Перейти до змісту

Магазин комплектуючих в кредит

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть будь ласка де можка купити дешеві комплектуючі з "нормальним" кредитним процентом (не такий як на розетці 100% переплати за рік xD )

Дякую)

Опубліковано

кредити дає не магазин, а банк, зараз навіть підриємці, що займаються продаєжем компютерної комплектухи, можуть спокійно кредитувати, знову таки посередництвом банку

Опубліковано

кредити дає не магазин, а банк, зараз навіть підриємці, що займаються продаєжем компютерної комплектухи, можуть спокійно кредитувати, знову таки посередництвом банку

який магазин чи підприємець працює з банком в якого норм кредитування.

В Луцьку чи взагалі?

можна в Луцьку, можна і по Україні...

Опубліковано

Підкажіть будь ласка де можка купити дешеві комплектуючі з "нормальним" кредитним процентом (не такий як на розетці 100% переплати за рік xD ) Дякую)

Не попий пива 2-3 місяці і курити кинь. Здивуєшся. І купиш хорошу відяху.

Опубліковано

ок, що таке норм кредитування?

Напевно, "безпроцентний" кредит :) Я коли працював продавцем, то найпопулярніше і перше питання було: "А у вас кредит безпроцентний?". Я вже замахався пояснювати, що безпроцентних кредитів немає і бути не може, так як банк - це не благодійна організація, і давати вам гроші в користування "за просто так" ніхто не буде, ви заплатите за користування кредитом так чи інакше. Але наш народ все одно продовжує вірити в казку.

Опубліковано

Але наш народ все одно продовжує вірити в казку.

Ну, просто коли все включено в ціну (усі відсотки і комісії) тоді це здається якось .... не так. Ну ніби й кредит і без зухвалих відсотків.

Це простіше сприймається, ніж вартість товару 1000 грн, а ви переплатите 400 грн. І будете платити по 140 грн щомісяця з відсотками. ОГО 40% - нє не беру.

А коли на ціннику 1400 грн і кажуть що відсотків НЕМА, а платити один йху 140 грн, але ж то без відсотків!! :)

Психологія....

Опубліковано

Підкажіть будь ласка де можка купити дешеві комплектуючі з "нормальним" кредитним процентом (не такий як на розетці 100% переплати за рік xD ) Дякую)

Не попий пива 2-3 місяці і курити кинь. Здивуєшся. І купиш хорошу відяху.

То прийдеться для начала почати пити і курити, шоб за 3 місяця вийшла відяха за 4-5к

Я написав шоб був не такій відсоток як на розетці 100%

Напевно, "безпроцентний" кредит :) Я коли працював продавцем, то найпопулярніше і перше питання було: "А у вас кредит безпроцентний?". Я вже замахався пояснювати, що безпроцентних кредитів немає і бути не може, так як банк - це не благодійна організація, і давати вам гроші в користування "за просто так" ніхто не буде, ви заплатите за користування кредитом так чи інакше. Але наш народ все одно продовжує вірити в казку.

Не 1 раз вже брав техніку в кредит і не переплатив ні 1коп...

Але наш народ все одно продовжує вірити в казку.

Ну, просто коли все включено в ціну (усі відсотки і комісії) тоді це здається якось .... не так. Ну ніби й кредит і без зухвалих відсотків.

Це простіше сприймається, ніж вартість товару 1000 грн, а ви переплатите 400 грн. І будете платити по 140 грн щомісяця з відсотками. ОГО 40% - нє не беру.

А коли на ціннику 1400 грн і кажуть що відсотків НЕМА, а платити один йху 140 грн, але ж то без відсотків!! :)

Психологія....

Брав тєлік 32" за 3900 в кредит на 6 місяців і не переплатив нічого... А в інтернет магазинах він коштував 3999...

Опубліковано

Не 1 раз вже брав техніку в кредит і не переплатив ні 1коп...

є кредит, а є розстрочка.

Кредит - це ти виплачуєш відсотки.

У другому ж варіанті - тобі ціну ділять на рівні частини, і тими частинами ти і платиш.

Опубліковано

ПИТАННЯ.... Де і через якій банк можна купити комплектуючі з невеликою переплатою...?

Дякую за відповіть...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...