seolutsk Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:03 #26 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:03 NexyЗапрошуйте до себе ще раз "спеціалістів", якщо вже так дуже треба стабільний інтернет, то прийдеться один день дома посидіти.
Nexy Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:04 Автор #27 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:04 Nexy Запрошуйте до себе ще раз "спеціалістів", якщо вже так дуже треба стабільний інтернет, то прийдеться один день дома посидіти. Я запрошую а вони не приходять
seolutsk Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:08 #28 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:08 Ну з того, що Ви написали, тільки один раз вони приходили. Вас не було вдома. Подзвоніть ще раз, скажіть, що ситуація не змінилась, Ви платите гроші, якщо ні - то відмовляйтесь та і все. В нас ринкова економіка, якщо щось не подобається - відмовляйтесь та й все. Але я б на Вашому місці нормально поспілкувався б з оператором, а ще краще - зайшов до них та написав би чи заяву чи щось таке, щоб були докази того, що Ви звертались у підтримку, щоб дивним чином потім не виявилось, що Ви до них не звертались. Наберіться терпіння, я бачу, Ви з ЖЕК-ами ще не спілкувались зовсім
Nexy Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:13 Автор #29 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:13 Ну з того, що Ви написали, тільки один раз вони приходили. Вас не було вдома. Подзвоніть ще раз, скажіть, що ситуація не змінилась, Ви платите гроші, якщо ні - то відмовляйтесь та і все. В нас ринкова економіка, якщо щось не подобається - відмовляйтесь та й все. Але я б на Вашому місці нормально поспілкувався б з оператором, а ще краще - зайшов до них та написав би чи заяву чи щось таке, щоб були докази того, що Ви звертались у підтримку, щоб дивним чином потім не виявилось, що Ви до них не звертались. Наберіться терпіння, я бачу, Ви з ЖЕК-ами ще не спілкувались зовсім Телефонував, сказали що прийдуть ще. Не сподобалось те, що я спитав коли вони мають прийти і вони сказали що зателефонують...але дзвінку я не отримав, вони просто прийшли десь до 12 (саме час коли всі сидять вдома) побачили що нікого нема і пішли... досить розумно зробили. Ну з того, що Ви написали, тільки один раз вони приходили. Вас не було вдома. Подзвоніть ще раз, скажіть, що ситуація не змінилась, Ви платите гроші, якщо ні - то відмовляйтесь та і все. В нас ринкова економіка, якщо щось не подобається - відмовляйтесь та й все. Але я б на Вашому місці нормально поспілкувався б з оператором, а ще краще - зайшов до них та написав би чи заяву чи щось таке, щоб були докази того, що Ви звертались у підтримку, щоб дивним чином потім не виявилось, що Ви до них не звертались. Наберіться терпіння, я бачу, Ви з ЖЕК-ами ще не спілкувались зовсім Телефонував, сказали що прийдуть ще. Не сподобалось те, що я спитав коли вони мають прийти і вони сказали що зателефонують...але дзвінку я не отримав, вони просто прийшли десь до 12 (саме час коли всі сидять вдома) побачили що нікого нема і пішли... досить розумно зробили.
sanbOK Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:15 #30 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:15 Nexy, ти явно вчишся не там, де треба, і не так, як треба. Ну а ти пишеш не там де треба На відміну від Вас він закінчив спеціальність "комп системи та мережі" з дипломом спеціаліста. Так, що говорити лишнього не тра. Nexy якщо ви виключаєте можливі проблеми з роутером то чому не догадалися замінити мережеву карту на пк чи позичити в когось ще якийсь пристрій і на ньому покористуватися??? Та й взагалі на скільки мережа піднімається??? 100/10 мегабіт??? Халф чи дуплекс??? Бо з того, що я бачу це проблема одна з двох або в вас мережева глюкає або в провайдера порт... але напевне всетаки ваша мережева... ну на конектор, кабель чи не пошкоджений я вже не говорю... Ви ж "спец" на те вчитеся і все провірили як нада Через ~2 тижні після встановлення інета замінили порт. Проблеми в нього так і залишились. Помилок на порту 0 (ніяких взагалі). Порт зараз 100 мб фулл дуплекс (якщо дивитись зі свіча), але зараз кабель в роутері. Тому я ХЗ як в нього там мережева працює.
Nexy Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:20 Автор #31 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:20 Nexy, ти явно вчишся не там, де треба, і не так, як треба. Ну а ти пишеш не там де треба На відміну від Вас він закінчив спеціальність "комп системи та мережі" з дипломом спеціаліста. Так, що говорити лишнього не тра. Nexy якщо ви виключаєте можливі проблеми з роутером то чому не догадалися замінити мережеву карту на пк чи позичити в когось ще якийсь пристрій і на ньому покористуватися??? Та й взагалі на скільки мережа піднімається??? 100/10 мегабіт??? Халф чи дуплекс??? Бо з того, що я бачу це проблема одна з двох або в вас мережева глюкає або в провайдера порт... але напевне всетаки ваша мережева... ну на конектор, кабель чи не пошкоджений я вже не говорю... Ви ж "спец" на те вчитеся і все провірили як нада Через ~2 тижні після встановлення інета замінили порт. Проблеми в нього так і залишились. Помилок на порту 0 (ніяких взагалі). Порт зараз 100 мб фулл дуплекс (якщо дивитись зі свіча), але зараз кабель в роутері. Тому я ХЗ як в нього там мережева працює. Нічого не маю проти вашого друга, але його повідомлення сприймаю як образу і я думаю ясно чого. Якщо ви все бачите, давайте сьогодні покористуюсь ноутбуком з прямим підключенням без роутеру і ви тоді зможете побачити в чому проблема. Вона з'являється десь після 18-19:00.
seolutsk Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:27 #32 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:27 NexyТе, що опрокинули з звінком - то так, Ви тут праві. Але ж Ви маєте бути зацікавлені в хорошому інтернеті, а не вони. Якщо ж по кінцевому випадку інтернет так і не стане нормальним, то звоніть на підтримку і скажіть, що хочете поспілкуватись або з начальством або з тех відділом. Останні, до речі, набагато адекватніші та допомагають, звичайно, якщо Ви технічно грамотний.
milana Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:27 #33 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:27 блін, народ, ну ви забембали їйбогутільки в когось якісь проблеми як знайдуться вумніки з фразами "то в тебе проблеми", "ти тупий", "ти не так вчишся і взагалі не так живеш" і т.д.. Якого фіга ви лізете зі своїми висєрами у кожну тему? Навчіться бути людьми або захлопніть свою пельку в кінці кінціві чого це наші провайдери, жеки, сантехніки і інші вважають що людина має сидіти вдома цілий день і чекати їх приходу як божого благословіння? нам до Європи як до неба рачки
seolutsk Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:29 #34 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:29 Ave Ukrtelekom !!! Хороший провайдер тот, чей телефон не помниш Ага) блін, народ, ну ви забембали їйбогу тільки в когось якісь проблеми як знайдуться вумніки з фразами "то в тебе проблеми", "ти тупий", "ти не так вчишся і взагалі не так живеш" і т.д.. Якого фіга ви лізете зі своїми висєрами у кожну тему? Навчіться бути людьми або захлопніть свою пельку в кінці кінців Ситуація в тому, що користувачу набагато простіше в себе виявити проблему, чім замовляти "спеціалістів" та чекати їх невідомо скільки, та ще й не факт, що вони прийдуть. Тому така реакція..
Nexy Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:39 Автор #35 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:39 Nexy, якщо не хочеш образ - не оголошуй свою спеціальність і свою зарплату. Як і багато інших користувачів, я тобі раджу розпочати пошук проблем з своєї свого роутера і комп'ютера. До чого тут взагалі це? Я просто описав чим займаюсь і що це важливо для того щоб надалі уникати повідомлення типу - "Я думав у вас справжня робота а ви просто тут в танчики граєтесь" Ну і знову таки пишу що перепробував всі варіанти.. Почитав трохи в інтернеті про програму PingPlotter і буду її сьогодні використовувати.
Nexy Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:58 Автор #36 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 12:58 Nexy, походи ще по сусідах, запитай, чи є в людей схожі проблеми.Цього не робив, треба буде
guest Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 13:17 #37 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 13:17 Nexy, напиши тут, що "привіз з Китаю відро крутєйшого пива" вони ще сьогодні ввечері припруться до тебе "інтернет ладити"
Nexy Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 13:26 Автор #38 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 13:26 Nexy, напиши тут, що "привіз з Китаю відро крутєйшого пива" вони ще сьогодні ввечері припруться до тебе "інтернет ладити" Тоді і не тільки вони прийдуть
shvezigor Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 14:04 #39 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 14:04 В мене теж, частенько були з ними проблеми. Перейшов на Київстар і вже рік стабільно. Крім інтернету має бути ще сервіс, і швидкість усунення проблеми.
snouden Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 14:07 #40 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 14:07 Беремо в приклад гру "World of Tanks", коли користувався датагрупом то пінг середній в мене був 20-30 дуже рідко 40.. користуючись Київстаром він дотягував до 80 але середній був десь 60-70. У свій час ми грали в бліцкріг, я теж брав участь в турнірах.. Правда, більше кустарних (тоді - а це 10 років назад), не все так було розвинено. Так от, у мене пінг ніколи не був нижче 500-600, а були люди які грали з GPRS і в них пінг не опускався за 1000. Безлагової гри я не бачив ніколи, і напевно - вже не побачу, т.як сервер GameSpy півроку назад закрили.
Nexy Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 17:15 Автор #41 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 17:15 Короче що треба було доказати? Все як і було, зараз 19:55 і вже неодноразово пропадав інтернет. І до чого тут роутер коли він зараз виключений а кабель на пряму підключений до комп'ютера зі справною с.картою. Взагалі все якось не логічно.. ви кажете що проблема з с.картою хоч вона і не до чого так як роутер тоді повинен би був роздавати wifi в разі несправної карти інтернет був би наприклад на телефоні тобто роутер би роздавав wifi і все було би добре але не в мене так як інтернет пропадає взагалі. Або ж тоді навпаки, кабель був би підключений до комп. і інтернет не пропадав би.. в разі чого зрозуміло було би що проблема з роутером. І можна навіть не писати що тоді проблема і в роутері і в карті так як це вже просто маячня!
madkot Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:27 #42 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:27 Короче що треба було доказати? Все як і було, зараз 19:55 і вже неодноразово пропадав інтернет. І до чого тут роутер коли він зараз виключений а кабель на пряму підключений до комп'ютера зі справною с.картою. Взагалі все якось не логічно.. ви кажете що проблема з с.картою хоч вона і не до чого так як роутер тоді повинен би був роздавати wifi в разі несправної карти інтернет був би наприклад на телефоні тобто роутер би роздавав wifi і все було би добре але не в мене так як інтернет пропадає взагалі. Або ж тоді навпаки, кабель був би підключений до комп. і інтернет не пропадав би.. в разі чого зрозуміло було би що проблема з роутером. І можна навіть не писати що тоді проблема і в роутері і в карті так як це вже просто маячня!проблема може бути у ноуті - віндовс чи залізо. тобто він може на деякий час глушити мережу.яка модель ноута?
Nexy Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:32 Автор #43 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:32 Короче що треба було доказати? Все як і було, зараз 19:55 і вже неодноразово пропадав інтернет. І до чого тут роутер коли він зараз виключений а кабель на пряму підключений до комп'ютера зі справною с.картою. Взагалі все якось не логічно.. ви кажете що проблема з с.картою хоч вона і не до чого так як роутер тоді повинен би був роздавати wifi в разі несправної карти інтернет був би наприклад на телефоні тобто роутер би роздавав wifi і все було би добре але не в мене так як інтернет пропадає взагалі. Або ж тоді навпаки, кабель був би підключений до комп. і інтернет не пропадав би.. в разі чого зрозуміло було би що проблема з роутером. І можна навіть не писати що тоді проблема і в роутері і в карті так як це вже просто маячня!проблема може бути у ноуті - віндовс чи залізо. тобто він може на деякий час глушити мережу.яка модель ноута?Як він її може глушити коли він виключений майже завжди?
Єретик Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:42 #44 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:42 Якщо все є так як описав Nexy, то він правий. Провайдер має прийти і хоча б щось відтестувати.Можливо проблеми на його стороні. Можливо він сам привіз з Китаю самий дешевий роутер, можливо в нього підпалена мережева, або купа вірусів на ПК. Але це треба пояснити користувачу, щоб він знав, що має робити.
madkot Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:49 #45 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:49 справна карта не признак що мережа постійна Яка модель ноута?
Nexy Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:55 Автор #46 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:55 справна карта не признак що мережа постійнаЯка модель ноута? ASUS K53S
shvezigor Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:58 #47 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:58 Короче що треба було доказати? Все як і було, зараз 19:55 і вже неодноразово пропадав інтернет. І до чого тут роутер коли він зараз виключений а кабель на пряму підключений до комп'ютера зі справною с.картою. Взагалі все якось не логічно.. ви кажете що проблема з с.картою хоч вона і не до чого так як роутер тоді повинен би був роздавати wifi в разі несправної карти інтернет був би наприклад на телефоні тобто роутер би роздавав wifi і все було би добре але не в мене так як інтернет пропадає взагалі. Або ж тоді навпаки, кабель був би підключений до комп. і інтернет не пропадав би.. в разі чого зрозуміло було би що проблема з роутером. І можна навіть не писати що тоді проблема і в роутері і в карті так як це вже просто маячня!В мене було щось подібне, проблема в обладнанні (свічі) який стоїть в підїзді. Спитай в сусідів, в кого датагруп. Хоча, якщо звичайні користувачі.. то навряд це бачать (фільм скачав, або контакт...)
SOAD Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 20:09 #48 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 20:09 якщо вже на то пішло то раджу письмо звернутись якщо не відреагують то "погладити" по головів самого аербітс проблем жодних вже 4 роки
Boss Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 22:16 #49 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 22:16 В мене було щось подібне, проблема в обладнанні (свічі) який стоїть в підїзді. Спитай в сусідів, в кого датагруп. Хоча, якщо звичайні користувачі.. то навряд це бачать (фільм скачав, або контакт...) В свій час також мав наступну проблему з нетом від Датагруп: В техпідтримку звертався ну дуже багато разів. Там також розповідали про проблеми на моїй стороні. Ситуація тривала близько місяця. І тільки після написання скарги керівництву проблема вирішилась заміною датагруповського свіча в під'їзді. Тому не всі клієнти Датагруп ламери і іноді корисно більш уважно ставитись до їх звернень.
Адміністратори kmd Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 06:54 Адміністратори #50 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 06:54 блін, народ, ну ви забембали їйбогу тільки в когось якісь проблеми як знайдуться вумніки з фразами "то в тебе проблеми", "ти тупий", "ти не так вчишся і взагалі не так живеш" і т.д.. Якого фіга ви лізете зі своїми висєрами у кожну тему? Навчіться бути людьми або захлопніть свою пельку в кінці кінців і чого це наші провайдери, жеки, сантехніки і інші вважають що людина має сидіти вдома цілий день і чекати їх приходу як божого благословіння? нам до Європи як до неба рачки А ти пам'ятаєш як він на гк першим зливався?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.