Перейти до змісту

Куплю в будь якому стані.

Shipshinka

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Куплю радіолампи, із будь чого, навіть звичайні ТВ лампи. 1грн/кг.

А сьогодні яка ціна?

Зовсім несприятлива, щоб з ними морочитись. Ціна на метал падає, вже протягом місяця.
Опубліковано

4.08. Буду у Луцьку, до обіду. Можете "сплавити" непотрібне.

Під час поїздки, форум не побачу, кому актуально телефонуйте. (номер в статусі)

• 3 місяця потому...
Опубліковано

На роботі назбиралась купа старих внутрішніх БЖ до ПК, старі материнки, CD, DVD та інший хлам.

Можемо здати оптом. Коли будете в Луцьку?

Опубліковано

Теж маю "железо" для вас,пишить

У вівторок 8.12, буду їхати в Луцьк. Приготуйте що маєте, заберу.
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Материнські плати, відеокарти, плати розширення - від 15грн/кг

Принтерні, роутерні і т.п. - від 10 грн/кг

БЖ, приводи, принтери, копіри, кассові апарати, та інша оргтехніка - від 2,5грн/кг

Жорсткі диски - від 5грн/кг

Монітори - 5-10грн за шт.

Можу забрати системні блоки, цілими (якщо нема кому розбирати)з врахуванням вмісту.

Ціни вказані мінімальні, при певних умовах, можуть бути збільшені навіть у два рази(крім моніторів).

Орієнтуюсь на списане обладнання.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Також, крім материнських плат, куплю будь які інші. 

Самі дешевші - телевізійні (радянского виробництва), самі найдорожчі -  з мобільних телефонів або рацій (типу моторолка)

Опубліковано

ЭЄ трохи компютерного хламу зможете забрати?

Так, звичайно. Вкажіть скільки орієнтовно маєте, і що саме. 

а яка зараз ціна на чугун?

Скільки я не здавав, ціна однакова, на всю чорнину. Просто якщо порівняти із іржавою бляхою або копанкою, то на  чугуній або просто важкий метал,  беруть нижчий % на засор.

Останній раз була 2,7, це не моя ціна, а ціна на пункті прийому.

Опубліковано

просто є чугунна ванна ссср, от і думаю чи здати її на брухт чи все-таки реалізувати як виріб?))

на брух трохи жалко, бо стан досить хороший

Опубліковано

є біля десятка материнок дівідіромів і флопіків тоже десь по штук десять + два вінта чи три

Опубліковано

є біля десятка материнок дівідіромів і флопіків тоже десь по штук десять + два вінта чи три

Відписав подробиці, у ПП.

Опубліковано

просто є чугунна ванна ссср, от і думаю чи здати її на брухт чи все-таки реалізувати як виріб?))

на брух трохи жалко, бо стан досить хороший

Якщо знайдеться клієнт, то можна і як виріб. Аби трохи дорожче ніж на брухт. Ванна важить приблизно 100-110 кг.

Опубліковано

Якщо є власникі магазинів, чи люди які мають право голосу в якомусь торгівельному закладі. Можете поставити коробку з написом, що туди можна викінути відпрацьвані батарейки, зарядні пристрої, та телефони. Кажуть що за кордоном це діє. Якщо коробка буде наповнюватись, буду забирати. Батарейки та зарядки, безкоштовно. А мобілкі за 50грн/кг (без акб), або 250грн/кг за плати, без корпусів та дисплеїв. Майстрі, майте на увазі.

Хто працює і сервісному центрі чи майстерні з ремонту комп'ютерів, та викидає не ремонтопридатні плати. Не викидайте, теж куплю.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Нагадую про себе  :rolleyes:

Так не хочеться беззмістовно апати, будь ласка запитуйте в темі, а подробиці можна і в ПП.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Ще приймаєте? Як з вами зв’язатися?

Є купа плат, ламп та радіодеталей (як цілі, так і згорівші).

Також є принтер, обігрівач-дуйка...

• 1 місяць потому...
Опубліковано
7 годин тому, Victor9999 сказано:

Віддам,за вивезення із Ківерець

В Ківерцях ще може довантажити магнітофоном "маяк-233", можливо ще щось знайду...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...