Перейти до змісту

Газовий котел (де придбати)

msice

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Планую придбати турбований, двухконтурний газовий котел.

Дивлюсь в сторону Vaillant, Viessmann

Хто підкаже де в Луцьку найдешевші ціни, або можливо звідки краще замовити?!

Дякую наперід!

Опубліковано

хороші котли українського виробництва тепловест, комплектуючі італійські

24кВт десь 8000грн. в Луцьку є представництво

Опубліковано

Можете зайти на ПП «Меркурій-В" що на пр. Перемоги 3/1.

Вони по-моєму займаються продажем і обслуговуванням котлів Vaillant, Viessmann.

Від себе раджу брати Vaillant, ціна/якість і не раджу італійські - гі.но ще те.

Опубліковано

Vaillant, Viessmann - так, котли хороші. Але не настільки кращі за Teplowest, щоб переплачувати майже в два рази. Плюс з запчастинами до Тепловестів проблем немає.

Опубліковано

0952875410 Діма, подзвоніть з понеділка ми займаємось продажем і котлів Вайлант і котлів вісман, для Бордівців зроблю нормальну ціну, або напишіть в приват я озвучу ціну. Розповім різницю між Вайлантами і вісманами. справа в тому що котли Вайлант складаються кожен вручну (наша фірма їздила в німеччину ,дійсно в цьому переконалися), а вісмани vitopend виготовляються в туреччині насправді, і це конвеєр. На рахунок Тепловестів можу сказати зі слів клієнтів як повезе, багато випадків коли люди розчаровувалися. Вирішувати Вам що купувати.

Опубліковано

З особистого досвіду: Вайлант шумніший за Вісманн і тепловест (триходовий клапан голосно жужить), але економічніший і налаштувань значно більше бід будь-які системи опалення, ніж Тепловест, естетичніший. Тепловест зламався через 2 перші години експлуатації - лопнула прокладка, а так за рік не було проблем. Вайлант працює вже 5 років, жодних неполадок.

Опубліковано

Якщо фірма яка продасть котел не матиме ліцензії на обслуговування - Волиньгаз впряже шукати того хто це зробить, з ліцензією. Меркурій-В - ліцензію має.

Опубліковано

До речі, Волиньгаз теж бере котли на обслуговування, але лише вітчизняного виробництва.

навідь безкоштовно

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Панове підкажіть будь-ласка....що краще двохконтурний типу вайлант, чи звичайний напольний....+ газову колонку, звичайно що двохконтурний компактний, економний, гарний....але досить вибагливий....постійно треба проводити обслуговування- заключати договір...із фірмою.... за певну суму кожен рік+поломки, ремонт яких досить не малий. Напольний в свою чергу...простий як двері...не вимагає жодних договорів....але не такий економний....

Дякую за поради!

Опубліковано

+ Двоконтурний котел

Для чого Вам ускладення проекту з купою труб та приладів, яка буде якщо ставити напольний котел та колонку?

Знову ж таки економність та зручність використання.

Договір з фірмою - це не просто заплати гроші і все - це проведення тех.обслуговування котла спеціалістом, яке потрібно робити.

Опубліковано

Договір з фірмою - це не просто заплати гроші і все - це проведення тех.обслуговування котла спеціалістом, яке потрібно робити.

Я тебе прошу... Зазвичай ні власники котлів не слідкують за обслуговуванням (або ж шкодують грошей і чекають вже поломки), ні встановлювачі котлів не горять бажанням обслуговувати (лише перший рік беруть гроші за договір обслуговування, бо вимагає Газкотора, а далі їм пофік)

Опубліковано

Я тебе прошу...

кожному своє - і контори різні і люди.

Мені "встановлювач" (ПП з Луцька, який займається продажем та встановленням газ котлів) за перший рік обслуговування взагалі не просив платити, потім за договір обслуговування я йому платив, але не просто за папірець, а за виконану роботу по обслуговуванню, після якої і складається той договір на наступний рік.

для прикладу - масло в авто ж всі міняють чи просто на СТО просять щоб їм дали довідку за гроші, що масло замінили?

Опубліковано

Для всіх раджу магазин "Тепло і затишок" шо на вул. Данила Галицького 10. Там є і газаові і твердопаливні котли!!! Монтаж, встановлення, гарантія і т.п. Можна замовити котел який бажаєте!!! Консультація (в магазині) безкоштовна ;-) Безкоштовна доставка товару!!! Хороші знижки!!! Звертайтесь.

Опубліковано

Я тебе прошу...

кожному своє - і контори різні і люди.

Мені "встановлювач" (ПП з Луцька, який займається продажем та встановленням газ котлів) за перший рік обслуговування взагалі не просив платити, потім за договір обслуговування я йому платив, але не просто за папірець, а за виконану роботу по обслуговуванню, після якої і складається той договір на наступний рік.

для прикладу - масло в авто ж всі міняють чи просто на СТО просять щоб їм дали довідку за гроші, що масло замінили?

Я з тобою згідний, обслуговувати треба, бо це як мінімум твоя безпека. Але маємо, те що маємо.

Мав Вайланта, то "встановлювач" зник, прийшлося залучати сторонню фірму, які разово обслуговують, а закдючати угоду не хочуть, бо не вони ставили котла.

Зараз є "Тепловест", так щоб обслужили за договором раз 10 дзвонив.

Опубліковано

Так от друзі....чи варто видумувати....не краще поставити звичайного і не парити мозги....да більше тягне....але менше...волокіти.....блін як бути?!

Опубліковано

а не думаєте якщо поставити дешевого то є просте правило - скупий платить двічі. це те саме що дермантинове взуття собі купити, а потім терпіти що рветься по швам

Опубліковано

один аргумент за звичайний український напольний газовий котел - він працює без електрики, в той час імпортні 2-контурні без неї не можуть.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ну і вісманн і вайлант доволі дорогі, але якість варта того. Замовляв у Львові - навіть з доставкою вийшло дешевше. В батьків вісманн вже років 8 стоїть - тому я вирішив також не економити. Взяв вісманн вітопенд . Що стосується українських котлів - то ніби там і італійська автоматика майже всюди, але я б не радив

• 3 тижня потому...
Опубліковано

один аргумент за звичайний український напольний газовий котел - він працює без електрики, в той час імпортні 2-контурні без неї не можуть.

працює без електрики, але лише при певному монтажі системи опалення, яку не завжди можна зробити - що є мінус.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...