Перейти до змісту

Прошу підтримки Board.lutsk.ua на виборах у Волинську обласну раду

Pama

Рекомендовані повідомлення

Ну,шо,Борда,закочуємо рукава і готуємось до весняних виборів місцевих рад? Богдан номером першим!

Я думаю, ми не відпустимо Богдана в обласну раду. Він нам корисніший буде у міській раді.

Треба лише допомогти Богдану в різних корисних справах, які покращать життя громади Луцька і зроблять кандидата більш впізнаним у місті. А розпочати на мою думку необхідно як з боротьби з корупцією, так і пришвидшенням переходу котелень на тверде паливо. Інакше ніяк....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 200
  • Створено
  • Остання відповідь

Блін! відчуваю, що треба і собі кудись балатуватися, а за мене хтось голосувати буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю чого Богдан так пізно зпохватися, його пізно підштовхнули. Я так не хочу, тому заздалегідь планую свій крок. Є певні думки щодо програми, але вони не популістичні і більшості можуть не сподобатися, хоча в цілому, якщо вдасться запустити систему, то працюватиме (або надіюсть, що працюватиме) на загальне благо.

Є в мене певні мінуси, але й бути байдужим до суспільного життя я не можу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін! відчуваю, що треба і собі кудись балатуватися, а за мене хтось голосувати буде?

:) ну, для початку, ось маєш таке собі соцопитування:

cFpdg.jpg

вже можеш робити початкові висновки ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а за мене хтось голосувати буде?

я буду, хоч ти і будеш моїм конкурентом ))))))))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маленькім нужно прізнаніє другіх, большим побоку на другіх.

депутатство=чсв

а всім іншим потрібно давати пинка, щоб змусити щось робити; Депутатство - це позиція яка якраз дає таку можливість ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю чого Богдан так пізно зпохватися, його пізно підштовхнули. Я так не хочу, тому заздалегідь планую свій крок. Є певні думки щодо програми, але вони не популістичні і більшості можуть не сподобатися, хоча в цілому, якщо вдасться запустити систему, то працюватиме (або надіюсть, що працюватиме) на загальне благо.

Є в мене певні мінуси, але й бути байдужим до суспільного життя я не можу.

викладай

Ось Богдан викладає:

Нажаль, проет програми "Розвитку туризму у м. Луцьку" прийняли, бо як пояснили - інакше Луцьк лишився взагалі без програми, бо сесія 26-го жовтня.

Цікаво, що ще з 26-го лютого 2013 намагався долучитися до обговорення даних питань, але якось не попадав до касти обраних, лише ставши членом міськвиконкому звернули увагу, що комусь крім тих хто хоче правильно "розпиляти" бюджет є до цього діло.

На вирішення більшості зазначених у документі проблем, не передбачено коштів, а сотні тисяч гривень планується віддати на малювання логотипів, на популяризацію міста в самому місті, відеоролики на Волинському ДЕРЖАВНОМУ телебаченні (яке повинно робити це безкоштовно), радіопередачі на Луцьких радіостанціях і на загадкові інші витрати. А ще за 30 000 грн. нам розкажуть, який заклад найкраще обслуговує в місті та випишуть папірця, аля "Ревізор" Фреймут.

Як людина, що має до туризму певне відношення, хотілося б зауважити, що з такими підходами розвиток туризму у Луцьку приречений.

Розвиток міста, має грунтуватися на унікальності його туристичних атракцій. І якщо вкладати гроші, то в розвиток концептуальних ресторанів, в свого героя міста.

Цікавий досвід Діда Мороза під Брестом, чи Криївки з її бандерівцем на вході.

Не треба вигадувати велосипед, а варто запитати в тих самих туристів, що їм найбільш цікаво відвідувати в Луцьку окрім замку. Мої туристи завше кажуть - підземелля. А воно на разі не працює, ще з минулорічного потопу і впевнений, що його ремонт в рази важливіше за всі бренд-буки, уроки школярам "Я люблю Луцьк" (навіщо на це кошти, теж не зрозумів), загадкові інші проекти 70 000 грн. і т.п. Стосовно участі у виставках (більше 100 тисяч гривень), то не впевнений, що наразі, це найкращий засіб залучення туристів, оскільки, є загальноприйнята практика у всьому світі, проводити рекламно-інформаційні поїздки для представників туроператорів і турагентів, які матимуть бажання продавати тури в Луцьк. Нажаль покищо це все виглядає можливостями позловживати на програмі розвитку туризму у м. Луцьку, як з реальними кроками по його розвитку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, на рахунок туризму в Луцьку якийсь п.... нонсенс...

Місто має аж ЦІЛИЙ ЗАМОК! Не якісь там розвалини, а цілий! І що?! Ані чого...

Я вже писав - десь в інших міст-містечок є якийсь шматок недорозваленої стіни, а вони понашукують якихось билин, легенд, чуток про те місце (а як не понашукують, то подопридумують), впорядкують і водять туди людей... А в нас??? В замок зайдеш - "туди не ходи", "там не заглядай"... Бо "ніззя"! А чому "ніззя"? А фіг його знає! Бо так вирішило керівництво! На другий ярус периметра стіни вже не можна! В розкопки церкви теж не знаю, коли попасти можна. Шо не попаду - зачинено...

На вежу - тільки з екскурсоводом! А він буде тільки тоді, коли назбирає групу! (вірніше, не назбирає, а коли група сама назбирається. Та, блін, мав би стояти, за руку кожного входящого тягнути!) Або якщо ти відвалиш бабла за всю "групу"... У Львові он на ратушу (а вона знаходиться в ДІЮЧІЙ міськраді!) ходи - "не хочу", а тут - ЗАСЬ, тіко з "поводирем"! Та ту тітку, яка зара сидить зліва в окремій будці, посади біля входу на вежу, хай там продає свої квитки, а разом і по 5 грн. за вхід на вежу! Я впевнений, що таким чином економічний еХфект від вежі буде значно більшим, ніж є зараз (через екскурсії).

Можна було б, наприклад, зробити там щось типу мотелю, кімнату-дві, які обставити повністю в стилі тих темних часів, де можна було б спробувати прожити добу-другу, пемістившись, таким чином, в часи середньовіччя... Щоб можна було спробувати відчути ту епоху... Створити сайт, розрекламуватись і, я впевнений, поїдуть бажаючі. Особливо з-за бугра.

А якісь заходи, інсталяції??? Ну проводять в ньому деколи... якісь... в'яло, сухо, рідко... І то з ініціативи сторонніх замовників. А щоб Замок сам став ініціатором?! Можна ж звертатись пропонуватись, наприклад, нашим і закордонним лицарським клубам, для проведення різних лицарських турнірів, інсталяцій якихось подій, чи просто робити щось типу імітації "доба з життя середньовіччя"...

Були там раніше хлопці (і дівчата), з мечами там займались, тренувались, люди на них дивились, цікаво хоч щось було... Так замість того, щоб їх заохочувати (наприклад, хоча б дозволити безкоштовно "квартируватись"), щоб вони навпаки частіше тренувались, щоб туристи туди тягнулись меча справжнього побачити, чи навіть в руці спробувати, він створив такі умови, що хлопці пішли з замку... Спочатку оренду підняв, потім приміщення "замінив", дав сире, непридатне... Та, блін, навпаки, тягни таких ентузіастів до себе! Створюй їм умови, щоб вони частіше в тебе в Замку щось проводили! І їм добре, і для Замка "плюс"!

Короче, гнати потрібно зарашнього "кєровніка" поганою мітлою!

Місто має СТАРЕ МІСТО! Так, небагато, але Є! І що? ані чого!

Ні однієї кафешки (про коронуВітовта промовчимо) , щоб просто посидіти випити кави... Та у Львові в старій частині міста кафешка на кафешці! І кожна намагається якось виділитись, індивідуалізуватись! Щось видумують, придумують, надумують... А тут?! Я дивуюсь, що в нас такі ліниві непідприємливі підприємці...

Люди приходять побачити замок, по-любому половина з них зайшла б посидіти з кавою, споглядаючи ці древні стіни, бруківку, відчути подих століть... А натомість бачать порожню площу і засраний ринок під цими древніми стінами... Цей засраний базар - це стид і позор Луцька! І ще й де? - в старому місті! Була ж ідея перенести його на територію колишньої військової частини на Львівській, гарне місце для базару, велика територія,иможливість зробити нормальну стоянку для машин, готові склади (колишні напіврозвалені бокси), зручний під'їзд з трьох приміських напрямків (володимирський, львівський, ковельський)... Так ні, замутила собі юстиція ту територію... І що? срач там був і смітник... Тепер типу університетське студентське містечко мало бути, і що? Той же самий срач і смітник. І це вже там так років15. А міг бути нормальний ринок! І старе місто очистило б свій лик...

А поруч ще ж гарний парк, фонтан-водоспад, атракціони, зоопарк (ну... вже який є...)...

Місто має аж ціле ТРИРІВНЕВЕ (триповерхове) ПІДЗЕМЕЛЛЯ! і що? Ані чого...

Трималось на ентузіазмі дядка Виноградова, він там разом зі створеним ним клубом "Ентузіаст" (може в чомусь помиляюсь) дійсно багато зробили, ще боролись з грунтовими водами, але... На одному ентузіазмі такі речі довго протягують...

Місто має свою РІЧКУ! І що? Ані чого...

МІСЬКОГО ПЛЯЖУ досі немає! Де той обіцяний гідропарк??? А його давно вже можна було б доробити. А був би - з'явилася б там відразу і відповідна інфраструктура, може наводні кафешки, може дитячі площадки, може аквапарк... Благо, території там вистачить на все...

Катерок екскурсійний може б з'явився б... а плавати йому є де! І цікаво!...

Місто має гарні костьол, кірху, синагогу (малий замок), церкви, монастир, аптеку-музей, "будинок Петра І", купа музеїв...

... та що тут казати, в місті є що показати, але все воно якось неорганізовано, неозвучено, невисвітлено...

Всі гості міста полюбому в першу чергу ідуть в Замок, значить там потрібно створити щось на зразок Львівського "Туристичного Інформаційного Центру", де можна було б отримати всю необхідну інформацію про все вищеописане. Щоб гості міста могли там, в одному місці, взнати про всі цікаві місця Луцька, і, відповідно, поспішити спорожняти там гаманці, поповнюючи таким чином, в результаті, скарбницю міста :)

Одним словом, потрібна людина в муніципаоітеті, яка б дійсно була ентузіастом цього діла, яка б дійсно розвивала туристичну сторону міста, а не тільки робила б вигляд діяльності...

Вибачайте за офтоп і "многабукаф"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А где у нас дом Петра первого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, це, якщо правильно, не його будинок, а будинок, де він зупинявся, тому й "в лапках" :)

Дом Петра I

памятник архитектуры, XVII в.

UZ3RB.jpg

Жилой дом рядом с пешеходной ул. Л. Украинки, в котором останавливался русский царь Петр I во время визита в Луцк в 1709 г. Редкий образец каменного жилого дома, повторяющий планировку народного жилища - "хаты на две половины".

Координаты: 50°44'44.52''N, 25°19'22.8''E

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хача я цього разу не виграв вибори в обласну раду, але досвід отримав колосальний. Вітаю Ігоря Чорнуху. Впевнений, що у нього зіграли, як бренд солодкого президента + відомість прізвища тата, так і недешева ( офіційно пішло більше 190 тисяч гривень) компанія. Я ж відверто був більше зосереджений на виборах Ігоря Лапіна, але за це не шкодую абсолютно, бо Ігор виграв. Усім дякую за підтримку, чесно кажучи не очікував, що під час кампанії зустрів так багато хороших людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

досвід отримав колосальний

це добре.

Впевнений, що у нього зіграли, як бренд солодкого президента + відомість прізвища тата, так і недешева ( офіційно пішло більше 190 тисяч гривень) компанія.

не потрібно "але" та виправдань.

не очікував, що під час кампанії зустрів так багато хороших людей.

от це має бути Ваш головний урок та напрямок подальших дій. Чорнуха цього не має. Підтримуйте контакт із людьми, проводьте зустрічі. Чорнуха із людьми, так як Ви, не зустрічався. Здається скоро вибори.

І на мою думку більше позитиву, менше негативних емоцій. Успіху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Хача я цього разу не виграв вибори в обласну раду, але досвід отримав колосальний. Вітаю Ігоря Чорнуху. Впевнений, що у нього зіграли, як бренд солодкого президента + відомість прізвища тата, так і недешева ( офіційно пішло більше 190 тисяч гривень) компанія. Я ж відверто був більше зосереджений на виборах Ігоря Лапіна, але за це не шкодую абсолютно, бо Ігор виграв. Усім дякую за підтримку, чесно кажучи не очікував, що під час кампанії зустрів так багато хороших людей.

Пане майбутній депутат, щось невидно вас на борді в вашій темі, чи ще до виборів далеко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пане майбутній депутат, щось невидно вас на борді в вашій темі, чи ще до виборів далеко?

А самому ліь пошукати: https://www.facebook.com/ukrinvestment?fref=tl_fr_box

Він за вас на правах громацького активіста (за власної ініціативи) відвідує слухання у міськ, облрадах, на виконкомі дав просратись пердунам змінивши будений їх хід подій, на схід допомогу возить за кермом автомобіля, популяризує нашу державу за кордоном в тематичних поїздках і взагабі Богдан молодець, а те що борду не постить? то спробуйте зробити стільки як він, побачумо чи буде на че у вас час ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де дівся? Останє з ФБ:

post-5408-0-42015400-1425034256_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-5408-0-04336600-1425543402_thumb.jp

Богдан Климчук

11 год · Змінено ·

Цікава сьогодні ситуація склалась на міськвиконкомі. Є наболіле питання бару "Карабаса Барабаса", відвідувачі якого шумлять і не дають спати мешканцям будинків навпроти.

"Сусіди" хотіли обмежити роботу закладу до 23.00 (при діючому до 03.00).

Оскільки неодноразово групи швидкого реагування Самооборони Волині виїжджали до цього закладу в минулому і були свідками регулярного порушення режиму тиші та "боязні" міліції фіксувати ці порушення відвідувачами бару, вирішив внести компромісну пропозицію - обмежити до 24.00. Рішення не пройшло, бо "Папа Карло" був, ясна річ, проти. Цікаво, що за обмеження проголосував заступник мера Святослав Кравчук, а проти начальник луцької міліції Муковоз.

997004_935753079798716_6825201250357544649_n.jpg?oh=85fb36eeca6ecc603949b4d24d1a7592&oe=5578412B

Подобається · · Поширити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От цікаво, коли люди колективно голосували за Папу Карло, вони думали, що на їх права та спокій так цинічно насруть їхні обранці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міліція жучків напевно там поставила - цінне джерело інформації, ось Муковоз і виступає проти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось і vanus працює - для тих хто думає, що нічого не змінилось:

Myrka Ivan додає 4 нові світлини.

5 хв ·

Знаходжусь зараз в Міністерстві інфраструктури на нараді щоб визначитись з заходами які слід провести щоб зупинити той транспортний колапс що наступає у звязку з різким ростом палива. Проблема в тому що під час такого динамічного росту палива неможливо регулювати тарифи і перевізники масово відмовляються від рейсів яким не вистачає грошей від квитків навіть для заправки. Волинська область (ОДА) стала ініціатором відповідних селекторних та інших нарад адже треба зберегти галузь. Волинська ода надала всі необхідні пропозиції і фактично саме вони розглядаються і обговорюються. Я абсолютно стараюсь відкрито проводити свою діяльність тому ось відповідні пропозиції.

що подобається:

-те що наш обласний голова вислухавши мою доповідь по ситуації швидко все зрозумів і відразу ж за годину звязався з міністром і відповідно дуже швидко стали відбуватись всі події щоб захистити і перевізника і пасажира

-те що перевізники терплять і позиція їх переважно державницька і там де можна ще вони їздять, хоч є такі що під шумок готові спригнути з мсршутів

що не подобається

-те що антимонопольний та інші не тримали ціни на пальне а от ціни на перевезення тримали тобто якийсь получається лобізм одних і удар по іншим

-не подобається що деяки люди і чиновники думають що тільки написання листа з ссилками на закон вже негайно чирішать проблему

.....далі буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Друзі в середу о 09.00 хто має можливість прохання прийти на міськвиконком і вимагати в начальника міліції розслідування випадку фактів неправомірних салютів у м. Луцьку та вимагати в мера обмежити режим роботи, розважального закладу Опера, який регулярно порушує режим тиші в дні жалоби.

Ще на цей міськвиконком подається рішення, щодо начальника МРВ про видачу квартири. Мені здається в МРВ нічого не змінилося, як брали хабарі так і беруть, чи я помиляюся.

Надаю проект рішення для ознайомлення.

Андрій Хведчак ?

Розглянувши звернення Управління державної служби України з

надзвичайних ситуацій у Волинській області, враховуючи пропозиції

громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської

ради, керуючись статтями 30, 52 Закону України “Про місцеве

самоврядування в Україні” та розглянувши матеріали, подані відділом

реєстру житлового фонду, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ :

1. Затвердити рішення комісії з житлової роботи УДСНС України у

Волинській області (протокол від 18.12.2014 No 12) про надання службової

двокімнатної квартири No на вул. житловою площею 35,4 кв.м начальнику

МРВ УДСНС України у Волинській області Оліферчуку Василю

Віталійовичу з сім’єю в складі 4 осіб ( ).

Проживає Оліферчук В.В. в найманому житлі.

2. Виключити з числа службового житла УДСНС України у Волинській

області двокімнатну квартиру No на вул. житловою площею 36,8 кв.м, в якій

з 2014 року проживає Демчук Ростислав Петрович з сім’єю в складі 3 осіб (

). З квартирного обліку Демчука Р.П., на якому він перебуває з 29.02.2012,

зняти.

Термін проходження служби Демчука Р.П. складає 20 років.

3. Виключити зі складу гуртожитку виконавчого комітету міської ради

трикімнатну квартиру No на вул. житловою площею 41,8 кв.м (загальною –

58,7 кв.м), в якій з 2013 року проживає Заслужений майстер спорту України,

дворазовий параолімпійський чемпіон 2004 та 2008 років, срібний призер

Літніх Параолімпійських ігор 2012 року, повний кавалер ордена “ За

заслуги ” Шевчик Анатолій Васильович з сім’єю в складі 4 осіб ( ).

4. Начальнику відділу реєстру житлового фонду Козюті Г.О. видати

громадянам ордери на квартири, вказані в пунктах 1 та 3.

Народ, приходьте, а то ви перші потім будете жувати шмарклі, що в країні нічого не міняється!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для мене, для міста і для України було б добре, аби за Богдана Климчука проголосували б.... на будь-яких виборах. І за Юру Моклицю. А далі - зробиться.

Доречі - хочете змін? А чому навіть не кажете - чого хочете???

Ігор Лапін пише:

Мене запитують де...? Доповідаю:

Громадська приймальня у Луцьку:

Дубнівська, 15 (2 поверх)

тел. (0332) 77 98 03

(044) 255 28 28

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось так "буржуй" Богдан прикотив сьогодні на засідання виконкому, припаркував за рогом біля міськради свій транспорт, але пильне око досвідченого "люстратора" difodo впильнувало той факт.

11011052_412876588837483_6446398970764953360_n.jpg?oh=8b224b231d755d09b43aa0acca2baefd&oe=55BDA72D

Yozh Dodoo

На фото - власний транспорт члена виконкому міськради Луцька Богдан Климчук.10410699_339771312814678_2381020893330863195_n.jpg?oh=0d2c270f4588c78e77253af66a795896&oe=55B12F24&__gda__=1434685250_93f33380aa3cef1d3c988212a60ceaef

Як бачите - цей транспортний засіб у топовій комплектації від німецького виробника, до того ж досить "не слабо" тюнінгований, адже багажник, "крила" та ліхтар зовнішнього спостереження до стокового складу моделі не входять. І вершина "шику" - роги на кермо!!! Про протиугонний засіб взагалі мовчимо. В мене питання - звідки у члена виконкому, який не отримує там зарплатні, такі доходи? Де люстраційний комітет???

Я потребую пояснень та залучення УМВС та прокуратури!!!

Не подобається · · Поширити · 5 год

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

Їдемо, треба відстояти цей закон!

А сьогодні:

для тих, хто ще не в курсі

https://fbexternal-a...cfs=1&upscale=1

У Луцьку спалили автомобіль члена міськвиконкому Богдана Климчука | Волинське Агентство Розслідувань

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще до того велосипеда у нього вкрали...

Богдан Климчук

9 квітня о 16:06 ·

Приблизно в проміжку з 01.04.2015 по 08.04.2015 у мене з роботи поцупили мого 2-х колісного друга марки Bergamont VITESS LITE (номер рами BGM059123).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...