Перейти до змісту

Продам VW Golf VI 2011 р.в. дизель.

sergkots

Рекомендовані повідомлення

Авто не бите, не фарбоване, все робоче. Витрати пального місто 6 л, траса 4 л. Клімат, мультимедіа навігатор RDS 510, коробка механічна. Робити нічого не потрібно. Ціна питання 18998 у.о.

aqb8p.jpg

kxUJt.jpg

xKpQc.jpg

FMuUk.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще тисяч 6 докласти і можна однокімнатну квартиру в Луцьку купити. А для машини, яка проїхала over 100k кілометрів - задорого, красна ціна - тисяч 12-13 максимум, це при умові проходження на СТО. Іто ще не ясно, де стільки вона набігала, якщо в Україні, то реальна ціна ще менша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще тисяч 6 докласти і можна однокімнатну квартиру в Луцьку купити. А для машини, яка проїхала over 100k кілометрів - задорого, красна ціна - тисяч 12-13 максимум, це при умові проходження на СТО. Іто ще не ясно, де стільки вона набігала, якщо в Україні, то реальна ціна ще менша.

ну не 12-13, а район 15 цілком реально.

а Ви, сеолуцьк, авто маєте ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реально за 13.5к можна купити, при умові, що з машиною все в порядку.

Маю, тільки яке це має відношення до цієї теми? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реально за 13.5к можна купити, при умові, що з машиною все в порядку.

Маю, тільки яке це має відношення до цієї теми? :)

а просто цікаво, яке авто і в яку сумму Ви його оцінюєте )

я ринок цей знаю, і живе таке авто за 13.5 можна купити лише в того хто не рахує грошей, або терміново вони потрібні. а така казка буває 1 на сотні продажів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз ринок авто трошки не той, що був роки два назад. Думаю, не мені це Вам говорити :) Хоча ціна на авто залишається за бажанням ТС, а не за моїми рекоммендаціями :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ладно вам спорить.... вы спорите о разнице между 13 и 15 ... 2тыщщи.. :) А человек то хочет 19 :) это даже от 15 где то на 4000 уо. больше ...

К слову тут недавно пассата В6 продавали 2007 года за 15 000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз ринок авто трошки не той, що був роки два назад. Думаю, не мені це Вам говорити :) Хоча ціна на авто залишається за бажанням ТС, а не за моїми рекоммендаціями :)

два роки назад таке авто вартувало 22+к

ціна дійсно завелика, хоча якщо у тс продаж не терміновий, тоді можна зрозуміти.

щодо реальної ціни - район 15к +-

щодо продати в перші тижні - 13.5

Да ладно вам спорить.... вы спорите о разнице между 13 и 15 ... 2тыщщи.. :) А человек то хочет 19 :) это даже от 15 где то на 4000 уо. больше ...

К слову тут недавно пассата В6 продавали 2007 года за 15 000.

а я зараз можу продати 2006 року за 11.5к (правда там нюансиків до ідеалу на 400$), але на них буде торг)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новий в салоні більше 30000 (правда з ДСГ, механіка чуть менше). Пройшло три роки (100000 км) - став 13500. Прикольно, нуачьо, Європа :)

На Мобіле.дє аналогічні в районі 10000 Евро (= 12500 дол.). А ви хочете в Україні за 13500 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новий в салоні більше 30000 (правда з ДСГ, механіка чуть менше). Пройшло три роки (100000 км) - став 13500. Прикольно, нуачьо, Європа :)

На Мобіле.дє аналогічні в районі 10000 Евро (= 12500 дол.). А ви хочете в Україні за 13500 :)

Це б/у авто. Вже краще пару тисяч докласти і прибати новеньке сьоме в базовій комплектації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це б/у авто. Вже краще пару тисяч докласти і прибати новеньке сьоме в базовій комплектації.

Канєха краще, але новеньке в базовій (з дизельком) буде 30000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Канєха краще, але новеньке в базовій (з дизельком) буде 30000.

http://www.atlant-m.ua/cars/stock/?items=5G12DZ (бензин)

~24,5k$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби автор продавав бензиновий, він би поставив, наприклад, 15-16000 і різниця знову була б десятка (ну ладно, дев'ять :) ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби автор продавав бензиновий, він би поставив, наприклад, 15-16000 і різниця знову була б десятка (ну ладно, дев'ять :) ).

Я про те, що різниця між новим та б/у авто дуже зхожого класу і марки дуже мала. Тому ціна завищена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я про те, що різниця між новим та б/у авто дуже зхожого класу і марки дуже мала. Тому ціна завищена.

Ще раз і повільно: різниця між дизелями буде +/-10000. І навіть між цією і бензиновим варіантом за вказаним посиланням складе 6000, але ж порівнювати треба чесно (дизель з дизелем, навіть у самій бомжатській комплектусі).

Зазор 10000 (та хай навіть 6000) доларів - це дуже мало? Я звісно знав, що в Луцьку багато олігархів, просто не думав, що вони на борді зареєстровані :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зазор 10000 (та хай навіть 6000) доларів - це дуже мало? Я звісно знав, що в Луцьку багато олігархів, просто не думав, що вони на борді зареєстровані :)

Якщо людина має на авто 20к$, то +/- 5k$ для того, щоб зробити вибір між новою та б/у завжди знайде, імхо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ау, тема про продаж, а не обговорення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це авто із серії сів та поїхав. На 90 тис. мінявся ремінь, 105 тис. масло та всі фільтра. Наступна заміна на 120 тис. Плюс два комплекти резини. Масло завжди заливалось яке потрібно по допуску, паливний фільтр мінявся разом із маслом, так само і салонний. Кондиціонер перевірявся та чистився цього року. Я не перекуп - я власник. Лічильник не нулився - це чесний пробіг авто. Будуть пропонувати авто із таким же пробігом - подивіться уважно на руль, наскільки він затертий від рук. Звичайно за ці гроші можна купити й новий автомобіль - головне який і скільки він потім із власника витягне ще грошей на ТО та паливо. Можна б/у - те ж саме + ремонти. А це реальна надійна та економна робоча конячка. Підвіска чудово витримує наші реалії - на 90 тис. робив у Жені на Мамсурова діагностику та маленький ремонт на 310 грн - і це за весь час експлуатації. Єдине авто, що настільки стійко переварює наші дороги із тих, що мав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так на ринку Гольф 2 кінець 80-х початок 90-х в кращому стані серед йому подібних, цінять 3000-4000$. Не факт, що купляють, скоріш навпаки. Але ціна є ціна, хочеш купляєш, не хочеш не купляєш, хочеш нову, хочеш б/у, хочеш квартиру.

Продавець коли ставив ціну, я думаю все обміркував, і знає ціни та ситуацію на ринку, і для нього ця ціна нормальна.

Так виходить, що продавець хоче продати дорожче, а покупець купити дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова ціна 18897$.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Віддам за 17 777 $

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віддам за 17 777 $

Добрий вечір,

Оголошення на http://auto.ria.com присутнє?

Більше фото можна?

VIN code в приват можна?

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого... майже 300 000 грн....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...