Перейти до змісту

Шукаю бригаду для буріння свердловини.

VoKu

Рекомендовані повідомлення

Порекомендуйте, з власного досвіду, кого найняти для буріння свердловини на питну воду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пошуком спробуйте скористуватись - тут неодноразово це питання обговарювалось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порекомендуйте, з власного досвіду, кого найняти для буріння свердловини на питну воду

шукайте не в кого дешевше а в кого наявні всі документи...

і які дають "бумажку" після виконання своїх робіт, бо всяке в житті буває а потім шукай вітра в полі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

095 5755705 Саша

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0506664578 Віктор, мені бурив скважину, толковий чоловік, думає головою, рекомендую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

то напишіть кого найняли і скільки це вам коштувало, і чи задовлені виконаними роботами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0506664578 Віктор, мені бурив скважину, толковий чоловік, думає головою, рекомендую

Цей толковий чоловік 1,5 місяця обіцявся приїхати бурити. Домовилися про ціну труби і роботи. «Наперед платити щось? – Ні, ми ж серйозні люди. Буде вода тоді заплатиш». Після виїзду на ділянку пройшло добрих 1,5 місяця, якщо не два. Періодично надзвонював, а він все обіцявся на наступний тиждень. Аж поки не набридло, і не почав шукати інших. Більшість пропонувало пластикові труби на відміну від Віктора, який ставить оцинковану. Одне з підприємств наголошувало, що в районі Жидичина, і так багато заліза, а ця труба його вміст буде підсилювати. Перевірити слова не маю можливості, але тут на форумі теж читав, що хтось пише, що оцинковані труби не рекомендують для питної води... Але це не все. Коли я вже вирішив робити в інших, об’явився Віктор і сказав, що готовий приїхати. Але вже ціна на трубу стала в 1,5 рази дорожча. Наголошую, що коли протягом цього довгого періоду очікування додзвонювався до нього (тільки з інших операторів, бо з мого номера не брав) він запевняв, що труба для мене куплена ще по старих цінах.

ПС одна з причин, чого не приїжджає:

- Загрузла машина

- Так ви ж мені спеціальною установкою мали бурити, а не машино?

- Ну дай час, з нею теж треба розібратися….. Маю проблеми з бусом

- Коли ми з вами зустрічалися, мені було не спішно, а тепер вже вся затримка в свердловині.

- Ну давай що б точно, на наступний четвер, через тиждень, вранці ми в тебе.

Ні в четвер, ні в п’ятницю не брав ні трубки, ну і ясно, що не приїхав.

Якщо щось дуже не виходить, значить вищі сили оберігають

Я б паро разів подума перед тим, як до нього звертатися не серйозна людина і крапка. Хоча й знайомі його рекомендували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цей толковий чоловік 1,5 місяця обіцявся приїхати бурити. Домовилися про ціну труби і роботи. «Наперед платити щось? – Ні, ми ж серйозні люди. Буде вода тоді заплатиш». Після виїзду на ділянку пройшло добрих 1,5 місяця, якщо не два. Періодично надзвонював, а він все обіцявся на наступний тиждень. Аж поки не набридло, і не почав шукати інших. Більшість пропонувало пластикові труби на відміну від Віктора, який ставить оцинковану. Одне з підприємств наголошувало, що в районі Жидичина, і так багато заліза, а ця труба його вміст буде підсилювати. Перевірити слова не маю можливості, але тут на форумі теж читав, що хтось пише, що оцинковані труби не рекомендують для питної води... Але це не все. Коли я вже вирішив робити в інших, об’явився Віктор і сказав, що готовий приїхати. Але вже ціна на трубу стала в 1,5 рази дорожча. Наголошую, що коли протягом цього довгого періоду очікування додзвонювався до нього (тільки з інших операторів, бо з мого номера не брав) він запевняв, що труба для мене куплена ще по старих цінах.

ПС одна з причин, чого не приїжджає:

- Загрузла машина

- Так ви ж мені спеціальною установкою мали бурити, а не машино?

- Ну дай час, з нею теж треба розібратися….. Маю проблеми з бусом

- Коли ми з вами зустрічалися, мені було не спішно, а тепер вже вся затримка в свердловині.

- Ну давай що б точно, на наступний четвер, через тиждень, вранці ми в тебе.

Ні в четвер, ні в п’ятницю не брав ні трубки, ну і ясно, що не приїхав.

Якщо щось дуже не виходить, значить вищі сили оберігають

Я б паро разів подума перед тим, як до нього звертатися не серйозна людина і крапка. Хоча й знайомі його рекомендували.

дивно читати це, то му що в мому випадку все було виключно культурно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені теж його рекомендували, як нормального. А ось що вийшло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анатолій 0507884766

можу порекомендувати ціну на трубу 125 діаметром пластик, фірма виробник валром по 175 грн/м, цей толік такою трубою робить скважини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

096 168-00-85, труба 125мм пластик...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж дуже актуально для мене!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Підійму тему. Рекомендуйте будь-ласка толкових спеціалістів. Всі що вище перераховані або зайняті або не відповідають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...