Перейти до змісту

Куплю nexus 4 або порадьте що краще купити)

Rodan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І так хочу купити хорошого апарата, кинув очі на 4 нексус, так як від його дизайну просто тащуся(але без слота на флешку якщо чесно трохі не зручно), був в мене недавно 4 11 ревізія але зв'язку з обставинами вимушений був продати(про що зараз жалію), в 4пда бачу що отримає від найближчим часом оновлення до лолі поп, такщо хотів би почути вашої поради що краще взяти, чи можливо 5 нексус?(дизайн правда не дуже), або щось з моторол. Загалом чекаю ваших порад і пропонуйте якщо щось є. Орієнтир зараз в мене на 4 нексус, тому пропонуйте,...

Опубліковано

а яка цінова категорія?

я за моторолкі, був в мене DROID HD, задоволений на 1оо%. а якщо ще макса купити то взагалы батарейка 3.5к робить чудеса)

Опубліковано

є Nexus 4 8Gb. в коробці з повним комплектом та "макулатурою". 2800 гривень. стан нового. якщо цікавить – пиши в приват/лічку

Опубліковано

а яка цінова категорія?

я за моторолкі, був в мене DROID HD, задоволений на 1оо%. а якщо ще макса купити то взагалы батарейка 3.5к робить чудеса)

за 4 нексус 2500 і 16 обов'зково. а якщо щось вище рівнем то бюджет буде інший) теж моторолкі подобаються за якістю, але апарата хочу щоб саме офіційно до лолі поп обновився без танців бубном і рут... тому ще око кинув на моторолу мото х... пропонуйте якщо щось є цікавеньке)

є Nexus 4 8Gb. в коробці з повним комплектом та "макулатурою". 2800 гривень. стан нового. якщо цікавить – пиши в приват/лічку

Дякую за пропозицію)але якби 16-тка була б.

Опубліковано

а що в лолі попі такого особливого?)

ну тоді точно бери Х-са і не прогадаєш, апарат бомба.

Чесно то ще не знаю, не юзав вживу) але оболчка material design дивиться дуже гарно та і люблю нексуси за чисті прошивкі, ну і мото х від гугла це теж супер. Але хотілося б щоб було в наявності в луцьку, такщо буду чекати варіантів :0165:

Опубліковано

в 4пда бачу що отримає від найближчим часом оновлення до лолі поп

Руками прошити мона вже, образ доступний.

ОТА будуть прилітати з тижня що буде, причому на більшість топових апаратів - HTC One M7, M8, Nexus 4-5-6, Moto X, X+1, Droid Turbo, Sony Z і тд ітп....

Опубліковано

в 4пда бачу що отримає від найближчим часом оновлення до лолі поп

Руками прошити мона вже, образ доступний.

ОТА будуть прилітати з тижня що буде, причому на більшість топових апаратів - HTC One M7, M8, Nexus 4-5-6, Moto X, X+1, Droid Turbo, Sony Z і тд ітп....

Що порадите, що краще брати?

Опубліковано

Вам дзвонити чи "лолі попом" бавитись ?

для дзвонити я б не шукав в данній ціновій категорії телефона! і не бавитися, хочу нормального смарта!

Опубліковано

нульцевий Х коштує біля 4000-4300, в повній комплектації

цікавить що буде в наявності в Луцьку) ссилочку можете скинути?

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Нексус 4 файний телефон. Сам взяв недавно, на 16Гб повністю хватає, тількі є одна проблемка з камерою, якщо телефон пару днів не перезагружався, не хочуть зберігатись фотографії, а в основному все грає, вчора обновилось ПО до 5.0.1

Опубліковано

Нексус 4 файний телефон. Сам взяв недавно, на 16Гб повністю хватає, тількі є одна проблемка з камерою, якщо телефон пару днів не перезагружався, не хочуть зберігатись фотографії, а в основному все грає, вчора обновилось ПО до 5.0.1

і які зміни в 5.0.1?

як на мене ще трохі зачекати треба, а тоді оновитися, сиренький ще лоліпоп.

Опубліковано

напиши топ 5 проблем "сирого лоліпопа", чи так просто собі придумав\начитався відгуків школоло з флаями?

Опубліковано

напиши топ 5 проблем "сирого лоліпопа", чи так просто собі придумав\начитався відгуків школоло з флаями?

не бачу смислу з вами спорити, чи щось доказувати!

це моя думка, так як 4пда юзаю активно, і користуваі нексусів пишуть різні відгуки, в кого розхід з батареєю збільшився, в кого ребути бувають, хто своє щось добавляє.

такщо кожен висновки хай робить свої! а, а фраза"чи так просто собі придумав" то ні, не сам, мене до школоло будь-ласка не рівняйте, в тому що ви знавець щодо лоліпоп в мене нема сумнівів, вибачте будь-ласка шо лоліпоп назвав "сирою".

Опубліковано

То навіщо повторювати чужу необ"єктивну писанину, коли немає ніяких власних доказів\аргументів, на тому ж 4дпа до дідька багато "диванних експертів" що, лоліпоп не бачили й одним оком, але успішно множать усякі небилиці.

5.0-5.0.1 - супер, мінімалізм в дизайні, відмінна швидкодія, багато цікавих нововведень: анімація випадаючих шторок, набиралка номера, повідомлення на лок-скріні, тощо.

мінорний нюанс, який тягнеться з 4.х осі, і досі не пофіксений, неможливість запуску камери з включеним ліхтариком (підсвіткою).

Опубліковано

То навіщо повторювати чужу необ"єктивну писанину, коли немає ніяких власних доказів\аргументів, на тому ж 4дпа до дідька багато "диванних експертів" що, лоліпоп не бачили й одним оком, але успішно множать усякі небилиці.

5.0-5.0.1 - супер, мінімалізм в дизайні, відмінна швидкодія, багато цікавих нововведень: анімація випадаючих шторок, набиралка номера, повідомлення на лок-скріні, тощо.

мінорний нюанс, який тягнеться з 4.х осі, і досі не пофіксений, неможливість запуску камери з включеним ліхтариком (підсвіткою).

та якби і не повторюю, висловив те що прочитав.

ясно що був би для тесту апарат на якому можна протестувати і сказати до чого сказав би враження, а так лише відгуки і порти(які нічого не кажуть)

але дизайн лоліпоп дуже таки гарний і арт величезний плюс.

значить помилявся, ну вибачте.

Опубліковано

багато хто юзає шифрування на звонілці?

чи можна подумати воно на ББ літає, ан ніяк ні, заплуговує та ще й як...

Опубліковано

Попробую вкратце описать впечатление о лолижопе:

В роботе так себе, система кушает не только батарею... 4.4.4 стабильнее в разы, новые шторки бесят нереально (нет возможности закрыть все приложения одним кликом) где кнопка? - видимо решили что 10-100 окон проще закрывать по одному :0152: еще и кнопку выключения урезали - ну да, перезагрузка смартфонам ненужна! Минимализм говорите, да пошли они нах с своим минимализмом, прошивка сырая, много приложений корректно не работают, в шторке уведомления проскакивают баги, короче пилить и пилить, снес к чертям после дня использования.

P.S. СМ11 ночнушка и то стабильнее будет, я уже молчу о функционале - и рядом не валялось.

не хочуть зберігатись фотографії

Не должно так быть!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...