Перейти до змісту

У нас сьогодні подали тепло, а у вас?

bumbuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

чуть теплі батареї дали дух в квартирі....і вже тепло, а починати смажити поки змісту не має....люди почнуть у вікна випускати спалений газ!!!

Опубліковано

Кравчука 16 перший підїзд і не видно і не чути...(тепла). Біля батарей опалення можна зберігати продукти. Не зіпсуються. Але лічильник на оплату "цього тепла" ВЖЕ ВКЛЮЧЕНИЙ!!!!!!

Опубліковано

Молоді 6, обігрівач працює цілодобово :-), Луцьктепло, чи хто там тільки вчора розкопки завершили, надіюся сьогодні будуть теплі батареї

Опубліковано

якшо у себе на поверсі дома на 5 поверсі поставити спускачі то не буде завоздушення ????і у себе буде тепло? а то завоздушення є не гріє як треба.

Опубліковано

Наливайка, подали щось типу тепла.. Батареї на пару градусів тепліше ніж були. Коротше, Юкрейн. Ватнікі були праві - будем грітися дровами.

Опубліковано

значить мій сусід значть правий давно, поставив собі котла і має і опалення і воду, і послав всіх ше в 2004році

видно знав

Опубліковано

як боротись із завоздушенням, у сусідів теплі батареї у мене не сильно. не спускають сусіди

Опубліковано

В мене на кухні батарея гаряча , в кімнаті зовсім холодна .

Розвоздушували? є купа сусідів "памороків" які навіть не розуміють значення цього слова!!

Опубліковано

В мене на кухні батарея гаряча , в кімнаті зовсім холодна .

Розвоздушували? є купа сусідів "памороків" які навіть не розуміють значення цього слова!!

Напевне що ні .

В тому році все було добре відразу =)

В себе в квартирі розвоздушки не знайшов , тут просто труба і батарея .

3 поверх 9-поверхівки

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...