Перейти до змісту

Креативна допомога в автопробізі Європою

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Самооборона організовує наступний автопробіг Європою. Наскільки відомо по країнах: Польша, Чехія, Словачина, Австрія, Німеччина. Ідея - донести реальну ситуацію в Україні до іноземців, що інформацію черпають в більшості від парашатудей, чи взагалі не переймаються проблематикою. По суті, мета - збільшення лояльності європейців до України, ну і по можливості, матеріальна допомога для учасників бойових дій: гроші, амуніція, одяг.

Маємо в наявності прапори, банерні стойки, фотографії бойових дій, але цього замало.

Необхідна допомога на рівні ідей, креативності, який банер створити, на що зробити наголос, можливо якийсь перформанс, театралізовану постановку відтворити, якісь символи, щоб викликали потрібні емоції у, загалом, байдужих людей.

Які у вас ідеї?

Опубліковано

Самооборона організовує наступний автопробіг Європою.

Як на мене набагато більше толку з того буде, якщо віддати витрачені на автопробіг гроші на забезпечення АТО чи пораненим бійцям в АТО.

Поясню. Допустимо, приїде до нас завтра автопробіг з Сирії і будуть розповідати, яка у них там складна ситуація і хто з ким воює. В кращому разі ви подивитесь 5 хвилин на їх виставу і підете собі далі. Така ж реакція буде і в європейців. І не треба пафосу, що то ж ми, а то якась Сирія. Європейці зараз більше переймається Еболою і Ісламськими Штатами, чим різними там ДНР і ЛНР.

Опубліковано

Їдеш в Європу на танку під російським прапором.

Заїжджаєш в місто-мільйонник. Херачиш по якійсь гарній будівлі.

Потім вилазиш з танка - весь такий з нашивками різних батальйонів на камуфляжі, на пузі виглядає футболка з написом "Путін - хуйло", з оселедцем і кажеш оху...вшим мешканцям Європейщини: "А в нас так - давно і кожен день. Помагайте, бо бачте, що з вами може статися!"

Іншого креативу на думку не спадає.

Опубліковано

Самооборона організовує наступний автопробіг Європою.

Як на мене набагато більше толку з того буде, якщо віддати витрачені на автопробіг гроші на забезпечення АТО чи пораненим бійцям в АТО.

можна гроші(допомогу) збирати під час пробігу, а то європейці може і хочуть допомогти - але не знають як

Опубліковано

Френку

О, дякую за пораду. Минулий автопробіг зібрав біля 200 000грн і купу різної амуніції, плюс знайомства і прихильніть певного кола людей. Якщо поступати, як радите ви, то Європа й далі перейматиметься тим, що ви описали.

Ярчик, дякую. Більше того, показати міста до окупації і після, місцевих до і після. Це вже щось. Продовжуйте:)

Опубліковано

Якщо поступати, як радите ви, то Європа й далі перейматиметься тим, що ви описали.

З того, що я читаю в пресі (англомовній, не нашій) і коментарях під новинами (англомовними, не нашими), то в пересічних європейців зараз саме таке відношення до конфлікту в Україні, як я описав вище. Те що нам показують по телевізору, буцім-то нас там гаряче підтримує вся Європа - то все акції місцевих діаспор чи вихідців з України. Просто нам картинку подають під правильним соусом. Зайдіть хоча би на сьогоднішню англомовну сторінку bbc. Там жодної згадки немає про Україну.

Надіюся, цього разу вдасться зібрати не менше грошей і амуніції.

Опубліковано

З танком класна ідея, тільки соляри жре багато і на митниці можуть не пропустити. Треба надувний танк. Теж приверне увагу.

Або стилізувати одне із авто під танк і написати на бортах - сьогодні Донецьк, завтра- Варшава, Прага, Берлін....

Або ще бюджетніше і простіше - купити пару десятків іграшкових танчиків, вчепити на них по маленькому москальскому прапорцю і розставляти їх навколо місця агітації. Можна маленькі лозунгі додати - На Прагу, На Відень, На Краків...

Опубліковано
З того, що я читаю в пресі (англомовній, не нашій) і коментарях під новинами (англомовними, не нашими), то в пересічних європейців зараз саме таке відношення до конфлікту в Україні, як я описав вище. Те що нам показують по телевізору, буцім-то нас там гаряче підтримує вся Європа - то все акції місцевих діаспор чи вихідців з України. Просто нам картинку подають під правильним соусом. Зайдіть хоча би на сьогоднішню англомовну сторінку bbc. Там жодної згадки немає про Україну.
тому і проводиться автопробіг. Серед організаторів немає людей в рожевих окулярах. Якщо б ви уважніше прочитали перший пост, то там все про що пишете ви, описано. Задача стоїть як привернути увагу байдужих, зацікавити проблемою, можливо налякати.
Опубліковано

і ще щоб давали гроші європейці - їй треба показати прозорість і визвати довіру. Бо мабудь все таки там у більшості в свідомості стереотипи.

Опубліковано

Великий надувний танк з аквафрешем на вулицях Варшави, Дюсельдорфа, Берліна і т.д. 100% приверне увагу ;) над цим варо подумати, а ще надувну атомну бімбу і зелені чоловічки!

Опубліковано

і зелені чоловічки!

"Зелених чоловічків" можна фоткі в повний зріст зробити, як на Майдані ставили Майю Москвич , Шибу і Бондаря, коли суд заборонив їм брати участь у мітингах. І теж там розставляти в місцях проведення акцій

Опубліковано

Доброго дня! А чи можна з вами поїхати в дане турне і що для цього потрібно?

тілько обрані.

є ше ідея, жебраками нарядітесь - прокоте, во! в іспанії вже наших били, теперечка ше й в польшах чехіях будуть.

є ше ідея, жебраками нарядітесь - прокоте, во! в іспанії вже наших били, теперечка ше й в польшах чехіях

Опубліковано

якшо треба відео знімати можу помогти безкоштовно

хоча ідея з танком від Ярчика може мати сенс

не знаю, чи технічно можна зробити каркас на машину у вигляді танка чи бтр, розборний

як його використати це вже питання друге але це привернуло би увагу

на рахунок банера, бачив десь ідейку в новинах, не можу знайти

Париж, центр міста, ейфелева вежа, прапор росії, танк і напис, типу, не хочеш щоб так сталось? зупиніть агресора. ну щось таке

ну і можна сфоткати наперед міста де планується автопробіг і зробити такі банери

або великі інсталяції фоток кіборгів, які захищають аеропорт

Опубліковано

Кількість людей обмежена, ну і з репутацією щось зробіть.

Обмежена кількість людей? А якщо я на свому авто поїду?

Опубліковано

Ще ідея

Якби замутити шось в стилі цієї реклами

http://youtube.com/hondavideo

Теми можна вибирати різні. Наприклад "лайфньюз / реаллайф" чи "до сепарів і після" ну і т.д.

Звичайно, відео складно таке зробити то можна фотоінсталяції придумати щоб гортати фотографії. Рамка і дві фото, як дві сторони, на одній одна тема, відгортаєш там інша.

Можна наприклад той самий аеропорт до і після.

Можна і тему автопробіга взяти ДВІ СТОРОНИ чи ТЕМНА СТОРОНА ДОНБАСА

Опубліковано

Ще ідея для флешмоба. Анріал напевно але прийшла в голову. Все умовно, описую як бачу.

Є якийсь великий екран (чи шось подібне) на якому відображаються слова і картинки. Поруч помічена територія чимось, квадрат наприклад. Напис на екрані слоган який дає зрозуміти що чим більше людей тим більше шансів на успіх (ну не знаю щось таке) підслоган можна типу "Зігрій українську армію".

Суть в тому, що чим більше людей заходить в квадрат тим більша сумму зявляється на екрані і поруч те, що можна купити ща ту сумму. Звичайно, напевно десь тоді логічно написати, якби людина пожертвувала.... і вказати мінімальну сумму.

Ну і чим більше людей буде ставати на помічену територію тим більша сумму ставатиме на екрані. І можна якийсь логічний потолок придумати, наприклад, 50 людей стало і досягнутий ліміт, на екрані висвічується якась графіка яка дає зрозуміти, що, якщо всі ці люди пожертвують мінімалку то солдат буде одягнутий та зігрітий на 100%.

Ааааа, я не вмію добре пояснювати, вибачайте шо якось так не внятно але я старався ))

Спершу була ідея складніше, типу якась інсталяція з написом ЗІГРІЙ. Людина підходить доторкається рукою і інсталяція якось реагує (чи підсвічується, чи просто загоряється цирфа 5%) якщо людина доторкається другою рукою то цифра міняється на 10%. Ну і суть десь та сама, що описується вище.

Але, напевно, технічно замутити таке піде стільки грошей шо й не окупиться, грубо кажучи.

Опубліковано

Площа Ринок будь-якого польського містечка.

Вихідний день. Навколо ковбаси, глінтвейн, сувеніри - ринок, як він є.

Раптом звідкись появляється двоє-троє бухих і небритих Вань у ватних тулупах та шапках-вушанках. За спинами у Вань автомати, на боках - пістолети, в руках - гранати, на грудях - георгіївська стрічка. Починають голосно кричати російською, викрикувати погрози: "Гєйропа, вам всєм кранти! Будєтє на нас пахать! Будєтє всє русскій язик учіть! Ми вас научім Путіна любіть!". Стріляють навколо з автоматів (іграшкових, звісно).

В цей час кілька тендітних хлопчат та дівчат з українськими прапорцями намагаються вгамувати буянів. Але внаслідок пострілів більша частина падає на землю. І лише потім під ударами палиць (можна зробити їх з чогось м'якого) п'яні Вані падають теж.

От і пряма алегорія: ми боремося за європейські цінності, за Європу в Україні. Захищаємо свою землю. Але в нас немає зброї. В нас немає медикаментів. Ми не захищені.

На цю сценку треба десяток людей з початковими навиками акторського мистецтва.

Зважаючи на те, що в центрах міст народ ласий на всякі видовища - така театральна постановка матиме ефект.

В якості бонуса кожен бажаючий за 5 злотих може вдарити палкою москаля з акторської групи :) Тільки палку треба реально м'яку робити, бо москалів не наберетеся.

Назву атракціону пропоную на кшталт такої:

"Zapierdole moskala"

Маю шенген-візу. Маю авто. Можу виступити режисером, сценаристом. В принципі, якщо не побриюся тижні два - то й москалем :)

Опубліковано

Можна викласти на землі контури України та Європи.

Москалі сунутимуться зі сходу України, спинятиме їх Україна перед Європою. Чо, правдиво і символічно.

Опубліковано

Площа Ринок будь-якого польського містечка.

Вихідний день. Навколо ковбаси, глінтвейн, сувеніри - ринок, як він є.

Раптом звідкись появляється двоє-троє бухих і небритих Вань у ватних тулупах та шапках-вушанках. За спинами у Вань автомати, на боках - пістолети, в руках - гранати, на грудях - георгіївська стрічка. Починають голосно кричати російською, викрикувати погрози: "Гєйропа, вам всєм кранти! Будєтє на нас пахать! Будєтє всє русскій язик учіть! Ми вас научім Путіна любіть!". Стріляють навколо з автоматів (іграшкових, звісно).

В цей час кілька тендітних хлопчат та дівчат з українськими прапорцями намагаються вгамувати буянів. Але внаслідок пострілів більша частина падає на землю. І лише потім під ударами палиць (можна зробити їх з чогось м'якого) п'яні Вані падають теж.

Ідея,Yarchik, дуже гарна. Але є побоювання, що дійство може не добігти кінця :_02: Поки прийдуть тендітні дівчата і хлопці, поляки можуть по справжньому цих Вань накопати :_02:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...