Перейти до змісту

Комп не бачить телефон

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так, все чайна. Ні з одним ніяких проблем не було.

Коли з флешкою то без проблем, просто в самому телефоні є більше 500 метрів пам*яті і хочу неї забити.

Опубліковано

Так, все чайна. Ні з одним ніяких проблем не було.

Коли з флешкою то без проблем, просто в самому телефоні є більше 500 метрів пам*яті і хочу неї забити.

перша ссилка з гугла от вам і драйвери

Опубліковано

Дякую, але як би все було так просто то теми я не створював би. Може, ще фото допоможе.

До речі, не викладайте файли де просять номер телефона. Цього багато хто не любить, я в тому числі.

post-23702-0-38923000-1416512602_thumb.j

Опубліковано

Дякую, але як би все було так просто то теми я не створював би. Може, ще фото допоможе.

До речі, не викладайте файли де просять номер телефона. Цього багато хто не любить, я в тому числі.

а в чому затик, андроід сам мав би оприділитись,

тим більше 4.2.2 в мене оприділявся як два накопичувача раніше(4.2.2), тепер тупо показкє медіаустройство(kitkat) :(

Опубліковано
Комп не бачить галаксі GT9192 (не флешку, а самого телефона). Треба драйвера, не можу знайти. Тицьніть носом.
Є 2 режими роботи цих девайсів PTP і MPT глянь який в тебе для ХП по любому треба дрова з КІС.

Коли підключаєш, телефон каже що ЮСБ підключено? Якщо ні спробуй інший кабель чи інший порт ЮСБ.

Опубліковано

Ще момент, СДшка є в телефоні?

Деякі телефони не дають доступу до внутрішньої пам'яті коли наявна зовнішня карта.

Опубліковано

Драйвера знайшов, все що треба стоїть а толку нема. Моссг закипає :0155:

Є 2 режими роботи цих девайсів PTP і MPT глянь який в тебе

Де це діло дивитись?

post-23702-0-30808800-1416593867_thumb.j

Опубліковано

Все, я його домучив (точніше він мене :_07: ). Як і казав вся справа була в настройках. Тему можна закривати, всім дякую.

Корисна сцилочка для власників GT9192 - http://forum.china-iphone.ru/vosstanovlenie-proshivanie-sozdanie-bekapa-paka-cwmr-rut-t27579.html

Опубліковано

Саша Иванов, це технічний розділ. Пиши нормально, не вводь людей в оману.

Гэлаккси помоему не очень удачная линейка самсунг, постоянно какие-то проблемы у них.

Лінійка телефонів Samsung на Android - чудово лінійка. Така, там є хороші моделі і не дуже, ала загалом це доволі хороші телефони.

ТС купив кЕтайську підробку і з нею виникли проблеми. Добре, що все успішно вирішилось, але осад лишився...

Здається колись в Правилах було записано, що в технічному розділі забороняється писати щось типу "гелексі", а треба писати Galaxy. Щось не можу знайти відповідної теми.

Опубліковано
ТС купив кЕтайську підробку і з нею виникли проблеми.

Неправильно, з телефоном небуло ніяких проблем. Якщо я не знав як і що налаштувати то це проблема в моєму незнанні, а не в телефоні.

ТЕМА ЗАКРИТА.

Опубліковано

А от Sамая з твоїх повідомлень зробила інший висновок...

Правильно сформульоване питання - половина відповіді. Загалом я радий, що ти розібрався і проблему вирішено.

http://forum.china-iphone.ru/ - доволі непоганий ресурс по своїй тематиці.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...