Перейти до змісту

Прошу підтримки Board.lutsk.ua на виборах у Волинську обласну раду

Pama

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 200
  • Створено
  • Остання відповідь

Ви пане Богдане не вважаєте, що це вже зверх наглість в наш час?

А Ви бачете, хто на фото за спиною і збоку Сидора стоїть? Робіть висновки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Ви бачете, хто на фото за спиною і збоку Сидора стоїть? Робіть висновки.

підскажіть хто за спиною?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як Вам сказати! дивлячись на це фото аж дико( типові люди, що живуть в системі!!!

У виборчій програмі краще напишіть. Йду міняти систему! 1) Онлайн режим роботи, 2) Права громадянам управляти життям, 3) Права громадянам інвестувати

4) Право казнокрадам стати бізнесом, 5) Єдині правила для всіх (існуючих бізнесменів і починаючих).

От вони, всі хто на фото. Так, роблять! Але вони в системі, вони підвласні обставинам!!! Інші будуть, інші теж саме робитимуть!

І саме головне в нашій революції, ЦЕ РОБОТА ПСИХОЛОГА! психологічно переконати цих всіх, що на фото, що нові правила - це добре! це їм вигідно! як? показати їхнє місце в новій системі,

а саме що вони збережуться. Інстинкт самозбереження самий сильний інстинкт! Ви можете бути тим, хто буде робити цю ніби незначну але важливу справу, і забирати корінь проблеми.

Бо "справжній чоловік повинен не вирішувати проблему, а знаходити корінь проблеми і його ліквідовувати",

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І саме головне в нашій революції, ЦЕ РОБОТА ПСИХОЛОГА! психологічно переконати цих всіх, що на фото, що нові правила - це добре! це їм вигідно! як? показати їхнє місце в новій системі,
не вигідно і вони готові ризикувати
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VilanS, держсистема повинна бути прозорою. Відкритий реєстр рухомого та нерухомого майна, звіт по витратах для депутатів та держслужбовців. Я би навіть добрячі премії видавав (1 млн грн) за спійманого корупціонера - вони б тоді почали боятись своїх друзів та родичів. І при зменшені кількості спійманих підіймав її постійно. А психолог це всеодно, що в методі батога та пряника залишити лише пряник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Журавського, Пилипишина і Шуфрича, я так думаю покровителі були ще крутіши, ніж у Сидора, а на фото це не стількі покровителі,а швидше гості міста Луцька, крім голови ОДА Гунчика.( а балабеника я на фото не бачу).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так в тому і суть, що навіть прозору систему не хочуть приймати, бо розуміють що то їм невигідно, а чого? бо зразу мисля, що прийдуть і почнуть віджимати бо накрав.

Все вже мало бути з 2004, з помаранчевої. Але нє, систему не змінили, і вже з 2004 тягнеться, що вже нові стають казнокрадами!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А якщо зараз не міняти, то нові сини депутатів, теж будуть казнокрадами!!! це замкнуте коло(

А щоб міняти, то тре встановити: 1) Легалізацію накраденого! через сплату податків, а не через створення схем для легальної приватизації і мінімальної виплати державі.

2) онлайн режим.

Чого це не відбувається??? БО КРАЛИ ВСІ. І хто кого саджати має, як у кожного є. Встановити правила! Але зараз встановлюють правила для себе вони, а населення тримають за лохів!!!

І правила для того, щоб населення ставало бізнесом не створюють, бо це миттєвий крах великих капіталів, бо різка конкуренція, а вони неспроможні таке витримати.

Тому все робиться по дибільному з їхнього верхсидячого боку. Бо потроху реально вирівнювати ситуацію, баланс ринку!!! а вони все тримають вертикаль, хоч кажуть що то не то, але то завуальована вертикаль бізнесу!!! та сама планова економіка де людей вважають ідіотами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Журавського, Пилипишина і Шуфрича, я так думаю покровителі були ще крутіши, ніж у Сидора, а на фото це не стількі покровителі,а швидше гості міста Луцька, крім голови ОДА Гунчика.( а балабеника я на фото не бачу).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проголосували за тебе, Богдане. Перемоги тобі нині

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погано, що на дільниці не було відповідної інформації по кандидатах в облраду.

До мене підходили старші люди і цікавились де можна почитати, на жаль, не змогла їм знайти наочної інформації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погано, що на дільниці не було відповідної інформації по кандидатах в облраду.

Не те слово, як погано. Впевнений що більшість голосуватиме просто за представників партій, бо всеодно кандидатів толком не знають. А ще прикол, в бюлетені є Климчук і Климук. Я то не розгубився, а мама то дзвонила і перепитувала як точно прізвище))))

П.С. +6 голосів. Перемагайте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ 4 "За" перемоги тобі Богдане!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Богдан якраз приїхав на нашу дільницю коли голосували +2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+6, удачі, надіємось всією родиною на позитивні зміни!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від мене +1. Батьки,партизани,не признаються.(думаю,Кожевніков)

ЗЮ. Чесно кажучи,третій бюлетень був для мене несподіванкою.Партія саме собою,мажоритарка теж. Але ж якось не звертав уваги на обл.раду.А тут,на тобі.Більш ніж впевнений,що основна маса,взагалі не мала уяви за кого голос віддавати.(або за знайомі фейси-фамілії,або псували бюлетень.ИМХО)Тим паче,два Клімчука було.Я ще уважно на дільниці перечитав,щоб не помилитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що в нас ще й вибори в обл раду відразу ?

Наступного року. Так мовити "готуй сани влітку, а воза взимку".

Оказалось, що в цьому році, чим був дуже здивований.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наступного року. Так мовити "готуй сани влітку, а воза взимку".

Теж на це повівся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені цікаво друге, ТС не знав, що вибори будуть і в обл. раду також? Чому змовчав, коли питали та писали, що буде через рік? Дивно якось..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від мене +1. Батьки,партизани,не признаються.(думаю,Кожевніков)

ЗЮ. Чесно кажучи,третій бюлетень був для мене несподіванкою.Партія саме собою,мажоритарка теж. Але ж якось не звертав уваги на обл.раду.А тут,на тобі.Більш ніж впевнений,що основна маса,взагалі не мала уяви за кого голос віддавати.(або за знайомі фейси-фамілії,або псували бюлетень.ИМХО)Тим паче,два Клімчука було.Я ще уважно на дільниці перечитав,щоб не помилитися.

Наскільки я розумію, це довибори у обласну раду замість покійного Бориса Клімчука.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так. у мене було тілкьи 2 бюлетні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Skorpio76

так і є. Вже перед кабінкою,про це здогадався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 голос ...Дехто все-таки попутав Богдана, думають що син покійного Клімчука...чув розмову старшої жіночки на дільниці...Пробував пояснити, та думаю толку з того вийшло мало ...Голосувала за якогось пенсіонера в списках - каже старший , значить мудрий...хоча це її вибір...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+2 голоси сьогодні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...