Перейти до змісту

хто знає де можуть перешити салон?

nicolay

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
хто знає де можуть перешити салон? у мене BMW 520 сідушкі порвані треба перешити всі .

Мені здається дешевше купити інші сидіння і зад.диван.

Якого року БМВ?

Опубліковано

alex1973, согласен. ну ладно еще на жигулях/москвичах можно перешивать для экономии, но на бэхе.. разве что есть желание сделать что-то уникальное, по собственному заказу

Опубліковано

Адресс:

# ул. Шевченка, 8

с. Рованцы, Луцкий р-н, Волынская обл.

Контактные телефоны:

# +380 332 707284

# GSM: +380 67 765 4806

спробуй з ними звязатися

Опубліковано

80502117948 Костя. Перетягивал диван теще, но говорил что основной профиль перетяжка сидений.

Опубліковано
alex1973, согласен. ну ладно еще на жигулях/москвичах можно перешивать для экономии, но на бэхе.. разве что есть желание сделать что-то уникальное, по собственному заказу

Я саме перешивав на БМВ. Це було в 2004 році, БМВ Е-39 1998р.в. Якістю дуже задоволений. А на рахунок дешевше купити не згідний. Б/в салон на БМВ коштує 1000 у.о. І буде не набагато кращий за той що вже є. Я перешивав шкіру. Якість дуже хороша, практично новий салон. До речі, вони можуть просто реставрувати старий салон. Підбирають потрібний матеріал і міняють. Рекомендую.

Опубліковано

В суботу цілий день проїздив в пошуках і знайшов найдешевше і по якості теж влаштовує.

Отже якщо це питання когось цікавить ,то можу сказати ,що на 40-кв. перешивають і перетягують класно салон - 155$(простим матеріалом), 225$- замінник,

100$- потолок теж замінником.

На Роварцях - це все дорожче.

на ГПЗ- ще дешевше як на 40-кв. но потолкі замінником не обтягують.

Опубліковано
А кермо шкірою там обшивають? Якщо ні то хто зає де обшивають?

(050)8085718 Валера (в районі повороту на замкову з пл.Злуки)

декілька разів звертався, завжди успішно. Рекомендую.

Він і салони перешиває, але недешево.

• 3 року потому...
Опубліковано

Також цікавить перетяжка салону авто шкірою, хто в Луцьку цим займається професійно (тобто якісно), а не так як усі для базару. Наперед дякую.

Опубліковано

Shkoder (21-12-2007, 5:00) писал:

Я саме перешивав на БМВ. Це було в 2004 році, БМВ Е-39 1998р.в. Якістю дуже задоволений. А на рахунок дешевше купити не згідний. Б/в салон на БМВ коштує 1000 у.о. І буде не набагато кращий за той що вже є. Я перешивав шкіру. Якість дуже хороша, практично новий салон. До речі, вони можуть просто реставрувати старий салон. Підбирають потрібний матеріал і міняють. Рекомендую.

в самого бмв е39, мпакет. салон стоїть рекаро комфорт електро з памятю. шкіра вже правда в зношеному стані. цікавить теж перетяжка шкірою, і потолка чорною тканиною!

можеш викласти фото свого перетягнутого салону?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...