це прошу відробку робочого часу; підійти до юзера, коли в нього проблема з мережею; в межах пішоходного доходу занести картрідж на заправку; допомогти старшому адміну в тих випадках, коли треба чотири руки та дві голови.

Зарплату 1200 грн не можна вважати заробітком, але це може бути однією з складових загального заробітку. Наприклад: сижу вдома і маю 3000 грн, пишу "вумні" поради в технічних форумах за плюси до віртуальної репутації. Пішов сидіти в серверній - маю 4200 грн., помагаю юзерам, які мені щиро вдячні і реально посміхаються.

Опубліковано
1200 грн - ЗП будь-якого держслужбовця. Люди працюють, і нічого. Живуть.

Точніше - виживають.

ні, живуть, оскільки вони не шукають іншу роботу й не хочуть іти з насидженого місця

Опубліковано

О, знов срач починається.

Чоловік же написав, що організація здасть в оренду робоче місце з соцпакетом і такою сякою з/п.

Як плата за оренду вимагається час від часу виконувати оті робочі обовязки.

А кому замало інформації то останній рядок читаєм. :_02:

Опубліковано

Дайте будь-ласка номер телефону, чи як звязатись з цією роботою, чи куди підійти. Я інвалід ІІ групи з руками і ногами освіта за спеціальністю програмне забезпечення автоматизованих систем. Маю пенсію 1000грн і ще 1200 зарплата мене повністю може задовольнити. Можна данні в ЛС.

Опубліковано

Дайте будь-ласка номер телефону, чи як звязатись з цією роботою, чи куди підійти. Я інвалід ІІ групи з руками і ногами освіта за спеціальністю програмне забезпечення автоматизованих систем. Маю пенсію 1000грн і ще 1200 зарплата мене повністю може задовольнити. Можна данні в ЛС.

На жаль, своїм постом, кастинг на сисадміна Ви не пройшли...

Опубліковано

А що ще я мав написати? Нічого ж не сказано? Те що я і сам можу заправляти вам катриджі і адмініструвати Windows Server? Опит є. На двух останніх місця роботи сисадміном я попав під скорочення.

Опубліковано

Пробачте засранця: Треба назвати тему "шукаю раба" за 1200грн в місяць. В мене працює працівник(різноробочий) на будівництві з 10-до16 має 70 грн в день людина без освіти.робота невідповідальна землю цеглу доскі поносити.

Опубліковано

McMarky,

Читати ви не вмієте, здогадливість теж слабенька.

По моєму то очевидно для любого середньостатистичного юзера - якщо немає інших контактів, то слід шукати кніпочку "відправити повідомлення користувачу" або щось подібне

я б теж не розглядав таку кандидатуру після подібного фейла

Опубліковано
Вимагається: відробка робочого часу

Уточніть це! Скільки часу в день, тиждень? З якої по яку? як часто будуть відривати від власних проектів.

Опубліковано

Що мається на увазі?

наприклад майнінгом можна займатись - нет є, електрика безкоштовна...
Опубліковано

та да... працюйте над своїми проектами... але

... сидіть на роботі з 8.00 до 17.00

... бігайте цілий день по офісу і розказуйте чому кніпочка не кніпає і листочок не вилазить

... носіть декілька десятків картириджів через пів міста... терміново, бо один картридж на 2 принтера а не навпаки

ну і т.д. що там ще вам адмін придумає

трудовий стаж, лікарняні, відпустки, пенсія - ознаки порядного працьовитого громадянина

за умови високої заробітної плати і стажу в серйозних організаціях з відповідно хорошим досвідом

а при 1200 грн (весь прибуток) – це, радше, ознака непотрібного "спеціаліста", який не може заробляти більше

Опубліковано
Вимагається: відробка робочого часу

Уточніть це! Скільки часу в день, тиждень? З якої по яку? як часто будуть відривати від власних проектів.

Понеділок-п'ятниця, з 8 до 17, обід з 13 до 14. Робота до обіду.

Опубліковано

На роботу шукається сисадмін. Пропонуєються робоче місце, І-нет 100 Мбіт/с, офіційне працевлаштування і, навіть, бюджетна зарплата інженера (близько 1200 грн). Допускається робота над власними проектами у робочий час. Вимагається: відробка робочого часу, обслуговування локальної мережі, юзерів, доставка картриджів на і з заправки.

День добрий ще раз. Перший раз чую про кастинги для сисадмінів. Якщо потрібно було вам зразу написати у приват, хоча якщо бути честним, то і ви могли б написати, що пропозиції, це пропозиції своєї кандидатури. Можливо я заправник катриджів чи самостійний сисадмін, який міг би написати пропозицію як в магазині у книгу скарг та пропозицій по типу, пропоную вам заправку катриджів чи удалене адміністрування вашої компанії (фірми, підприємства). Поступлю тоді таким чином, залишу вам свій скайп se5588 і ICQ 569356481. Хоча у свому першому повідомленні я написав теж, що можна писати контактні данні мені в ЛС, якщо проблема у цьому, так, щоб їх не бачили всі підряд. Звуть мене Гаврик Микола Сергійович, мені 32 роки (має бути 33) робота дуже потрібна. З компьютерною технікою, мережею я на ти дуже давно, ще до того як поступав в інститут на програміста. Так як працював ще в школі у такій фірмі якщо знаєте Інтернет Центр в нас у Луцьку (вів компьютерні курси), потім були компьютерні ігрові клуби де я працював. Після інституту я два рази влаштовувався на роботу сисадміном, але мені не везло це був 2007 і 2009 рік і я попадав під скорочення. Є відповідні записи в трудовій книжці. На данний час я працюю контент-менеджером, так що якщо можливо буде попадатись робота на фрілансі по контенту, я можу її виконувати, звичайно, якщо ви будете дозволяти робити мені це. Ну і відповідно в перший же робочий день, я всі свої обовязки сисадміна на друкую по пунктах для себе і буду їх бездоганно виконувати. Не рубіть мене так легко з плеча, подумайте над моєю кандидатурою. Наперед вдячний за відповідь, Микола!

Опубліковано

Шановний SAS! Маю необхідний досвід по роботі з локальними мережами ,мережевим обладнанням, заміну катріджів виконував. Буду вдячний, якщо Ви мені передзвоните 0997228890. З повагою Олександр.

Опубліковано

Можу вашу кантору взяти на віддалене обслуговування... пишіть в приват!

Картриджі буде заправляти людина на місці.

Опубліковано

Нагадую - потрібна людина на місці з відробкою робочого часу.

Опубліковано

Нагадую - потрібна людина на місці з відробкою робочого часу.

Готовий обговорти дану пропозицію.Досвіду достатньо,мені потрібне саме офіційне працевлаштування

тел.096 459-13-08,099 7342831

Опубліковано

Дякую всім хто прийняв участь. Кандидат прийнятий на випробувальний термін. Прийом пропозицій призупиняється.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...