Перейти до змісту

Качественные наушники

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

собсно хочу прикупить наушники к MP3 плееру, незнаю только что лутше что хуже, мне нужно что бы был качественный звук, кто что думает по этому поводу?

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

KOSS Sporta Pro

Что-то вот такое

Небольшие. Можно носить их на голове, можно на затылке. Складываются в ничто - удобно в кармане таскать :)

Звук для такой цены очень и очень хороший. А в сочетании с качественым плейером (например, у меня эти уши и iRiver) - жесть просто :)

Все капельки нервно курят в стороне - никогда они не будут передавать низкие частоты нормально, гы :(

Кстати, и низкие, и высокие, и средние частоты воспроизводятся правильно, чётко и без искажений.

Оч.рекомендую :)

Опубліковано

А от мене цікавлять навушники, в яких можна спати. Я часто використовую телефон як плеєр коли лягаю спати, і музику слухаю через навушники, щоб не заважати іншим домашнім. Але стандартні навушники від телефона не тримаються в вухах і вилітають :)

Порадьте якісь навушники, які не вилітають з вух або в яких є поголів'я, але щоб вони не заважали, коли голова лежить на подушці :friday:

Опубліковано

Я тоже мучаюсь этим вопросом... Пока единственный вариант вижу - вот такой Зенхайзер, крепится на каждое ухо отдельно, почти как прищепка - но надо проводить тест-драйв на подушке. Если получится - поделюсь впечатлениями :)

Опубліковано
А от мене цікавлять навушники, в яких можна спати. Я часто використовую телефон як плеєр коли лягаю спати, і музику слухаю через навушники, щоб не заважати іншим домашнім. Але стандартні навушники від телефона не тримаються в вухах і вилітають :)

Порадьте якісь навушники, які не вилітають з вух або в яких є поголів'я, але щоб вони не заважали, коли голова лежить на подушці :beer:

зачем покупать новые наушники? когда в уши вставиш наушники,то заклей их (уши) скочем. говорят помогает :friday:

Опубліковано
Sennheizer HD 580

На голові не відчуваються...

А если голова на подушке крутится - они спадают или нет?

Опубліковано

Plum, посмотри Sennheiser CX 300, там специальные резиновые вставки 3 разных диаметров под любые уши в комплекте - чтоб крепко держались ;) (хотя конечно не только у них, но мне именно эта модель больше всего по душе) - я себе такие буду брать.

Опубліковано

Щоб не розпочинати нової теми... Порадьте хороші навушники для домашнього прослуховування, за комп’ютером. Такі щоб були більшменш довговічні ;) і видавали якісний звук, бажано до 300грн.

потріть пост№12

Опубліковано
Щоб не розпочинати нової теми... Порадьте хороші навушники для домашнього прослуховування, за комп’ютером. Такі щоб були більшменш довговічні ;) і видавали якісний звук, бажано до 300грн.

Купив собі Sennheiser HD202.

Дуже радий.

Ціна десь 130 грн.

http://www.prodj.com.ua/index.php?i=1&t=144&tb=5

Опубліковано
Щоб не розпочинати нової теми... Порадьте хороші навушники для домашнього прослуховування, за комп’ютером. Такі щоб були більшменш довговічні :) і видавали якісний звук, бажано до 300грн.

Хороший вибір буде Sennheiser HD 205.

Відрізняються дуже добрим подавленням зовнішніх шумів.

Звук супер, + зручна конструкція.

Опубліковано
Купив собі Sennheiser HD202.

Дуже радий.

Ціна десь 130 грн.

http://www.prodj.com.ua/index.php?i=1&t=144&tb=5

в мене тож такі. Навушники супер, але в них спати - просто жесть :o

як на мене для таких випадків можуть підійти SENNHEISER CX 300

Опубліковано
зачем покупать новые наушники? когда в уши вставиш наушники,то заклей их (уши) скочем. говорят помогает :)
Отримуєш попередження. Якщо до 25 грудня не викладеш сюди своє фото з навушниками і заклеєними скотчем вухами (як підтвердження корисності твоєї поради), то отримаєш бан на місяць, до 25 січня за пораду, яка може зашкодити здоров'ю довірливих читачів форуму.

2 All:Чесно кажучи HD-580 якісь надто масивні... не уявляю як в них спати на боку ;)

Я чомусь більш схольний був до вух на зразок Sennheiser PMX 70 Sport або Sennheiser PX 10. Відговоріть мене ;)

Опубліковано
А де брав ?

Брав у atoller'a. :)

М-да... Мені це нічого не говорить

давайте з такими розмовами в приват. Останнє китайське попередження.
Опубліковано

не знаю.. але мені здається, що в навушниках спати не реально ;)

хіба шо не повертати голову на бік...

2 Plum

я тут не причом :)

Опубліковано

Не на боку, на спині. Можна заснути та не почути. Або вирвати їх з роз"єму, не звернувши увагу... Правда, я вже навчений :). Навіть з дешевого МП3 - звук цікавий. А вже з середнього КПК - вже розумієш, що 256 відрізняється від 320 суттєво, але все це значно гірше СД...

Правда, Hd-515 теж грають живо, відчувається кров, але там погано зроблено кріпленя на голову, хоча це відносно...І ціна лише 450 грн

Опубліковано

цікавить саме варіант, який не буде заважати спати в будь-якому положенні. На спині мені спати протипоказано -- я хроплю, і тоді навушники потрібно буде купувати всій родині, а не тільки мені :)

Нинішні "вуха" від Nokia саме такі, спати на боку не заважають, а проблема тільки в тому що в вухах вони не тримаються. Колись ще здається "банани" KOSS були з наконечниками з цікавого матеріалу -- їх потрібно було зжати, вставити в вуха, і вони там розпрямлялись, набираючи форму вушного каналу, і після цього з вух не випадали. Зараз щось таке пропонується?

Не виривати провід вже навчений, кручусь уві сні "правильно" ;)

Опубліковано

На жаль, не маю такого досвіду :)

Слухати на боці... ;)

Всі маленькі вушка, незалежно від ціни, грають значно гірше своїх великих братиків...

Хоча люди щось там казали про Коси-Плуги, але інші, які слухати люблять, не радили таку штуку...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...