Перейти до змісту

Прийму в дар/куплю 5 комп"ютерів

an2riy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Школа потребує 5 робочих комп"ютерів ( планую власними силами створити комп"ютерний клас для навчання школярів). Можливо хтось має старі робочі комп"ютери, то прийму в дар, або куплю за невисоку плату.

Опубліковано

Можу 2 комплекти на 370 сокеті, що залишились після апгрейду подарувати + один білий корпус. Хоча навчатись на таких компах - мука.

Якщо цікавить - пишіть в приват.

Опубліковано

Що за школа?

ЗОШ І ступеня с. Волиця, К-Каширськи район, Волинська обл.

Можливо хто на фірмі заміняв компи на нові, а старі лежать без діла?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

як успіхи? щось зібрали? може зібрати комплектуху хто що дасть, а потім самому зварганити ситемніки?

Опубліковано

Можу дати комплект на 478, celeron 1.7,

плата: 2ddr, agp, 2usb, без інтегрованої мережевої, та без інтегрованого відео

опора 256+512

Опубліковано

Є системник на Duron 110 із 128 пам'ять ДДР і модний на той час вінт 20 гіг та сд-ром, відео звук лан інт, є ЮСБ та АЖП слот. Бж певно 250 Вт. Корпус з виду новий, непотертий. Даби не займав місце, хочу велику пачку заварної кави, но не Форт.

066 4тритри7два87

• 3 тижня потому...
Опубліковано

можу віддати маеринку + проц + корпус + блок живлення

вроді має бути робоче

Куди можна під"їхати по системнік?

Можу 2 комплекти на 370 сокеті, що залишились після апгрейду подарувати + один білий корпус. Хоча навчатись на таких компах - мука.

Куди можна буде під"їхати за корпусами?

Куди можна буде під"їхати за корпусами?

Опубліковано
------------ QUOTE ----------

як успіхи? щось зібрали? може зібрати комплектуху хто що дасть, а потім самому зварганити ситемніки?

-----------------------------

Для тих, хто сумнівається що це для школи, викладу фотографії з готовими 3ма комп"ютерами.

я не сумніваюсь у ваших намірах. ви не перший хто збирає техніку на форумі для шкіл чи ще кудись.

я вже подарував декілька моніторів та сканер. готовий допомогти і вам, і наразі є чим.

так як тема давно не оновлювалась, то от і запитав що до чого, можливо ви не можете зібрати самі до купи, або хочете вже готове.

бо на борді дуже часто практикується "скинутись деталями", а потім хтось це все збирає до купи.

Опубліковано

відписав у приват

Що ще не вистачає?

Я пропонував корпуси білі, але вони в Рожищах і їхати по них не по дорозі.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Є системник на Duron 1100 із 128 пам'ять ДДР і модний на той час вінт 20 гіг та сд-ром, відео звук лан інт, є ЮСБ та АЖП слот. Бж певно 250 Вт. Корпус з виду новий, непотертий. Даби не займав місце, хочу велику пачку заварної кави, но не Форт. 066 4тритри7два87

понеділок - вівторок дзвоніть

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Є системник на Duron 1100 із 128 пам'ять ДДР і модний на той час вінт 20 гіг та сд-ром, відео звук лан інт, є ЮСБ та АЖП слот. Бж певно 250 Вт. Корпус з виду новий, непотертий. Даби не займав місце, хочу велику пачку заварної кави, но не Форт. 066 4тритри7два87

В п'ятницю розберу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...