Перейти до змісту

Реалії життя! Луцьк

Galiant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ви думаєте, що це так в усіх дворах по Луцьку?

Ви думаєте, що це думка усіх жителів цього будинку?

Один "підстреляний" повісив табличку, а ви відразу "реалії Луцька", "українська натура".

Опубліковано

Один "підстреляний" повісив табличку, а ви відразу "реалії Луцька", "українська натура".

Як би це більшості не сподобалося, то б і зірвали б вже ту табдичку, а так напевне всі ЗА!!!

Ось в паралельній темі машинам вікна вибивають якщо щось не подобається, то табличку думаю набагато легше можна було б зірвати!

Опубліковано

Воно ніби дико, але якщо батьки зробили для дітей майданчик, прибрали територію, а отримали замість тихого відпочинку районний парк розваг, де до вечора одні діти, а вночі чуть постарше. Я їх впринципі розумію. Коли у нас під під'їздом була лавочка, вона як магніт притягувала гопкомпанії бехарів, що зранку, що вночі. Прийшлось лавку в під'їзд занести від гріха подалі. Це наші реалії.

Опубліковано

Все має дві сторони.

Так з одної це не гарно. Як так..це ж не приватний двір..

А з іншої...Є двір де люди з будинків навколо завжди граються з дітьми. Вони своїм коштом облагородили цей двір. поставили гойдалки, пісочницю, лавки і т.д.

І тут раз- сюди стали ходити діти з сусідніх дворів, бо ж в них пуст оа тут все гарно і діти мають чим зайнятись. Своїм дітям неможна погратись бо поналізла купа чужих. Так питається для чого люди старались? щоб зробити чужим дітям добре?

Так і народ в нас неадекватний... Все що не зробив за свої гроші -можна знести і знищити.

Опубліковано

Коли у нас під під'їздом була лавочка, вона як магніт притягувала гопкомпанії бехарів, що зранку, що вночі. Прийшлось лавку в під'їзд занести від гріха подалі. Це наші реалії.

Там написано про діток, а не про бухарів.

А діти є діти, то значить і ти такий самий як і ті що повісили, тоді що ви хочете від депутатів чи високих чинів, що вони парканами високими обгороджуються, ходять у свої спеціальні вищі навчальні чи середні заклади для мажорів, вони напевне рахують так як ви, що їм бомжі (простий люд) бухарі нахрен не потрібний!

П.С. Люди заслоговують на ту владу що мають!

Опубліковано

Це двір між школою № 26 і Слоном.

Жив колись в одному з будинків цього двору. Усім вистачало місця, ніяких проблем не було... Ми ходили "в гості" в інші двори, до нас приходили. Таку табличку явно вивісив якийсь обмежений жлоб. Тим більше не розумію, що вже там аж такого є, що іншим дітям зась ?!

Опубліковано

В нас поки не вийде як закордоном і поясню чого. В радянські часи квартири отримували всі і багаті і бідні, причому поряд на одній площадці і кожен будував своє життя з свого світогляду. Одні бухають, засирають сміттям, мочою під'їзди, інші стараються облагородити під'їзд, помалювати стіни, замітають і миють сходи. І нічого тут не зробиш, як не заставиш людей бути однаковими у всьому.

На Заході комунізму не було і безкоштовно нерухомість ніхто не роздавав. Ти або багатий і купуєш собі житло за великі гроші, або бідний і орендуєш все життя, а за твоїм домом дивиться власник. Тому там всюди чисто і охайно, бо все комусь належить і він за ним глядить.

У нас в багатьох уявлення про своє закінчується дверями в квартиру і хоча людина в ній проживе все життя, але коридор, ліфт чи сходову клітку прибирати ніколи не буде, максимум поганить жек і владу.

Опубліковано

Коли у нас під під'їздом була лавочка, вона як магніт притягувала гопкомпанії бехарів, що зранку, що вночі. Прийшлось лавку в під'їзд занести від гріха подалі. Це наші реалії.

Там написано про діток, а не про бухарів.

А діти є діти, то значить і ти такий самий як і ті що повісили, тоді що ви хочете від депутатів чи високих чинів, що вони парканами високими обгороджуються, ходять у свої спеціальні вищі навчальні чи середні заклади для мажорів, вони напевне рахують так як ви, що їм бомжі (простий люд) бухарі нахрен не потрібний!

П.С. Люди заслоговують на ту владу що мають!

Ні, не такий. В нашому дворі такої таблички ніхто не вішав, на драбинках гопота пила пиво, а на качельках гойдалися бляді, моя дитина в той двір не виходила, сиділа в квартирі.

Опубліковано

Як би це більшості не сподобалося, то б і зірвали б вже ту табдичку, а так напевне всі ЗА!!!

Більшості, чесно кажучи, до спини- написано та й написано))) Питання в другому - що спонукало автора цього напису на створення подібної таблички?
Опубліковано

Мене більше цікавить, якщо "чужа" дитина таки прийде в той двір? Автор написаного що буде робити? Вижене? Наб'є? Викличе міліцію?

Опубліковано

Мене більше цікавить, якщо "чужа" дитина таки прийде в той двір? Автор написаного що буде робити? Вижене? Наб'є? Викличе міліцію?

Не думаю , що автор таблички дійде до таких крайнощів як побиття дитини..... Тай заппамятати всіх дітей, як що будинок багато підїздний майже не можливо))) Скорше, цей напис був більше як "лякачка".
Опубліковано

Раз хватило ума табличку пришпіндьорити,то там політ фантазії безкрайній,але крику,по любому на весь двір буде!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...